Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Docetla jsem i ten konec, tak on ma problem s detmi, ale i s tebou co ti ten vztah tedy prinasi? Neumim si predstavit, ze by mi nekdo kecal do svacin krouzku a diktatu nebo do toho co mam nebo nemam rada
@Anonymní píše:
Já si zase nemyslím, že by moje děti nešnašel, k svojí dceři se chová stejně. @cecetka Na začátku jsem byla 100%, teď asi jen tak napůl. Jinak přítel není jen špatný, má i svoje dobré vlastnosti.
Co je na něm tedy fajn?
Tohle jsou veci ktere zakladatelka nemohla poznat bez spolecneho bydleni
No, asi se neshodnete v ničem, asi je ztráta času takhle žít. Jemu vadí že děláš sedmiletým dětem svačinu a snídani? Proč místo zákazu kapesného klukům radši nedá kapesné i dceři? Asi je toho hodně že? Nebyla bych s takovým člověkem ![]()
@Paola21 Tak umí se chovat i milé, když potřebuju aby něco vyřídil tak to udělá, když měl syn chřipku tak se o něj postaral, je vtipný, není lenoch a pravidelně vymýšlí výlety.
Tak on určitě umí být i hodný, jen se musí šlapat po jeho, jinak je zle. Mě by někdo zkusil se montovat do mého dítěte, to je Tvá věc jestli dáváš synům kapesné a hrajou si hodinu počítač, zakomplexovanec, chudák jeho dcera
Slušný
ale chápu… Neni možné, že by přítel na vás nějakým způsobem žárlil? Asi bych si s ním zkusila sednout a s klidnou hlavou se ho zeptala jak si co představuje atd. Také žiju s přítelem co má děti a pochopitelně máme každý jiný názory…Ale snažíme se o tom mluvit a vždycky vymyslíme nějaký kompromis… někdy to omezuje mě, někdy jeho, ale to podle mýho ve vztahu tak má být…
sedla bych si s ním a v klidu si popovídala co a jak a jak by si to představoval, zkuste se domluvit na nějakým kompromisu
![]()
@Anonymní píše:
@Paola21 Tak umí se chovat i milé, když potřebuju aby něco vyřídil tak to udělá, když měl syn chřipku tak se o něj postaral, je vtipný, není lenoch a pravidelně vymýšlí výlety.
To abys mu náhodou neutekla. Mají ho kluci rádi?
Jediné divné je podle mě výše kapesného. Pro dítě, které chodí do první/druhé třídy mi to připadá hodně. Co si za to kupují? Ale záleží na tom kolik vyděláváte a jestli jste zvyklí to tak mít nastavené. Nemá do toho co remcat, jestli to jsou tvé peníze. Ostatní mi připadá normální. Jestli mu vadí dvojka z diktátu, tak ať s nimi procvičuje. Proč by sis nemohla hrát s jeho dcerou? A nebo nejíst/nedělat to co máš ráda? Na rovinu mu řekni, že jsi taková a nezměníš to. (Když se to pokusíš změnit, tak budeš nespokojená a vztah skončí určitě.)
Buď to pobere, nebo ne.
@arinecka Podle přítele bych měla děti vést k samostatnosti. Kapesné dceři dávat nechce, prý by jí tak rozmazlil.
@Anonymní píše:
No nic z toho, cos napsala, pro mě osobně nepřevažuje jeho zápory. Vtipného, aktivního muže, který zařídí, co je třeba, určitě najdeš i jiného a hlavně takového, který nebude negovat tvou výchovu a tvou osobu všeobecně. ![]()
@Anonymní píše:
@arinecka Podle přítele bych měla děti vést k samostatnosti. Kapesné dceři dávat nechce, prý by jí tak rozmazlil.
Jenže takhle to chce on, a aplikuje to i na tebe a tvoje děti i když ty to máš jinak. Co je špatného na tom, když se děti rozmazlují? Jasně že v rozumné míře, ale proč by ne? To že dáš dětem 250 kč na měsíc není snad žádná hrůza ![]()
@Anonymní píše:
@Hiavnaan Myslím že mají
Myslíš? To nevíš jistě? Jste to opravdu úspěchali to sestěhovani.