Problém s doručením balíčku - Česká pošta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
16.4.21 21:25

A určitě bych to řešila s obchodem oni musí mít potvrzení od pošty a řešit to s poštou a pošta jim musí dát potvrzení co se s balíkem dělo pak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.21 22:11

@ludmilaadamkova formár o odeslání zboží je stejný jako vždy, nakupovala jsem tam opravdu už xkrát. ;) Informují o expedování balíčku, shrnutí položek a přikládají zaplacenou fakturu..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.21 22:12

@ludmilaadamkova každopádně moc děkuji, budu to tedy řešit případně s eshopem ;)

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
16.4.21 22:17
@Anonymní píše:
@ludmilaadamkova každopádně moc děkuji, budu to tedy řešit případně s eshopem ;)

Dej vědět jak to dopadlo :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7354
16.4.21 22:29
@Anonymní píše:
@ludmilaadamkova každopádně moc děkuji, budu to tedy řešit případně s eshopem ;)

Určitě vyžádat číslo balíku a ještě mě napadá, zda sis ověřovala na poště, zda tam pro Tebe nemají zásilku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.21 23:09

@dedrichov to mě také napadlo, sle bez čísla zásilky jen na jméno by i ji nevydali… ja mám pouze č. objednávky z eshopu…

• Citovat
  • Upravit
11795
16.4.21 23:38
@Anonymní píše:
@dedrichov to mě také napadlo, sle bez čísla zásilky jen na jméno by i ji nevydali… ja mám pouze č. objednávky z eshopu…

Mně tedy na občanku balíky dávají, i když nemám číslo zásilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20858
17.4.21 06:03
@Anonymní píše:

To je nesmysl. Vydají ti všechno na tvoje jméno. Číslo balíku je vůbec nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
17.4.21 06:30

Zakladatelko, to, že byl vyexpedován znamená, že byl vyskladněn, ne že je fyzicky na poště. V momentě, kdy je načten do systému na ČP, ti přijde automatický mail, že byl přijat do přepravy a sledovací číslo balíku.
Tohle bych na poštu neházela, spíš to vypadá, že nebyl odeslán.
Reklamaci podává vždy odesílatel. Takže řešit s eshopem. Ten musí mít doklad o odeslání.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.21 11:58

@ontarova.stara
dobrý den, v mailu od eshopu ale bylo, že byl odeslán.. Vždy balík odesílají druhý den od přičtení platby (nakupovala jsem tam již nesčetněkrát), tak bude asi opravdu zádrhel na straně pošty…

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
17.4.21 12:08
@Anonymní píše:
@ontarova.stara
dobrý den, v mailu od eshopu ale bylo, že byl odeslán.. Vždy balík odesílají druhý den od přičtení platby (nakupovala jsem tam již nesčetněkrát), tak bude asi opravdu zádrhel na straně pošty…

Takhle, v momente, kdy je zadan do systemu, tak by ti mela dojit sms/mail o prijeti do prepravy. To je generovano automaticky systemem a lidsky faktor na to nema vliv. Jo, pak uz se muze zustat valet na poste, pripadne ztratit. Ale jakmile byl nascanovan, je v systemu.
Pokud zadavas pri podani tlf/mail, prichazi ti prave zprava o prevzeti do prepravy automaticky.
V kazdem pripade musi mit odesilatel doklad o podani a pod. cislo ti sdelit a v systemu prekontrolovat, kde to visi, pripadne reklamovat.

• Citovat
  • Upravit
7354
17.4.21 12:15
@Anonymní píše:

Tak už to tu padlo, samozřejmě že s občankou Ti zásilku na Tvé jméno vydají.
Všechno co Ti chodí, jsou automatické zprávy, takže e-shop má zásilku připravenou k odeslání, ale nejspíš ji nepředal dál přepravci. Všechno bylo řečeno… asi bych za 1) volala na Tvou ukládací poštu, jestli tam náhodou není. Za 2) e-shop sdělí číslo zásilky a hledám. Za 3) pokud není k nalezení, e-shop bude reklamovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.21 10:42

Tak hlasím, že balík konečně dorazil :pankac: S několikadenní prodlevou, jako by se nechumelilo, chyba opravdu byla na straně pošty - opět.
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
35593
22.4.21 10:54
@Anonymní píše:
Tak hlasím, že balík konečně dorazil :pankac: S několikadenní prodlevou, jako by se nechumelilo, chyba opravdu byla na straně pošty - opět.
Zakladatelka

No klasika. Mě teď taky hodili lístek do schránky, že nemohli z provozních důvodů doručit. Ale aspoň už nelžou, že jsem nebyla doma když na balík celý den čekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
22.4.21 13:46
@Anonymní píše:
Zakladatelka

tak hlavně že se našel a dorazil když to byla dražší zásilka já už čekám asi měsíc na zásilku z číny (aliexpress) s podkolenkama pro batole neb jaksi se mi nechtělo platit za jedny 200 a levnější jsem na českých eshopech nenašla co by se mi líbily. Tak jsem zvědavá zda tahle zasílka jednou dorazí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák