Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JOHNDENVER je v šestinedělí tak určitě ať si do toho zakladatelka nenechá kecat, ať určuje pravidla ona!!! Jsem při tobě!!! A vůbec, ty jsi matka určuj pravidla i po šestinedělí!! Nenech se od nikoho remcat a poučovat!
@Anonymní píše:
@JOHNDENVER je v šestinedělí tak určitě ať si do toho zakladatelka nenechá kecat, ať určuje pravidla ona!!! Jsem při tobě!!! A vůbec, ty jsi matka určuj pravidla i po šestinedělí!! Nenech se od nikoho remcat a poučovat!
Nejsi ty malinko hysterka? ![]()
@JOHNDENVER pokud má ke své matce blízko, což dcery k matkám většinou mají, je jen její soukromá věc koho si k sobě na pomoc pozve! Ať si pozve třeba celou armádu, když to bude chtít, když bude chtít být sama s dítětem ať je, pokud si pozve jen maminku, také v pořádku! A vy se tu stavte třeba na hlavu. To, že vy to máte nastavené takto, neznamená že nikdo jiný to nemůže mít jinak!
@Anonymní píše:
@Magical-eyes víte co je štěstí? Že všichni co tady kritizují, tak vlastně všem to může být jednoať už je to tak či onak, každému je do toho prd
a vůbec.. prestanme se tady už dohadovat a někoho kritizovat, nikdo nebyl v té situaci, tak nemáme ani to právo někoho soudit a tím myslím jak zakladatelku, tak tchyni. Všichni jsou hrozní chytrolínci. Přeji všem krásné, dobré a pozitivní ráno
![]()
![]()
![]()
a na to jsi, anomymní hrdinko, přišla jak, že jsme v této situaci nebyli?? Třeba i v horší, akorát nemáme potřebu to tady rozmazávat. Všichni/všechny jsme měli na růžích ustláno, jen zakladatelka byla chudinka na tom tak špatně. Ale život funguje tak, že když něco chci, tak se musím postarat hlavně já a potom ano, nikdo nemá právo mi do toho kecat. A nebo chci pomoct, tak musím sklapnout krofky a poslouchat. Taky jsem si v životě vyslechla nevyžádaných rad a co? Tak si myslím něco o zadní části těla a dělám si to po svém.
Jako taky mi u prvního dítěte trvalo, než mi došlo, že to není můj majetek a nemá smysl žárlit a dělat ofuky, to nic dobrého nepřinese…
Ale zase jsem se u každého dítěte hrozně těšila, až ho prarodiče uvidí, chtěla jsem se pochlubit, jak jsou krásné
tchyně přijela AŽ za týden a mě to přišla jako strašně dlouhá doba.
Můj taťka byl pokaždé v porodnici jako první a to dokonce i když jsem šla domů ambulantně ![]()
Tři dny po porodu k nám přišly i všechny manželovy babičky a dědečci, přišli, podívali se na miminko, dali si chlebíček a jeli.
Každý to má fakt jinak, já jsem všechny nevyžádané rady a rýpání vypouštěla, nikoho nekrotila, max si postěžovala kámošce a bylo.
Ale pořád jsem neskutečně vděčná, že všechny babičky mají o dítě zájem a nikdy by mě nenapadlo dělat z maminky od manžela méněbabičku, než z mojí maminky
i když má proti mě spoustu výhrad…
@Anonymní píše:
Chudák partner.
Tvl Já jsem matka a kdo je víc?!
Doufám, že máš syna a ten si najde nějakou úžasnou ženu, pro kterou bude tchyně jen přítěž ![]()
@mamina2017 @Rive . Je v naprostém pořádku že vy jste to chtěli takto, tak to tak bylo. To ale neznamená že zbytek maminek to bude mít úplně stejně jako vy
@Rive Podobně jako při odjezdu do porodnice platí, že ten, kdo říká, jedeme rodit, je matka. Ten, kdo říká ano, přijďte na návštěvu, je zase matka. Pokud s návštěvou váhá, je třeba ji podpořit a setkání odsunout na později. Matka a dítě v šestinedělí jsou svatá dvojice.
@karkarka umíš číst?! Píšu ve svém příspěvku každé dítě V MÉM okolí!!
@Anonymní píše:
@Rive Podobně jako při odjezdu do porodnice platí, že ten, kdo říká, jedeme rodit, je matka. Ten, kdo říká ano, přijďte na návštěvu, je zase matka. Pokud s návštěvou váhá, je třeba ji podpořit a setkání odsunout na později. Matka a dítě v šestinedělí jsou svatá dvojice.
Ale ty píšeš, že má určovat pravidla i po šestinedělí. Protože je MATKA. Takže když nebude chtít, aby tchyně dítě viděla rok, tak je to v pořádku? I když to partner vidí jinak? Je to jen otec, tak smůla?
@Anonymní píše:
takže chlap po narození dítěte nemá už volební právo v rodině? Bože, to já nesnáším… svatá dvojice. To už fakt přeháníš. Doufám, že se od syna jednou nedočkám takové snachy hysterky ![]()
@Koblizkova1980 píše:
@karkarka umíš číst?! Píšu ve svém příspěvku každé dítě V MÉM okolí!!
tak buď konkrétní, co má za vady?
@Rive a kde zakladatelka psala že nechce aby tchýně dítě viděla po šestinedělí? Kde psala že nebude brát v potaz názor partnera? To už si tu mnozí vymýšlejí. ![]()
@Magical-eyes Víte co je šestinedělí?? Doba, kdy chce matka s dítětem navázat vztah. Některým ženám nevadí návštěvy vůbec, některým vadí. Jsou i takové matky, které si chtějí pozvat jen svou vlastní mámu a i to je v pořádku! šestinedělí je velmi, velmi INTIMNÍ! Proč by si měla zvát tchýni, která pořád kritizuje? Proč? A vasě odpověď že na téhle tchýni bude problém nejspíš všechno… tak asi ano, on když do vás někdo roky šije tak ho asi taky nebudete milovat že???
Příspěvek upraven 01.02.21 v 08:55