Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@rozmaryna1234 přesně tak jsem se snažila to dělat. Nebudu lhát ze i mě to nemrzí. Jak jsem už někomu odpovídala. Rozhodně dorazit může a vnučku může navštívit take kdy chce. Je ale v karanténě. Bojím se o miminko a o sebe (mám těžké astma a cukrovku) když si udělá testy nebo vyčká karantenu ať poté dorazí
A to je zajímavé, žes to takhle nenapsala hned na začátku…
@lleennttiillkkaa @Magical-eyes pisu to tu porad do kola. Tchyne je v karanténě. Vnučku poté bude moci navstevovat kdy chce. Ja osobne chci aby malá měla 2 babicky. To co se stalo mezi nami, je jen naše věc a malou do toho tahat nebudeme.
@Magical-eyes píše:
A to je zajímavé, žes to takhle nenapsala hned na začátku…
Protože to by nebyla za tu chudinku.
@Magical-eyes nepotrebovala jsem vykládat uplne vše! Takže opět píši. Co se stalp mezi námi, je jen naše věc, malá tím trpět nebude! Věřím že babička bude dobrá, tchýně třeba jednou taky. Nechci ji tady ale vzhledem k tomu že je v karanténě
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa @Magical-eyes pisu to tu porad do kola. Tchyne je v karanténě. Vnučku poté bude moci navstevovat kdy chce. Ja osobne chci aby malá měla 2 babicky. To co se stalo mezi nami, je jen naše věc a malou do toho tahat nebudeme.
Tohle si uvedla jako důvody, proč nemůže přijít na návštěvu a to hned v úvodním příspěvku a nic o karanténě a o tom, že chci přijet i po dobu jejího trvání. ![]()
Mám hned několik důvodů: rozmlouvala nám těhotenství, rozmlouvala IVF, nepomohla nám finančně když jsme to potřebovali, né že by neměla, chlubí se co má peněz, ale proč by vyhazovala penize na nějaké umělé oplodnění
A další věc je, jak je tvoje matka nejúžasnější babička, jak to můžeš vědět, když ta druhá se ještě nestihla s vnučkou seznámit?
Zakladatelko máš pravdu. V šestinedělí bych si k sobě člověka, který byl ve styku s lidmi nakaženými Covidem a navíc je v karanténě!! rozhodně nezvala. A neposlouchej všechny ty chytrolínky, co se ještě s Covidem a jeho těžkou formou nesetkaly. Tam se utíká hrobníkovi z lopaty. A lidé se nenakazí při nákupu. Na prvních třech místech jsou školy, pracoviště a nemocnice.
@lleennttiillkkaa nepotřebuji se tady obhajovat, ale ano, i toto jsou důvody, ne ale ty nejdůležitější..
Nejdůležitější je ale aby malá byla spokojená. Až bude po její karanténě, jistě svou sanci dostane
@divine woman píše:
Zakladatelko máš pravdu. V šestinedělí bych si k sobě člověka, který byl ve styku s lidmi nakaženými Covidem a navíc je v karanténě!! rozhodně nezvala. A neposlouchej všechny ty chytrolínky, co se ještě s Covidem a jeho těžkou formou nesetkaly. Tam se utíká hrobníkovi z lopaty. A lidé se nenakazí při nákupu. Na prvních třech místech jsou školy, pracoviště a nemocnice.
Jedna z našich klientek se nakazila v krámě ![]()
A otázka pro všechny přispívající. Vy byste si v současné době v šestinedělí opravdu domů zvaly návštěvy?
![]()
Hele, představ si, že můžou být tchýně i horší.
Taky máme dítě díky IVF…a prý není moje.
Rodila jsem císařským řezem (bohužel k tomu byl pádný důvod)…a prý jsem ani nerodila…
Pak jsem se o tuto paní shodou okolností i musela starat, když se stala nemohoucí a rozjela se stařecká demence. Nic moc zážitek.
Zkus ji ignorovat, jasně si stát za svým. Obrň se…začnou příkrmy, chůze, odplenkování…
Teď, vzhledem k tvým diagnózám bych jí maximálně dala na hodinku kočár ven (a ať si předtím zajde na test), ale jen jestli jí věříš. Ty jsi máma a máš svůj mateřský instinkt, tak ho poslouchej. 😀
A s každým příspěvkem je tchýně i situace horší a horší. Na začátku jsi teda vůbec nepsala, že by byla tchýně v karanténě a kdyby to tak bylo, tak myslím, že bys to tam s chutí napsala, aby byla za úplnou saň… to až postupně pribarvujes, když se ti nelíbí odpovědi. Najednou i řekla, že dítě z ivf by neměla ráda… ![]()
Pusobis zapskle, protože vám finančně nepřispěla, peníze si zmínila několikrát. Jo a fér vůči ní to není, jedná babka může přijít, druhá ne, protože bla bla
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa nepotřebuji se tady obhajovat, ale ano, i toto jsou důvody, ne ale ty nejdůležitější..
Nejdůležitější je ale aby malá byla spokojená. Až bude po její karanténě, jistě svou sanci dostane
ale vypsala si je jako první, narozdíl od karantény, kterou si zmínila, až déle. Lžeš si do kapsy.
@divine woman píše:
A otázka pro všechny přispívající. Vy byste si v současné době v šestinedělí opravdu domů zvaly návštěvy?![]()
Ano klidně.
@divine woman děkuji moc za pochopení
po karanténě dostane svou sanci babičky. @Gorlami tak ve clanku jsem rozhodně nevypsala celých 7 let našeho vztahu
ono je toho daleko více, každopádně to je ted vedlejší
život se nám všem změnil ![]()