Problémy s mojí mámou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
10.2.19 17:47

Kočko drž se. Jak ti radili ostatní nahrávej, nemaž sms - vůbec nechápu jak se matka dostane do tvého mobilu a zajdi na OSPOD. U babičky ti bude líp, vždyť jsi tam strávila celé dětství. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.19 17:53

A kde studuješ, jestli to není tajné?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.19 18:06
@Anonymní píše:
A kde studuješ, jestli to není tajné?

Studuji zdravotní školu v Berouně.
Potřebuju se z té psychiky dostat, jinak ani nedodělám školu.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
10.2.19 18:11

A jak došlo na to, že ses od babičky dostala zpět k mámě? Babička se k tomu staví jak?

• Citovat
  • Upravit
26574
10.2.19 18:13
@Anonymní píše:
@Russet Abych byla upřímná, všichni mou mámu nenávidí, už jsem tolikrát chtěla zdrhnout, ale vím, že bych se sama neuživila, ale její věčné psychické týrání a mlácení se už prostě vydržet nedá. Ted, jak jsem v nemocnici tak se ke mně snaží chovat strašně mile (všichni vidí, že to je přetvářka) ale doktorka viděla jak mi hned vystřelil puls nahoru, jen co se o ní zmínila. Zítra ke mně má přijít psycholog. Tak uvidím jestli on/ona nějak poradí více.
Sestřičky se mě už ptali, jestli chci aby sem "máma“ nechodila, odpověděla jsem že ano, že jí tu nechci, páč jsem se celou dobu klepala co tu byla. .{color:red}"

O víkendech, které právě trávím u přítele se právě nejvíce učím, jinak bych propadala.
Jindy se s přítelem ani nemůžu vidět, páč není čas a matka ho sem ani nepustí. (Takže kdyby, jak jste psala že by jste mě ani nepouštěla, tak k čemu by jsme ten vztah měli? Akorát by uvadnul)

Její výhružky se ani jinak brát nedají. Jak jsem už psala, samotnou mě nikam nepustí (Jen k příteli) At jdem k jakýmukoliv doktorovi tak ona musí jít se mnou, jinak bude zle (Už z toho mám zkušenosti)

Vím, že to může vypadat jako výmluvy, ale už vážně nevím co si mám počít :(
Jedině fakt asi to OSPOD, a při nejlepším bych mohla být zpátky u babičky.

tak moment. Sestry vědí, že nejsi plnoletá a rozhodně nemůžou zakázat tvojí mámě chodit za tebou do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.19 18:17

@jenny.fields Můžou, pokud vidí, že jí špatně snáším a doslova si přeju, že jí tady nechci.
Má to špatné následky na můj zdravotní stav. Navíc tu je stejně karenténa.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.19 18:20
@Tunrida píše:
A jak došlo na to, že ses od babičky dostala zpět k mámě? Babička se k tomu staví jak?

Prostě to máma oznámila babče a vzala si mě zpátky.
Babička by si mě nejradši vzala zpátky, protože i ona ví jak to se mnou a jí je…
Sama jí nemá ráda, protože … No nechci to tu rozebírat úplně do podrobna, omluvte mě.

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
10.2.19 18:23
@Anonymní píše:
Prostě to máma oznámila babče a vzala si mě zpátky.
Babička by si mě nejradši vzala zpátky, protože i ona ví jak to se mnou a jí je…
Sama jí nemá ráda, protože … No nechci to tu rozebírat úplně do podrobna, omluvte mě.
řekni babičce at jde na ospod a ty to řeš z nemocnice
  • Citovat
  • Upravit
14007
10.2.19 18:26
@Anonymní píše:
@Russet Abych byla upřímná, všichni mou mámu nenávidí, už jsem tolikrát chtěla zdrhnout, ale vím, že bych se sama neuživila, ale její věčné psychické týrání a mlácení se už prostě vydržet nedá. Ted, jak jsem v nemocnici tak se ke mně snaží chovat strašně mile (všichni vidí, že to je přetvářka) ale doktorka viděla jak mi hned vystřelil puls nahoru, jen co se o ní zmínila. Zítra ke mně má přijít psycholog. Tak uvidím jestli on/ona nějak poradí více.
Sestřičky se mě už ptali, jestli chci aby sem „máma“ nechodila, odpověděla jsem že ano, že jí tu nechci, páč jsem se celou dobu klepala co tu byla.

O víkendech, které právě trávím u přítele se právě nejvíce učím, jinak bych propadala.
Jindy se s přítelem ani nemůžu vidět, páč není čas a matka ho sem ani nepustí. (Takže kdyby, jak jste psala že by jste mě ani nepouštěla, tak k čemu by jsme ten vztah měli? Akorát by uvadnul)

Její výhružky se ani jinak brát nedají. Jak jsem už psala, samotnou mě nikam nepustí (Jen k příteli) At jdem k jakýmukoliv doktorovi tak ona musí jít se mnou, jinak bude zle (Už z toho mám zkušenosti)

Vím, že to může vypadat jako výmluvy, ale už vážně nevím co si mám počít :(
Jedině fakt asi to OSPOD, a při nejlepším bych mohla být zpátky u babičky.

Určite kontaktuj OSPOD, snad budes moci jit zpatky ke tve babičce, moc Ti preju štesti v zivote, budes ho potrebovat :hug:
Je to, ale sila..Nechapu jak tuhle sikanu muze delat matka sve dceri..

Příspěvek upraven 10.02.19 v 18:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.19 18:37
@_.Emilyyy píše:
Určite kontaktuj OSPOD , snad budes moci jit zpatky ke tve babičce, moc Ti preju štesti v zivote, budes ho potrebovat :hug:
Je to , ale sila ..Nechapu jak tuhle ,, sikanu" muze delat matka sve dceri..

Ano, presne
A tohle jsou pravy problemy, co zaziva chudak holcina a ty si stezujes , ze tvuj pritel dal tve dceri pohlavek za to , ze byla 7 let drza a ze ji rozkazluje a kupuje ji drahe veci, jen aby ji dokazal , ze ji ma rad.. opravdu se nas sebou zamysli..

• Citovat
  • Upravit
4155
10.2.19 18:43

Už z nemocnice kontaktuj OSPOD telefonicky ať se věc začne hýbat. . Na telefonu nastav pořádné heslo, ať se ti do něj máma nedostane. SMSky nemaž, můžeš je použít jako důkaz toho, jak se k tobě máma chová. Oslov babičku, jestli by ti pomohla a oficiálně si tě vzala do péče. Nepočítej s tím, že bys šla bydlet k příteli, spíš to bude babička nebo dětský domov či klokânek. Pokud má za tebou přijít psycholog, tak se neboj mu říct všechno podle pravdy. Uleví se ti. Vyhrožování otcem je blbost, toho se fakt neboj. Držím palce, ať se všechno začne řešit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.19 19:05
@Anonymní píše:
Studuji zdravotní školu v Berouně.
Potřebuju se z té psychiky dostat, jinak ani nedodělám školu.

Promiň anonym, ale já tě asi znám. Matka je Klára a babička bydlí v bytovce na vsi, že? Nezbývá ti nic jiného než se domluvit s babičkou, měla by si zažádat o svěření do péče. Stejně tě vychovala ona a ne matka. Spoj se co nejdřív s OSPODEM a začni přemýšlet na jakou školu přestoupíš. Mohla bys někam na intr a o víkendu být u babičky. Držím ti palce, aby se situace vyřešila v tvůj prospěch. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.19 20:31
@Anonymní píše:
Promiň anonym, ale já tě asi znám. Matka je Klára a babička bydlí v bytovce na vsi, že? Nezbývá ti nic jiného než se domluvit s babičkou, měla by si zažádat o svěření do péče. Stejně tě vychovala ona a ne matka. Spoj se co nejdřív s OSPODEM a začni přemýšlet na jakou školu přestoupíš. Mohla bys někam na intr a o víkendu být u babičky. Držím ti palce, aby se situace vyřešila v tvůj prospěch. :kytka:

Ano je to tak, můžeš mi říct nebo napovědět kdo jsi?

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
10.2.19 20:59
@Anonymní píše:
Promiň anonym, ale já tě asi znám. Matka je Klára a babička bydlí v bytovce na vsi, že? Nezbývá ti nic jiného než se domluvit s babičkou, měla by si zažádat o svěření do péče. Stejně tě vychovala ona a ne matka. Spoj se co nejdřív s OSPODEM a začni přemýšlet na jakou školu přestoupíš. Mohla bys někam na intr a o víkendu být u babičky. Držím ti palce, aby se situace vyřešila v tvůj prospěch. :kytka:

spíš se odtajni a dej možnost zakladatelce napsat. než tady vytahovat osobní informace aby to slečně neuškodilo :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.19 21:05

@smajlik345 Kdo nezná zakladatelku osobně, tak mu jméno matky nic neřekne a nic víc osobního psát nebudu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová