Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si myslím, že by si tě tchyně měla vzít pořádně do parády. Třeba by tě měla doučit základy rodného jazyka.
Ty chytrolínky tady vůbec neposlouchej. Já tě naprosto ve všem chápu! A je hezké že tchýni chceš dát šanci stát se babičkou. Přeji hodně štěstí a užívejte miminka. My teprve na to své štěstí čekáme
Jsi v sestinedeli, takze mas pravo delat jen to, co sama chces.
Pokud mas astma a tchyne je v karantene a (a jak popisujes, tak se nechova asi moc zodpovedne kdyz si mysli, ze covid neni), tak chtej i negativni test.
Hodne stesti
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa @Magical-eyes pisu to tu porad do kola. Tchyne je v karanténě. Vnučku poté bude moci navstevovat kdy chce. Ja osobne chci aby malá měla 2 babicky. To co se stalo mezi nami, je jen naše věc a malou do toho tahat nebudeme.
@Anonymní píše:![]()
![]()
jednala bych stejně! Nemá cenu někomu tady odpovídat. Ty jsi máma a ty si rozhodně co je pro tvé miminko nejlepší. Rady těchto ubožáků neber vůbec vážně. Jen si honí ega
A co kdyby se manžel postavil a řekl, že si maminku na návštěvě přeje? Prostě proto, že on je táta. Dodal stejný podíl genetického materiálu, jako ta máma.
@divine woman píše:
Zakladatelko máš pravdu. V šestinedělí bych si k sobě člověka, který byl ve styku s lidmi nakaženými Covidem a navíc je v karanténě!! rozhodně nezvala. A neposlouchej všechny ty chytrolínky, co se ještě s Covidem a jeho těžkou formou nesetkaly. Tam se utíká hrobníkovi z lopaty. A lidé se nenakazí při nákupu. Na prvních třech místech jsou školy, pracoviště a nemocnice.
Kdyby napsala hned v úvodu, že je tchýně v karanténě, tak by byla diskuze vedená jiným směrem. Ale tady nejdřív padly důvody jako peníze, osobní spory apod. Karanténa přišla až na třetí straně, když s ní většina nesouhlasí… ![]()
![]()
jednala bych stejně! Nemá cenu někomu tady odpovídat. Ty jsi máma a ty si rozhodně co je pro tvé miminko nejlepší. Rady těchto ubožáků neber vůbec vážně. Jen si honí ega
Nevím, kdo si tady honí ego…že by hrdinné anonymky? ![]()
Pridávám se k těm co tě chápou. Mám úplně stejnou tchýni. Ono se lehko kritizuje z pozice, kterou nikdo nezažil. V sestinedeli bych nechtěla nikoho i bez covidu natož když je v karanténě, jen svou maminku, taky k ní mám velmi blízko. Koho jiného si taky vzít že?
To, co udělala bych ji také neodpustila, naopak je hezké že nechceš problémy přenášet na děti
hodně štěstí
Tak ono když se na tu diskuzi podíváte, tak zakladatelka to dávkuje postupně a dle vývoje diskuze to i celkem umně ohýbá. Můj dojem.
@Janli já osobně bych ale také neměla potřebu vypisovat úplně všechno. Tchýně prostě musí pochopit že v sestinedeli chce matka a dítě klid, i bez covidu!
@Magical-eyes možná to měla napsat hned, což pravda. Nikdo ale nemusí hned urážet novopečenou maminku, to snad ne? Je hnusná doba, tak snad můžeme být k sobě trochu milejší
@MartinaK.11 píše:
@Janli já osobně bych ale také neměla potřebu vypisovat úplně všechno. Tchýně prostě musí pochopit že v sestinedeli chce matka a dítě klid, i bez covidu!
Jenomže její matka přijít může a dokonce bez negativního testu. Takže měří dvojím metrem
@Anonymní píše:
@divine woman děkuji moc za pochopenípo karanténě dostane svou sanci babičky. @Gorlami tak ve clanku jsem rozhodně nevypsala celých 7 let našeho vztahu
ono je toho daleko více, každopádně to je ted vedlejší
život se nám všem změnil
To jakbse vyjadrujes je fakt zvlastni, hrozne ukrivdena, zni to jako, mam svoji mamku, nikoho jinyho nepotrebujeme, moje mama je super babicka, to staci..a co jako znamena dostane svoji sanci babicky, to je jako co, kdyz neprojde testem, tak ma smulu?
Pokud je v karantene, rozhodne bych ji nezvala, ale po ni jo, ale jestli se tak bojis, tak bys nemela prijimat ani svoji mamku, nemyslis?
![]()
A proč anonym? Stydíš se za tvůj komentář, že? Ty ses teda květinka. ![]()
No, asi takhle. Vykasli se na krivdy. Tchyne to ma na parku a ty se trapis. Pravdepodobne tadle pani bude soucasti vaseho zivota. Nedelej to horsi nez to musi byt. Skodis jen sobe. Co se tyka navstev - byla bych na tvoji strane i bez covidu. Ja jsem rodila, ja kojim, nejde mi to, boli to, kozy furt venku, ocistky, petkrat denne sprcha. Ja chci mit klid. Clovek v tomhle chce mit svou mamu, ktera mu uvari slepici polevku a necha ho vyspat. Na navstevy, s kterymi se necitim komfortne, v sestinedeli nejsem zvedava. Pokud by otec ditete v tomto smeru pronesl pul slova, muze zacit kojit, vzit si mimino a jet s nim k mamince. Pak se o nej taky muze postarat, az dite onemocni.