Problémy s erekci v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.8.18 07:15
@Anonymní píše:
@Russet otcem pravě chce být.. já mu říkala atˇsi to pořádně rozmyslí … ať si uvědomí že to je starostí žádné užívání a tak… i přesto mě chtěl jak zjistil že to bude holčička tak měl velkou radost.. furt k ní mluví,hladí a tak… nemyslím si že by mu zrovna vadilo že to dítě není jeho, bere to za svoje, mluví jak o svojí vlastní dceři.. nevím proč tady všeci tak hnusně reagujete .. ja se zeptala normálně! to tady na vás člověk musí bejt hnusný, egoistický a bůh ví co aby se mu dostala trochu pomoc rady a bůh ví čeho ? .. jinak ostatním příspěvkům co se snaažili aspoň normálně odpovědět … léky nechci je to umělé na víc leky bez předpisů máj vedlejší ůčinky ne všecky samozřejmě.. na každého to působí jinak… jinak vztah máme hezký.. příště blbé komenty si nechte když neumíte poradit děkuji ;) :mavam:

Umělý je i Paralen. Na předpis nebo bez předpisu, vše stejná účinná látka, funguje hned a dokonale. Užívají desítky milionů mužů na celém světě, vedlejší účinky jsou minimální. V drtivé většině případů nulové.

• Citovat
  • Upravit
727
27.8.18 10:38
@Anonymní píše:
@Russet otcem pravě chce být.. já mu říkala atˇsi to pořádně rozmyslí … ať si uvědomí že to je starostí žádné užívání a tak… i přesto mě chtěl jak zjistil že to bude holčička tak měl velkou radost.. furt k ní mluví,hladí a tak… nemyslím si že by mu zrovna vadilo že to dítě není jeho, bere to za svoje, mluví jak o svojí vlastní dceři.. nevím proč tady všeci tak hnusně reagujete .. ja se zeptala normálně! to tady na vás člověk musí bejt hnusný, egoistický a bůh ví co aby se mu dostala trochu pomoc rady a bůh ví čeho ? .. jinak ostatním příspěvkům co se snaažili aspoň normálně odpovědět … léky nechci je to umělé na víc leky bez předpisů máj vedlejší ůčinky ne všecky samozřejmě.. na každého to působí jinak… jinak vztah máme hezký.. příště blbé komenty si nechte když neumíte poradit děkuji ;) :mavam:

doporučuji krátký rozhovor s Mudr. Zvěřinou na DVTV o Viagře. Říkal, že oproti paralenu atp. je to naprosto neškodný lék, který je třeba v Anglii volně dostupný. Já bych tedy v tomhle neváhal. Lepší, když bude pár dnů/týdnů/klidně měsíců zobat prášky, než aby si udělal mentální blok v hlavě a už se z toho nevymotáte. Je to mladý kluk - ze startu mu stojí, takže tam fyziologie nemá problém a všechno je to v hlavě. Prášky ho uklidní, dodají sebevědomí a pak je prostě vysadí a pojede bez nich. Opravdu doporučuji ten dokument

https://video.aktualne.cz/…c1f6b220ee8/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.8.18 12:18
@Michal1986 píše:
doporučuji krátký rozhovor s Mudr. Zvěřinou na DVTV o Viagře. Říkal, že oproti paralenu atp. je to naprosto neškodný lék, který je třeba v Anglii volně dostupný. Já bych tedy v tomhle neváhal. Lepší, když bude pár dnů/týdnů/klidně měsíců zobat prášky, než aby si udělal mentální blok v hlavě a už se z toho nevymotáte. Je to mladý kluk - ze startu mu stojí, takže tam fyziologie nemá problém a všechno je to v hlavě. Prášky ho uklidní, dodají sebevědomí a pak je prostě vysadí a pojede bez nich. Opravdu doporučuji ten dokumenthttps://video.aktualne.cz/…c1f6b220ee8/?…

Zvěřinu házím do stejného pytle a Uzlem :zed: Nevíme, z čeho je nervní. Měl by se léčit tak nějak komplexně. A ne si začít s problémovou holkou, co hledá otce pro své dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
27.8.18 12:35
@Russet píše:
ne si začít s problémovou holkou, co hledá otce pro své dítě.

Tak o tom žádná. Teď je vděčná za ťunťu, ale jen co se trochu otřepe začne pokukovat po jiných.. Ale zase ťunťa dostane životní lekci, kterou pak, jako když najde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
27.8.18 12:42
@Russet píše:
Zvěřinu házím do stejného pytle a Uzlem :zed: Nevíme, z čeho je nervní. Měl by se léčit tak nějak komplexně. A ne si začít s problémovou holkou, co hledá otce pro své dítě.

Krasne shrnuto. Lip bych to nenapsal. A jeste se snazi do otcovstvi tohle ucho „nalakat“ pres postel. Urcite to s tatinkem bylo zodpovedne planovane a chtene. No jako vzdy zde, tatinek otocil ze dne na den o 180, tak ulovime stejne zodpovedne tatinka cislo 2, ktery ve 22 bude v 7.nebi, ze bude zivit cizi dite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
27.8.18 13:52
@Chytrak píše:
Krasne shrnuto. Lip bych to nenapsal. A jeste se snazi do otcovstvi tohle ucho „nalakat“ pres postel. Urcite to s tatinkem bylo zodpovedne planovane a chtene. No jako vzdy zde, tatinek otocil ze dne na den o 180, tak ulovime stejne zodpovedne tatinka cislo 2, ktery ve 22 bude v 7.nebi, ze bude zivit cizi dite…

blbej ťunťa se hodí, když je těhulka v krizi, až se těhulka přemění v maminku a trochu se otřepe, tuším to na založení tématu..... s přítelem si nerozumím v posteli a zrovna po mě pokukuje kamarád, přece člověk má právo na kvalitní sex …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí