Problémy s tchýní a IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.1.21 11:20

@Magical-eyes dobrá, musím uznat svou vlastní chybu. Neměla jsem v první řadě psát důvody jako peníze apod. ale jako první důvod karanténu. Opravdu je to má chyba, kterou prostě uznat musím!!!
Každopádně to nic nemění na tom co vše nám řekla a nepřála. Jak vlastně mít rád někoho kdo do Vás neustále reje a poté vám řekne že vnouče ze zkumavky nechce?

Příspěvek upraven 01.02.21 v 17:32

• Citovat
  • Upravit
4749
31.1.21 11:21
@Anonymní píše: :srdce: :srdce: :srdce: jednala bych stejně! Nemá cenu někomu tady odpovídat. Ty jsi máma a ty si rozhodně co je pro tvé miminko nejlepší. Rady těchto ubožáků neber vůbec vážně. Jen si honí ega :jazyk:

Tak aby se nedivila, dite ma i tatinka a je to jeho mama, tyhle zabomysi valky v rodinach a kvuli cemu..misto aby byla rada, ze decko bude mit 2 milujici babky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
31.1.21 11:22
@MartinaK.11 píše:
@Janli já osobně bych ale také neměla potřebu vypisovat úplně všechno. Tchýně prostě musí pochopit že v sestinedeli chce matka a dítě klid, i bez covidu!

A proč teda nechce klid i od své matky? Proč nenapíše hned, že hlavní důvod je karanténa?

• Citovat
  • Upravit
4072
31.1.21 11:23
@divine woman píše:
A otázka pro všechny přispívající. Vy byste si v současné době v šestinedělí opravdu domů zvaly návštěvy? 8o 8o

Predstav si, ze jo. Nebo takhle, muz pracuje a rozhodne nebude dalsich x mesicu sedet doma, to si jaksi dovolit nemuzeme. Mama je sice v duchode, ale jeji muz pracuje, tchyne i tchan jsou v duchode, ale lítají po znamych, za deckama a do obchodu si taky zajdou. Jaky vidis reseni? To bych se musela s miminem zabarikadovat sama v mistnosti a nepoustet k nam ani jeho otce. A nechci, aby nejblizsi rodina videla dite poprve v půl roce. A to prosim beru covid velmi vazne, klidne bych se bezela očkovat, kdybych mohla, ale po osobním zvazeni rizik mi prostě nestoji za to dva roky zit jako poustevnik, a ze tu uz rok covid bude a dalsi mesice urcite pod kontrolou nebude. A jen abych doplnila, pokud je tchyne opravdu v karanténě, tak to ty dva tydny prezije a dala bych ji na drzku, ze behem ni chce zbytecne candat. Otazka je, jestli je to pravda, prijde mi divny to nenapsat rovnou, zakladatelka se původně o zadnem „za 14 dni muze prijet“ nezminovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
@divine woman píše:
A otázka pro všechny přispívající. Vy byste si v současné době v šestinedělí opravdu domů zvaly návštěvy? 8o 8o

V tom případě ať sedí na zadku a nenavštěvuje ji i nejsvětější světice ze světic, trojjediná kámoška, nejlepší kámoška a nejbabičkovatější babička, její matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
@Janli píše:
A proč teda nechce klid i od své matky? Proč nenapíše hned, že hlavní důvod je karanténa?

Protoze jeji mama je super babicka a to staci, ne? Dalsi netreba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.21 11:24

@VitaminC děkuji moc za pochopení. Napsala jsem své důvody pro odklad její návštěvy špatně. Neměla jsem hned psát o penězích. Chtěla jsem tím říct a špatně jsem to vypsala, že se opravdu v její přítomnosti cítím nekomfortne. Po všech těch zkušenostech. Kojení nám moc nejde, takze dokrmujeme. Nepotřebuji ted vycitky proč nekojim, protože sama si to vycitam vice než dost.

• Citovat
  • Upravit
27264
31.1.21 11:24
@Janli píše:

Ale prd karanténa, hlavní důvod je prostě tchýně jako taková. Jo kdyby bába sypala peníze na každé návštěvě a přičemž jezdila jenom na 30 minut jednou týdně, tak je to jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
31.1.21 11:25
@Anonymní píše: :srdce: :srdce: :srdce: jednala bych stejně! Nemá cenu někomu tady odpovídat. Ty jsi máma a ty si rozhodně co je pro tvé miminko nejlepší. Rady těchto ubožáků neber vůbec vážně. Jen si honí ega :jazyk:

Ti ubozaci maj aspon koule na tom diskutovat pod vlastnim nickem. @admin na urazeni anonymita neslouzi ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.21 11:25

@astoret amen :srdce: :srdce: :srdce: Protože prostě MÁMA, nevím jak jinak to napsat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.21 11:26

@lleennttiillkkaa takhle to mas jo? Hezký!

• Citovat
  • Upravit
27264
31.1.21 11:27
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa takhle to mas jo? Hezký!

Já ne. Ty si jako první zmiňovala prachy, který nedala na IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
31.1.21 11:27

Mně se vždycky líbí, jak ty některé hrdinně anonymní zakladatelky napřed popíšou poměrně neškodnou tchyni (uštěpačných babek, který poučujou jsou plný ohrady) a v momentě, kdy se začnou vršit názory, že to není až taková hrůza a přehání, tak začne lineárně navyšovat i počet prohřešků tchyně. Za chvíli by beztak vylezla s tím, že babka už dvě děcka sežrala. Milá, zlatá, je těžká doba, chápu, že máš strach, je logický, že je ti matka bližší než tchyně, ale z tvého příspěvku čiší kapku nezralost a závislost na ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
31.1.21 11:28
@divine woman píše:

Ano. A kdybych se fakt bála, řekla bych dotyčným, ať si nechají udělat test. To už dnes není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
31.1.21 11:29
@Anonymní píše:
@astoret amen :srdce: :srdce: :srdce: Protože prostě MÁMA, nevím jak jinak to napsat.

A pro tvýho manžela není jeho máma MÁMA? Ona ho našla u popelnic nebo jí ho vnutil Srstka ve Chcete mě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí