Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ano…toho se bojím…on tedy slibuje, že nikdy takový už nebude, že mu ta moje nevěra otevřela oči…
Kdybych byla bez závazků…tak bych se do toho vrhla po hlavě…
Ale s dětma to moc nejde
Podle mě to není o dětech, ale o Tvojí ekonomické situaci, není-liž pravda?
@sturnus_vulgaris píše:
Podle mě to není o dětech, ale o Tvojí ekonomické situaci, není-liž pravda?
Ne, je to o dětech hlavně…nechci jim ublížit…
Kdybych byla sama, jdu do nájmu (ale aby měl balkon)…jedině ta zahrádka,ale to bych si mohla třeba do budoucna koupit nějakou chatičku se zahrádkou k zahradničení
@Anonymní píše:To, co jsem napsala o manželovi je pravda…
Ale ted se poslední měsíc (od té doby co jsem mu přiznala nevěru), chová o 100 % jinak…
A já jsem zmatená…
A plácám se v tom jak ryba…
Tvoje zmatené chování - jen mu dáváš najevo, že o něj nestojíš.
Počítej s tím, že se to jednoho dne zlomí a jemu už to bude jedno.
Nechala jsi rozhodnutí na něm, proto jsi mu to řekla, ale jeho rozhodnutí nerespektuješ a stále uvažuješ o rozchodu …
Můžeš zkusit něco jiného, dohoď manželovi nějakou kamarádku.
Neuděláš to, protože je opravdu tak strašný nebo proto, že by jsi o něj mohla definitivně přijít ![]()
Já jsem mu na rovinu řekla, at si někoho najde…
Nechce…
Takže tak…
@Josef_t píše:
Tvoje zmatené chování - jen mu dáváš najevo, že o něj nestojíš.
Počítej s tím, že se to jednoho dne zlomí a jemu už to bude jedno.
Nechala jsi rozhodnutí na něm, proto jsi mu to řekla, ale jeho rozhodnutí nerespektuješ a stále uvažuješ o rozchodu …Můžeš zkusit něco jiného, dohoď manželovi nějakou kamarádku.
Neuděláš to, protože je opravdu tak strašný nebo proto, že by jsi o něj mohla definitivně přijít
Nechce…
Takže tak…
@Anonymní píše:
Nechce…
Takže tak…Já jsem mu na rovinu řekla, at si někoho najde…
Nechce…
Takže tak…
Sorry, to je jen taky jen „jiná forma alibismu“.
@sturnus_vulgaris píše:
Sorry, to je jen taky jen „jiná forma alibismu“.
Tomu nerozumím..na mě prosím česky ![]()
@Anonymní píše:
Tomu nerozumím..na mě prosím česky
Prostě zase je to o tom, aby ten impulz k tomu konci dal on. Za přispění nové známosti. A tys pak mohla říct „ale však on si taky někoho našel“ a Ty jsi z toho vyšla s méně pocuchanou svatozáří.
@sturnus_vulgaris píše:
Prostě zase je to o tom, aby ten impulz k tomu konci dal on. Za přispění nové známosti. A tys pak mohla říct „ale však on si taky někoho našel“ a Ty jsi z toho vyšla s méně pocuchanou svatozáří.
Ano…asi tak opravdu přemýšlím…
Protože jinak na to nemám koule…
@Anonymní píše:
Ano…asi tak opravdu přemýšlím…Protože jinak na to nemám koule…
Asi Ti není jiné řešení než mu nějakou dohodit ![]()
@Josef_t píše:
Asi Ti není jiné řešení než mu nějakou dohodit
Tohle téma se často objevuej v různých komediích, že někdo má milence, ale by z toho vyšel jako nevinná oběť, dohodí svému partnerovi pomocí nějaké složité manipulace taky někoho. ![]()
Jedno musím uznat, že ta ženská nerozbila rodinu kvůli několika „chvilkám štěstí“. Jedna z mála co po dvouch vyspání s jiným chlapem nesbalí kufry a nezmizí z domu s brečícími dětmi. Na tvém místě si vážím muže, co se chce změnit a asi už s tím i začal. Neber to jako slabost, že tě hned neschodil ze schodů po tom co jsi mu přiznala nevěru. Ale ani nevíš jakou sílu to chce neudělat to a zároveň začít se měnit. Nic není najednou a hned. Nečekej zázraky ve dvou týdnech. Ale uvědom si pro koho to dělá, komu spolkl tu nevěru, pro koho si uvědomil, že dělal něco blbě… Začněte si zase časem vážit jeden druhého. A pokud hledáš čeho, tak ten obrat už za to hodně stojí. A pokud přeci jenom odejdeš za milencem, tak holt zapadneš do klasického ženského scénáře, kdy žena pro šuk rozbije rodinu, ale nejsmutnější na tom vždy budou ubrečené oči dětí co v budoucnu už nedokážou založit fungující rodinu. Hodně zdaru
Ano…toho se bojím…on tedy slibuje, že nikdy takový už nebude, že mu ta moje nevěra otevřela oči…
Kdybych byla bez závazků…tak bych se do toho vrhla po hlavě…
Ale s dětma to moc nejde