Problém s partnerem, nebo u mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Terisos
24.1.17 21:59
@Klopotkova píše:
Jasně, on se po porodu změní… :lol: :lol: :lol:… jak mávnutím kouzelného proutku.
Jinak nevím co poradit, ale zakladatelky je mi líto…

Mně je taky jasné, že ten její spolubydlící není partner, ale tyran a idiot. Chtěla jsem jen malinko povzbudit nešťastnou těhuli… Je mi líto především obou dětí. Zakladatelka se unáhlila a teď se povezou…

• Citovat
  • Upravit
7323
24.1.17 22:02
@Nowuka2 píše:
Tak pokud se to nedá jíst… :nevim: co já vím, osobně bych to taky udělala znovu, kdybych to posr…,jen a tím rozdílem že bych mu to nedávala k testování.

Tak ja bych to znovu nevarila :D proste priste bych se snazila lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
24.1.17 22:11

:? co Tvá rodina, nemůžeš jít tam? Tohle je šílený, navíc až se dítě narodí tak bude dělat rozdíly mezi dětmi, bude vzteklej ještě ví protože mimino bude řvát i v noci :? Divim se že jsi si s nim vůbec začala :roll: lidi se mění ale určitě ne k lepšímu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
24.1.17 22:21
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych se vyzpovídat, protože nemám komu. S přítelem jsem teprve rok a už mám chuť utíct. Problém je ale vtom, že jsem neplánovaně otěhotněla a miminko si rozhodla nechat. Mám ještě jedno dítě z předchozího vztahu…Problém máme takový, že se ke mě chová jako k psovi. Nevím jak to vše popsat. Nadává mi za věci, které by snad normální člověk nevypustil z pusy. Např. jsem uvařila jídlo a on mi začal nadávat, že to není k jídlu. Uvařila jsem ho tedy znova a on už to pak nejedl. Vyčítá mi věci, které mi do hlavy nejsou. Třeba jeho kočky mi chodí ze žárlivosti vykonávat potřeby na boty a ty pak smrdí a on mi pak vyčítá, že nedělám nic. Že on musí dělat vše i to chodit do krámu. Nebaví mě ty věčný hádky kvůli ničemu. Celé moje těhotenství je jenom o nervech. Možná to zní, že jsem rozmazlená nebo tak, ale já se opravdu snažím dělat vše co zmůžu. Dělám maximum a on mě jenom psychicky týrá nebo mi to aspoň tak příjde když jsem těhotná. Dnes jsem po něm chtěla aby mi na chvlku pohlídal dceru, která byla na nočníku a hrála si abych mohla uvařit večeři a on přilítl do kuchyně, že to dělám na schvál, že chtěl v klidu hrát hry né hlídat dítěs podělaným zadkem aby si někam náhodou nesedlo, tak jsem si tedy vzala do kuchyně a on šel uraženej spát. Takže zase několika denní hádka. Vyčítá mi opravdu vše, že musí po celodenní dřině chodit nakupovat a ještě nemá chvilku klid. Přitom příjde z práce a sedne si k počítaci, kde vydrží do té doby než jde spát. Nevšimne si, že je uklizeno, uvařeno, vyžehleno, postaráno o dítě. Už mě to nebaví. Rozejít se hned nechci kvůli dítěti. Vždy jsem byla hádavý typ ženský, ale když vidím jak je to často a kvůli kravinám, tak radši držím hubu, protože si uvědomuju v jaké jsem situaci. Když se zmíním o rozchodu, tak mi řekne, že žil jakou dobu sám a, že mu to vůbec bavit nebude. Poradíte někdo jak to zvládnout?

Ty jo, jste spolu teprve rok a už to je takhle? Nechutná mu jídlo, ty ho jdeš udělat znovu a on ho už nejí? Proč jsi ho šla dělat znovu? Má chvilku pohlídat dítě a je to problém, ty to vyřešíš tak že si vezmeš dítě k sobě aby měl klid, zase špatně. To pokaždé když se mu něco nelíbí tak běžíš a vyřešíš to tak aby byl panáček spokojenej? Nechci tě strašit ale moc bych nepočítala s tím že to bude jiné až se miminko narodí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
24.1.17 22:33

Odejít, neni co řešit. uz ted mu delas poskoka :? Stejne jednou odejdes tak proc to zbytečně protahovat a trápit se :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
24.1.17 22:53

Tak takový chlap ti bude akorát na obtíž. Pochybuju, že ti s něčím pomůže a budeš se muset postarat i o něj, poslouchat urážky.. Odešla bych hned, dokud prvek není na světě, pak to bude ještě těžší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
24.1.17 22:55

Zvládnou… :think: Počítej s tím, že on se nezmění (k lepšímu určitě ne), takže do budoucna Ti s dětmi nepomůže a ještě Tě bude buzerovat za každou kravinu, aby si dokázal, jaký je king. A proč by to nedělal, když můźe/mu to dovolíš :nevim: Nechceš se hned rozejít kvůli dítěti, ale právě kvůli němu (a kvůli své dceři) bys měla, protože pro ty bude tenhle „tatínek“ vzorem.
A teda byla bych radši, kdybys byla troll :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
24.1.17 23:11
@hanka.br. píše:
Nejde to zvládnout. Buď budeš dělat svému partnerovi onuci, nebo půjdeš s dvěma dětmi o dům dál. Snad už ti dvě děti budou stačit na to, aby ses pořádně rozmyslela dřív, než s někým vlítneš do vztahu a do jiného stavu. Jako co ti říct víc.

Presne tak :? Takhle hloupej snad ani nikdo byt nemuze :roll: Je mi lito tvych deti, tebe fakt ne. On se jiste zmenil az s tim tehotenstvim, predtim to byl zlatej chlap, ze jsi se nechranila a vubec s nim byla… kdo chce kam.
Poucit se a detem uz snad radsi noveho tatinka nehledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.1.17 06:07

Nechceš odejít kvůli dítěti…pritom bude dítě víc trpět, když bude žít v hadkach :zed: nenapadlo te to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
25.1.17 07:59
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych se vyzpovídat, protože nemám komu. S přítelem jsem teprve rok a už mám chuť utíct. Problém je ale vtom, že jsem neplánovaně otěhotněla a miminko si rozhodla nechat. Mám ještě jedno dítě z předchozího vztahu…Problém máme takový, že se ke mě chová jako k psovi. Nevím jak to vše popsat. Nadává mi za věci, které by snad normální člověk nevypustil z pusy. Např. jsem uvařila jídlo a on mi začal nadávat, že to není k jídlu. Uvařila jsem ho tedy znova a on už to pak nejedl. Vyčítá mi věci, které mi do hlavy nejsou. Třeba jeho kočky mi chodí ze žárlivosti vykonávat potřeby na boty a ty pak smrdí a on mi pak vyčítá, že nedělám nic. Že on musí dělat vše i to chodit do krámu. Nebaví mě ty věčný hádky kvůli ničemu. Celé moje těhotenství je jenom o nervech. Možná to zní, že jsem rozmazlená nebo tak, ale já se opravdu snažím dělat vše co zmůžu. Dělám maximum a on mě jenom psychicky týrá nebo mi to aspoň tak příjde když jsem těhotná. Dnes jsem po něm chtěla aby mi na chvlku pohlídal dceru, která byla na nočníku a hrála si abych mohla uvařit večeři a on přilítl do kuchyně, že to dělám na schvál, že chtěl v klidu hrát hry né hlídat dítěs podělaným zadkem aby si někam náhodou nesedlo, tak jsem si tedy vzala do kuchyně a on šel uraženej spát. Takže zase několika denní hádka. Vyčítá mi opravdu vše, že musí po celodenní dřině chodit nakupovat a ještě nemá chvilku klid. Přitom příjde z práce a sedne si k počítaci, kde vydrží do té doby než jde spát. Nevšimne si, že je uklizeno, uvařeno, vyžehleno, postaráno o dítě. Už mě to nebaví. Rozejít se hned nechci kvůli dítěti. Vždy jsem byla hádavý typ ženský, ale když vidím jak je to často a kvůli kravinám, tak radši držím hubu, protože si uvědomuju v jaké jsem situaci. Když se zmíním o rozchodu, tak mi řekne, že žil jakou dobu sám a, že mu to vůbec bavit nebude. Poradíte někdo jak to zvládnout?

Podle mě se k sobě nehodite. Na to bys přišla i sama, kdyby ses nenechala po par měsících privest do jiného stavu. On to dítě chtěl taky? Asi ne vid…
a jinak ten popis teda moc nechápu… kočky se ti vycuraji na boty (kup si botník ne?) a on musí jít do krámu? Jako ze ty s pocuranyma botama nemůžeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
25.1.17 08:16

Musíš si hlavně Ty v sobě uvědomit, že máš odpovědnost za 2 děti. Připravíš jim dětství plné hádek, uvidí „vzor“ jak se má chovat otec k matce a dítěti. Vždy se dá něco vymyslet, nejdříve bych se s ním zkusila domluvit ohledně odchodu, výživném. Pokud by to nešlo, nic jiného by Ti nezbývalo, než najít bydlení jinde a ihned navštívit sociálku. Hodně síly a věřím, že se vám bude jednou žít lépe, bez stresů ponižování. Přece život není o tom, aby jsi žila pod vydíráním jednoho promitiva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
25.1.17 08:24

Prosím tě, odejdi od něj. Tohle není domov pro tvé děti. Jak je tvému dítěti, když vidí, jak jeho maminku takhle ponižuje „strejda“? Držím ti palce, abys byla brzy šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
25.1.17 08:35
@Pomka píše:
Za me, jdi od nej. Napisu to tvrde, ale je mi celkem jedno, jak se chova k tobe, ty se totiz muzes branit, ale je mi silene lito tveho ditete, ktere v tom musi byt. A co pak? Co az se narodi to druhy? Co cekas tady za odpovedi? Ze to bude lepsi nebo co cekas? Dost me zarazilo, ze panovi jidlo nejede a ty to uvaris znovu! Co blbnes? 8o Tak at to neji! Mas dobre naslapnuto smerem k obeti domaciho nasili.

neřekla bych to lépe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
25.1.17 08:35
@Anonymní píše:

asi bych radši vychovávala dvě děti sama než toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1241
25.1.17 08:48
@Terisos píše:
Neznáte se dlouho a dobře a necháte si nechtěné dítě… Musíš doufat, že se po porodu změní, jinak budeš asi sama se dvěma dětmi, no… Smutné. Ale matky jsou silné.

8o ze se zmeni? No mozne to je, ale jedine k horsimu! Uz ho nebude otravovat jen jedno dite, ale dve.
Zakladatelko, uz ted se chova hnusne a obavam se, ze lepsi to nebude, jen horsi :( Rozchod bude asi jedine reseni, to dlouhodobe nejde prece snaset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí