Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano ozval, nevím asi po půl roce, pár měsíců… už si nevybavuji ![]()
Rozchod inicioval on a ozval se, protože chtěl obnovit kontakt a začít znovu. Dokonce se ozval dvakrát, protože na poprvé jsem ho slušně odmítla. Po druhé (zas za nějaký měsíc, dva) už jsem ho ignorovala.
@Anonymní píše: Více
Ano, po třech měsících, dali jsme se opět dohromady a je to lepší než minule…
Jistěže ozval, ozývá se mi dodneška
Někteří jsou zkrátka takoví… ale já už se tomu dneska pouze zasměju a vůbec mě to nezajímá. Minulost je potřeba nechat minulostí ![]()
Rozchod z mé strany. Ozval se za chvíli, možná max týden, a zeptal se, proč jsem ho přestala milovat. No co na to chcete říct. ![]()
S dalším jsem se naštvaně rozešla taky já. Půl roku jsme nebyli v kontaktu a to jsme z jedné firmy
jen jiné pobočky. Dařilo se mi vyhýbat a pak po půl roce jsme se v práci viděli. Chtěl se sejít, já už v té době měla jiného nabíječe (sorry za ten výraz, ale byl to jen chlap na sex), tak jsem souhlasila. Domluvila jsem se s ex na určitý čas a o hodinu později jsem si domluvila šuk. Ex se mi rozbrečel na rameni, že mu chybím. Celou dobu mě objímal a muckal. Pak chtěl ještě někam jít, ale řekla jsem mu, že nemůžu, že už něco mám. Dali jsme si pusu a on šel domů. Já se přepudrovala a za chvíli mě vyzvedl druhý.
Celé to z povzdálí sledovali lidi z místní hospody a viděla jsem, jak se smějí. ![]()
Určitě. Jeden ex mě nechal v mých 17, ozval se za 2 roky, pak za další 4..motivaci podle mého bylo, že asi zrovna nikoho neměl, tak zkoušel mě..
Ano, s přáním k narozeninám/svátku. Pak se hned zeptal jak se mám, když zjistil, že jsem spokojená tak se hned odmlčel ![]()
Ozval. Cca po roce a půl. Co chtěl, netuším, já jeho pokus o kontakt vyignorovala.
Cemu rikas ozval? Nemam zadny problem s beznym kontaktem se svymi ex, s mnohymi jsme kamaradi. Opravdu neprechazim z lasky do nenavisti. Kamaradim i s mamou sveho prvniho kluka i s nim, co je na tom?
@Knihakniha píše: Více
To nemusí být jen o nenávisti. Ale někdy se rozchod, i když je iniciovaný námi, zpracovává lépe, když člověk není s druhým v kontaktu. Takže můj dotaz míří především na ženy, které se rozešly/byly rozejity a kontakt s partnerem po rozchodu ustal.
@Anonymní píše: Více
Tak ten chlap má obrovský štěstí, že už spolu nejste, i když to zatím nevidí. Počkej, až se jednou karta obrátí a uvidíš ho šťastnýho s rodinou a ty budeš sama a začneš dolízat.
Jo, stalo se někdy po roce, chtěl „jen pokecat“ 😂 Asi mu chyběly naše zábavné chvilky, nevím.
Ahoj, ženy.
Zajímá mě, jestli se vám někdy ozval ex, když rozchod byl iniciován vámi (ale asi klidně i když byl z jeho strany) a nebyli jste od té doby v žádném kontaktu? Pokud ano, po jak dlouhé době a s čím za vámi přišel?
Díky.