Problém s tchýní pořád dokola

Napsat příspěvek
Velikost písma:
243
9.7.12 13:06

@Verca85
Snad :(
A pokud ne, tak se bojím, že to vše špatně dopadne. A malá tam nebude jezdit vůbec a přijde o babičku což prostě nechci…už takhle se přemáhám kvůli malé u, aby jezdila i ke tchýni a měla babičky dvě i když na ni tchyně 8 měsicu prděla.
Dělám to jen kvůli Natálce jinak bych se s tchýni fakt nestýkala!!
Kdyby se dalo aspoň s mojí mámou mluvit :(
Když ona na tom všem prostě nevidí nic špatného…vlastně vše co ona udělá je správné a jen to co dělají ostatní je vždycky špatně :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.7.12 13:36

@Weronica Verčo, my to máme podobné. Bohužel asi dcerka přišla o druhou babičku ( nastávající tchýně ), ale když vidím jak na ni kašle a naše dcerka je jí dobrá jen, když ona sama nemá program a nebo jí dcera nepůjčí ani jedno ze 3 dětí, jsme jí dobří jako náhradníci, tak nelituji. Jedeme si s přítelem po svém, dcerce se věnujeme na max. v mých rodičích má super babičku s dědou. Holt příbuzné si nevybereme, a tak ti držím pěsti, ať vše v poklidu zvládneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4406
9.7.12 13:52

@Weronica Tak to si snad děláš srandu???Co to je??? Už by mě tam nikdy neviděla, máma - nemáma!!! Tfujtajbl člověk! :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
9.7.12 14:35
@Weronica píše:
Jo a to vůbec nemluvim o tom, že když k máme přijdeme, tak místo, aby mi pomohla s věcma už rve malou s kočárku i když se akorát probírá a protahuje a jak se s ní baví? Vítá ji tím způsobem,, no ahoj ty moje ku. v. mrňavá, tak co zlobí tě máma, ji zbijeme svi.. jednu "
No, jako pardooon? Slyšim dobře? Fajn ted to mala nechape, ale aby až ji bude rok, dva ji řikala ku. vo? A ty svi.. mrnavá atd? :zed: :zed: :zed:

Asi na to bude jediná věc. třeba jí to oplácet stejným způsobem. Až to zase někdy řekne tak jí odpovědět „Ale ne, maminka je na mě hodná ty stará ku**o“ ono by jí to rychle přešlo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.7.12 14:47

Nika91 :D Tak to je dobrá rada :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
9.7.12 16:10

Ahojda Zakladatelko :mavam: tvoje dítě= tvoje výchova. Pokud dá dítěti něco, cose ti nebude líbit, tak jí to zdůraznit a dítěti vzít…i když se bude mrně vztekat. Když bude sedět na zemi a ona mrně vezme, sebrat a posadit)pokud malá byla předtím hodná)!Já bych je ukamenovala :cert: Já mám rodit v listopadu a když vidím, jakmi do všeho kecají, tak bych vraždila. už na roce by jí cpali sladkostma, dávali v největších mrazech a chumelenicích spát ven :cert:

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
9.7.12 16:16
@Weronica píše:
Jo a to vůbec nemluvim o tom, že když k máme přijdeme, tak místo, aby mi pomohla s věcma už rve malou s kočárku i když se akorát probírá a protahuje a jak se s ní baví? Vítá ji tím způsobem,, no ahoj ty moje ku. v. mrňavá, tak co zlobí tě máma, ji zbijeme svi.. jednu "
No, jako pardooon? Slyšim dobře? Fajn ted to mala nechape, ale aby až ji bude rok, dva ji řikala ku. vo? A ty svi.. mrnavá atd? :zed: :zed: :zed:

jábych se otočila, vzala malou a odešla..a u branky bych řekla:tak až se sklidníš, tak přijdem ty ku*rvo jo? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1130
9.7.12 16:20

:) s tchýní me to teprve čeká, už ted pěním… nejdřív přítelovi vysvetlila že jsem moc mladá(je mi 21) a že nemáme kde bydlet, přítel díte chtel takže neuspěla a ted pokaždy kdy přijede tak mi radí a hustí do me blbosti atd… byl problém s kobercem protože se jí nelíbilo že na nej šlapnul náš kocour a že tam jsou bakterie:) koberec přes celej pokoj a kocor by mel asi levitovat nebo nevím:) potom at dáme kočku pryč že je nebezpečna (nesnáší zvířata) to přítele rozlítílo je to jeho mazlíček a mají spolu skoro milenecky vztah:) a ted řekla že přijede na tyden mi pomoci takže jsem štěstím bez s sebe:) ale abych doplnila celou mojí rozkošnou rodinku tak ani moje máti není uplně bez problému, letos jsem odmaturovala a ona si plánovala že pujdu na vejšku na restaurátorství které nejde dálkově a myslela si že u ní bude prcek a konečne bude mít miminko (cca před rokem mela mateřský pudy a chtela mimi) když jsem jí oznámila že vejška bude pouze dalkove a pokud to budu zvladat jinak ne to se ji nelibilo. dokonce kdyz jsem rekla ze chci aby pritel byl v rodnym liste a mela po nem prijmeni tak besnila a delala mi peklo prohlasila ze kdyz se mi neco stane tak chce aby dite mela ona, na čas se to sklidnilo a ve chvili kdy jsme sehnali byt tak zacalo peklo znova, behen 14 dnu jsem se prestehovala coz pomalu nerozdýchala a když jsem po ní chtela muj rodny list kvuli matrice tak ho predemnou roztrhala:) to uz nevydychal jeji přítel(beru ho jako otcima)… debatu meli za zavrenyma dverma a byla to dlouha debata ale od ty doby je klid:) :dance: ješte trochu zkrotit tchyni a je mi báječně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4406
9.7.12 16:52

@dadasik no tak ty to teda taky nemáš jednoduchý…drž se a nedej, ani od jedný se nenech manipulovat, budou to naše děti, tak jakýpak copak, moje tchýně si taky chce vzít po porodu týden dovču, ale asi bych to s ní nezvládla, není špatná, ale vztah jako s mamkou to není, tak jsem jí řekla, že budeme spolu ve 3 jako rodina, tak hned že jí nemůžu upírat babičkovský práva!!!chápete to? tak po tomhle jim ukážu mimčo asi jen v porodnici a pak se zabedním na šeśtinedělí doma, at se to někomu líbí nebo ne! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
9.7.12 16:57

@silwuschka děkuju:) naštestí mám podporu v přítelovi:) at jde o tchyni nebo o moji mamku:) já si říkam že to bude max. tyden ani ne a pak pojede pryč:) takže jí to umožním třeba se nám povede k sobe najít cestu při nejhorším není problém jí poslat domu:) Ale koukám že všechny babičky nejak blázní… :lol: chtělo by to nejaký tabletky proti prudivosti:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
9.7.12 16:57

MOJE MALÁ BUDE MÍT babičky tři a každá jí hned chce k sobě, a vozit, a ukazovat..to jo..to by jím šlo… :cert: do výchovy kecat, a dávat jinou stravu, než budu dávat já…atd atd :cert:

• Citovat
  • Upravit
3617
9.7.12 16:59

Tak myslim že jen málo kdo z nás má bezva tchyni :mrgreen: Já jsem pozorováním přišla na to že neumím tak dobře brečet jako ona a to je asi chyba :think: :mrgreen:
Když se jí něco nelíbá zavolá bratroj manžela jaký jsme ošklivý jeden nebo oba a že ona chudinka by tohle a támhle to a mi nic nechcem. Ale může se mi někdo divit, když všechno plánuje bez nás a pak nám jen oznámí jak MY to máme udělat :zed: z toho já naprosto šílím :mrgreen: Myslím žeby jí slušela německá uniforma :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
9.7.12 17:03

Já mám náhodou tchýni strašně bezva když je doma (bydlí na druhy straně republiky) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
9.7.12 17:10
@dadasik píše:
Já mám náhodou tchýni strašně bezva když je doma (bydlí na druhy straně republiky) :dance:

To ti teda závidím :mrgreen: skoro jako ráj :andel: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
9.7.12 17:19

Ono to chce udělat si pořádek i s tchyní, i s vlastní matkou. A je jedno, jestli je vám 30 nebo 18.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová