Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Rive nemyslim jen peníze, ikdyz nebudu lhát, v té době jsme potřebovali pomoci, ale jde o to že při nás psychicky nestála. Cp treba trochu pochopení z je i strany? Jednou nám řekla že takové vnouce z IVF ani nemůže mít ráda!
Ale jdi ty.
Pokud jste si IVF nemohli dovolit, měli jste počkat, až si něco našetříte.
Mám štěstí, že svoji tchýni neznám. Z poučování bych si nic nedělala, jedním uchem tam, druhým ven. Ale asi by mě mrzelo, že nemůžu navštívit vnouče, když druhá babička ano, nikdy nevíš kdy ji budeš potřebovat. Co se týče financí, je přece na tchýni co s penězi udělá, měla svůj důvod. Třeba chce vnučce dát do kolíbky obálku, ale tý jí tam nechceš.
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa nestála! Když vám řekne že dítě z IVF nikdy mít ráda nebude, co vy na to?
Nevěřím tomu, že to řekla takhle. Prostě nevěřím.
@Anonymní píše:
@Janli ano presne tak, můj manžel pracuje z domova a moje mamka je v duchodu
a tvoje mamka sedí poctivě doma a nechodí ani na nákupy?
Já nevím, ale když nemám na dítě, tak počkám a nečekám, že mě bude sponozorovat rodina, to se na mě nezlob.
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa tak.nevěřte
Hele podle toho, jak se projevuše i kdyby se tchýně stavěla na hlavu a odrážela ušima, tak ti to nebude vhod. Prostě ti vadí, že vám nedala prachy na IVF. Možná kdyby sis s ní sedla a vysvětlila já, jak IVF ve vašem případě bude fungovat, ale třeba si myslela, že to nebude biologicky vaše dítě…no to je jedno. Ty si prostě zaujatá a tečka.
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa ano, poctivě sedí doma.
Jasně, a žije ze vzduchu, jo?
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa ano, poctivě sedí doma.
Ani na nákup nejde jo?
@rozmaryna1234 přesně tak jsem se snažila to dělat. Nebudu lhát ze i mě to nemrzí. Jak jsem už někomu odpovídala. Rozhodně dorazit může a vnučku může navštívit take kdy chce. Je ale v karanténě. Bojím se o miminko a o sebe (mám těžké astma a cukrovku) když si udělá testy nebo vyčká karantenu ať poté dorazí
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa tak.nevěřte
Jako klidně si ty oči vykruť, ale to nemění nic na tom, že jsi nespravedlivá a možná i trochu hloupá, když se nedokážeš povznést nad domnělou křivdou a upřednostnit zájem dítěte. Stěžuješ si na to, co řekla tchýně ( i když taky se mi nepozdává že to bylo přesně takhle). A ty místo aby ses snažila, aby vznikla vazba mezi vnučkou a babičkou, tak máš milion pseudodůvodů, proč to musí být zrovna takhle.
@lleennttiillkkaa nestála! Když vám řekne že dítě z IVF nikdy mít ráda nebude, co vy na to?