Problémy s mojí matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2816
22.1.14 22:26

Až si ti jeden nebo druhý začnou stěžovat, odpověz jim, že to je mezi nima a a´t si to mezi sebou vyřeší sami, že tě to nezajímá a poslouchat to nebudeš. A fertig… Jsou dospělí, tak a´t si to vyříkaj. A už vůbec nedělej věci jako napiš mámě a ty napíšeš… jestli se jim to nebude líbit, je to jejich problém.. pořád lepší být v klidu bez nich, než jim dělat hromosvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
22.1.14 22:27
@Anonymní píše:
Děkuji moc :kytka: jenže má to jednu chybu a tou je, že můj táta přišel s tím, aby se máma ke mě nastěhovala až se to maličké narodí a pomohla mě s tím 8o 8o cháeš to? Potom vše co zjistil se nebojí své vnouče svěřit do rukou sadistické ženy? 8o Je mě z toho smutno :,( nedávno mě řekl, že jsem na mámu moc přísná a zlá, že jsem si taky občas výprask zasloužila, že jsem byla zlobivé dítě :( ano, neříkám, že jsem nebyla zlobivá ale tohle jsem si nezasloužila od něj :( bůchví co mu napovídala :( a táta věří jí, vždycky jí věřil :(
:hug: :hug: :hug: :hug: vykasli se na ne, evidentne to nikdy nepochopi :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.14 22:28
@alsem píše:
8o okamzite bych ji ujistila, ze ji nikdy s ditetem samotnou nenecham!

Jenže táta chce, aby mě máma pomáhala, až se to maličké narodí :( přišel s tím sám 8o naštěstí přítel stojí při mě a řekl, že ji do baráku nepustí ani náhodou

• Citovat
  • Upravit
11522
22.1.14 22:30
@Anonymní píše:
Jenže táta chce, aby mě máma pomáhala, až se to maličké narodí :( přišel s tím sám 8o naštěstí přítel stojí při mě a řekl, že ji do baráku nepustí ani náhodou

tatovi do toho nic neni, vubec bych se s nim o tom nebavila a kdyz se mu nelibi, tak je to jeho problem, ne tvuj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
@Anonymní píše:
Nedovedu si ani představit, až se to maličké narodí a má máma si ho bude chtít pochovat, to bude hrozné, budu mít strach, aby maličkému nějak neublížila a nejhorší je, že si už dělá právo na to, jak mě bude dítě hlídat :,( :,(

No holka, když to tak čtu, moc na výběr nemáš :nevim: Buď to se od rodiny ustřihneš (protože matka je manipulátorka a umí to s nimi), což asi nedokážeš…nebo zapojíš hodně razantně přítele. Což může ale taky skončit tím, že se jim to nebude líbit :nevim: Ale ty musíš myslet na své dítě, svoji rodinu, bohužel i za cenu toho, že omezíš kontakt s původní rodinou. Ale pokud tě opravdu tak milují, jak si myslíš, tak by jím mělo docvaknout, že když si ochotna tohle obětovat, tak ti ta… musela hodně ublížit!…anebo pak třetí možnost, zastřelit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905

Hnusná poznámka pro otrlé povahy (psáno bíle, otrlíci přejedou myší):

" Otec, který si 14 let nevšimne, že má doma brutálně týrané dítě, a jako vysvětlení ran mu stačí výmluva na pád, ve mně velký pocit nadšení taky nevyvolává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
22.1.14 22:31
@Anonymní píše:

No a ty bys ji pustila, nebo co?
Tvoje máma ti nepřestala ubližovat v 14 letech. Ubližuje ti pořád, i když už „jen“ psychicky. A ty se z toho nejsi schopna vymotat. Nevymlouvej se na babičku, začni něco dělat. Ale myslím, že ti pomůže už jen psycholog. Sama to očividně nezvládáš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
22.1.14 22:31

Svolej rodinnou radu bez matky, prarodičům a tatínkovi řekni, co všechno ti máma udělala a že už nemůžeš snášet její manipulování, že s ní chceš komunikovat je minimálně (nebo vůbec), že tebe její problémy nezajímaji, řekni jim, že je máš ráda… až si bude táta stěžovat na mámu, řekni mu, že si to má vyřídit s ní a neplést tě do toho :think: myslím, že ty pocity u tebe taky asi zesílily tím, že jsi těhotná a že si uvědomuješ tu bezbrannost dítěte, že jsi byla taky taková maličká a co se na tobě matka dopustila a po porodu to bude ještě silnější, ženská si musí prostě chránit svoje mláďata… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
22.1.14 22:32
@Anonymní píše:
Děkuji moc :kytka: jenže má to jednu chybu a tou je, že můj táta přišel s tím, aby se máma ke mě nastěhovala až se to maličké narodí a pomohla mě s tím 8o 8o cháeš to? Potom vše co zjistil se nebojí své vnouče svěřit do rukou sadistické ženy? 8o Je mě z toho smutno :,( nedávno mě řekl, že jsem na mámu moc přísná a zlá, že jsem si taky občas výprask zasloužila, že jsem byla zlobivé dítě :( ano, neříkám, že jsem nebyla zlobivá ale tohle jsem si nezasloužila od něj :( bůchví co mu napovídala :( a táta věří jí, vždycky jí věřil :(

Jezisi, hlavne se.do toho nenech zmanipulovat. Musis myslet na svoji rodinu. Nejen na maly, ale i na pritele. Vy budete nova rodina a zij se svou rodinou po svem, v klidu a lasce. Nenech se nahnat do toho, znici ti to krasne prvotni zazitky s malym a mozna casem te to bude stat i vztah. Mam tendence koukat az moc daleko do budoucnosti, takze jsem mozna prehnane negativni :oops: Ale ja bych nedokazala zit s rodici, se kterymi mam vyborny vztah, natoz s nekym takovym, jako je tvoje mama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.1.14 22:32
@alsem píše:
8o okamzite bych ji ujistila, ze ji nikdy s ditetem samotnou nenecham!

přesně. Klidně tvrdě, něco jako nenechám od tebe své dítě mlátit do krve, k mému dítěti ty se nepřiblížíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
22.1.14 22:34

@Knihomyš to neni hnusna poznamka, je to tak..
otec co takove zjisteni hodi za hlavu a jeste je chce smirovat :nevim: dekuji nechci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.14 22:34
@jakuve píše:
Uff, tak jsem to precetla ;) Jinak, pritel ma pravdu. Vykasli se na mamu. Pokud te maji tata, babi a deda radi, tak mozna se pokusi te s mamou nejak dat dohromady, ale musi pochopit ze nechces a proc. Jsi tehotna, budes mit svou rodinu a o tu se ted starej! Tatka urcite vi jaka mama je. Myslim, ze tim, ze si se ji postavila, mozna strhnes lavinu a postavi se ji casem vsichni. Stuj si za svym, rodina to musi pochopit! A jinak tvoje mama je teda horsi nez Hitler 8o :roll:
:) ted' jsem se musela usmát na toho hitlera, vzpomínám si, jak jsem měla ve skříni jedno tryčko špatně složené a máma přišla a vyházela celou skřín' at' to koukám udělat pořádně nebo v knihovně byla jedna knížka šatně zasunutá a tak letěli ven všechny knížky(a že jich bylo požehnaně) a já je musela srovnat od nejmenší po největší, pěkně podle autora a abecedy :roll: říkali jsme jí s bráchou hitler 2 :)
  • Citovat
  • Upravit
16694
22.1.14 22:35

Chlapi, ti by odpustili snad všechno :roll: :zed: Můj otec též odpustil mému bratranci, že mě tři roky zneužíval :roll:

Stůj si za tím, že tvá matka se k tvému dítěti ani nepřiblíží. Možná v budoucnu a jen pod tvým dohledem, ale pokud tvůj otec „zapomněl“, tak je to jeho problém. Ty se nemusíš obhajovat, ty musíš chránit své dítě před násilnickou a manipulátorskou osobou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680

Jsem dočetla zbytek příspěvků a já bych se na to vyprdla, máš svoje miminko a svýho přítele, nechápu proč by se k tobě matka měla stěhovat 8o to bych nepřežila ani já s tou svojí a to máme pěkný vztahy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
@Knihomyš píše:
Hnusná poznámka pro otrlé povahy (psáno bíle, otrlíci přejedou myší):" Otec, který si 14 let nevšimne, že má doma brutálně týrané dítě, a jako vysvětlení ran mu stačí výmluva na pád, ve mně velký pocit nadšení taky nevyvolává

Mas recht :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová