Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co se týká výplaty sociálních dávek, ta se bude v drtivé většině případů realizovat prostřednictvím karty sociálních systémů. V mimořádných případech např. invalidita se bude moci úřad práce rozhodnout pro jakýkoliv jiný způsob výplaty dávek.
tot me přišlo na dotaz budou ještě složenky?
@pipiinka píše:
me primo napsali,ze slozenky nebudou
No ale na aktualně psali uplně neco jiného. a to přímo z ministerstva.
@La kofola píše:
No ale na aktualně psali uplně neco jiného. a to přímo z ministerstva.
maj v tom bordel,me toto psali taky primo z ministerstva
@pipiinka píše:
maj v tom bordel,me toto psali taky primo z ministerstva
jsem z toho jelen.Když beru jen rodičák tak kartu teda taky dostanu,nebo ne?
@wildcherry píše:
jsem z toho jelen.Když beru jen rodičák tak kartu teda taky dostanu,nebo ne?
jj dostanes
@pipiinka píše:
jj dostanes
ale peníze mi budou chodit na účet dál,jen tu kartu budu třeba někde předkládat?
@wildcherry píše:
ale peníze mi budou chodit na účet dál,jen tu kartu budu třeba někde předkládat?
budou ti chodit na tu kartu a ty kdyz budes chtit,si to z te karty muzes preposilat na svuj ucet
@muffinka89 píše:
a automaticky na ní bude rodičák
i kdyz nechapu jak muzou nekomu jen tak zridit ucet
@pipiinka píše:
budou ti chodit na tu kartu a ty kdyz budes chtit,si to z te karty muzes preposilat na svuj ucet
co to je za kravinu?proč tak složitě
?Takže někdo bude moct tou kartou jako platit jo
?
ve všem dělají bordel,zmatek,ubírají nám už tak z těch směšných částek a ještě budou rozhodovat za nás?kde jako jsme?
![]()
@wildcherry píše:
Budu muset mít sKartu i v případě, kdy si chci nechat dávky posílat na svůj účet?
Ano, kartu postupně obdrží všichni příjemci dávek. V případě, že si příjemce dávek bude přát zasílat celou dávku (případně dávky), ze svého účtu vedeného k sKartě na jiný účet vedený v kterékoliv bance ČR, zadá platební příkaz na Kontaktním pracovišti ÚP ČR. Převod je prováděn zdarma.
Toto píšou na stránkách skarty.
@pipiinka píše:
i kdyz nechapu jak muzou nekomu jen tak zridit ucet
No to je taky zajímavý… ![]()