Problémy s matkou, nesnáším ji

9Lucka
21.10.24 21:31

Problémy s matkou, nesnáším ji

Dobrý den,
byla bych moc ráda, kdybyste mi řekli, jak byste řešili mojí situaci.
Ještě bydlím se sestrou a tátou. Moji rodiče se rozvedli, když mi byl asi 1 rok. Matka odešla, ale pořád se s námi vídala skoro každý den. Před rokem se vdala a od té doby jsme se rozhodli, že jí už nikdy nechceme vidět. Nikdy se ke mně nechovala dobře, už od narození se mnou nechtěla trávit čas. Stále mi píše výhružné zprávy. Od té doby, co se s ní nestýkám, se nám skvěle.
Teď jsem se o ní dozvěděla informace, ze kterých je mi špatně: Šestkrát potratila, možná má jiné děti o kterých nevím, mého tátu neustále podváděla a od nového přítele si žádá každý měsíc 30 tis., které má dávat nám, ale nám nedala ani korunu.
Byla bych moc ráda, kdybyste mi napsali, jak bych to měla řešit, popř. Jak byste to řešili vy.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4154
21.10.24 21:34

Vubec nijak. Stykat se s ni nemusis. Na penize kasli. Nevim co by tu bylo k reseni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9Lucka
21.10.24 21:37

Ještě jsem zapomněla zmínit, že předemnou občas čeká před školou, řve na mě a vyhrožuje mi

• Citovat
  • Upravit
5032
21.10.24 21:38

Vám má dávat každý měsíc 30 000,–? Nechcete po ní nějak moc? Od narození s vámi nechtěla trávit čas, ale vídali jste se každý den?
Jsou ty tvé informace o matcé opravdu pravdivé?
Na tvém místě bych si s matkou promluvila o samotě a podle toho se rozhodla, zda s ní budu dál udržovat kontakt nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21428
21.10.24 21:42
@9Lucka píše: Více

Čím ti vyhrožuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35956
21.10.24 21:46

Jestli vám neplatí výživné tak to musíte řešit přes úřady. Když ti bude vyhrožovat volej policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76907
21.10.24 21:47

tak už od narození s vámi nechtěla trávit čas, nebo se s vámi vídala skoro každý den? nedává to smysl :zed:
proč by vám měla dávat 30 tisíc?
kolik měla potratů ti může být úplně jedno, to není tvá starost,
jestli na tebe řve před školou, zavolej Policii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9060
21.10.24 21:49

Hrozně si protiřečíš. Každopádně stýkat se s ní nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9Lucka
21.10.24 21:49

@PaníBovaryová že bude dělat ošklivé věci mé rodině a že jsem ošklivá, zbytečná,…

• Citovat
  • Upravit
9Lucka
21.10.24 21:52

@Serpentini nemyslím si, že si protiřečím. Myslela jsem to tak, že s námi sice trávila hodně času, ale jen proto, abychom si jako malé naivní děti mysleli, že je hodná.

• Citovat
  • Upravit
76907
21.10.24 21:53

to si nějak nedovedu představit, jak tohle křičí před školou,
no tak zavolej tu Policii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16141
21.10.24 21:55

A co bys chtěla ještě řešit? :nevim:
Uznávám, že chování a jednání tvé matky je bohužel víc než smutné, ale lásku ani opravdový zájem rodiče si ničím nevynutíš. :nevim:
I když je možné, že ti tady někdo může napsat úplně jinou zkušenost… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211
21.10.24 22:22

Podle popisu je ti tak 15? A hledáš jasného viníka (tvoji mámu). Zkus kontaktovat školního psychologa a prober tvoje pocity s ním. Tady fakt není na místě ukazovat prstem. A ty si budeš stát za svým ať ti napíše kdokoliv cokoliv. Ale za pár let na to možná budeš mít jiný pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
21.10.24 22:47

Neraď se na diskuzi, ale s psychologem. Co nejdřív. Vážně. Nejsi zralá na fatální a konečná rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5144
21.10.24 22:50

Potratila nebo sla na potrat?
Nechtela se stykat nebo vas navstevovala skoro denne?
Rozvedli se kdyz ti byl rok, ale tatu neustale podvadela? Jako nez se rozvedli?
Pred rokem se vdala, od noveho pritele chce penize. Myslis od toho noveho manzela?

Proste se s ni nestykej, zmen si cislo a nove ji nedavej, a neres ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí