Proč byl tak nervózní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
147
11.2.20 20:10
@Anonymní píše:
Takže se zjistilo, že si evidentně sundává prstýnek, když ví, že tam budu já…Tak já nevím, co je tohle za hru, jako co po mě sakra chce :cert: (zakladatelka).

Bramboračku a svíčkovou se šesti. A pravděpodobně se hodlá pomoci ti s válením těsta, proto si sundává ten prstýnek přeci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.20 20:20
@Budoucí007 píše:
Bramboračku a svíčkovou se šesti. A pravděpodobně se hodlá pomoci ti s válením těsta, proto si sundává ten prstýnek přeci.

Haha :)
Chci říct: jestli tím něco sleduje, tak se na můj vkus snaží málo a navíc nejsem blbá, aby si pak o nás říkala celá firma. Mně to celý začíná být spíš líto. No jo no, jsem blbá.

• Citovat
  • Upravit
147
11.2.20 20:29
@Anonymní píše:
Haha :)
Chci říct: jestli tím něco sleduje, tak se na můj vkus snaží málo a navíc nejsem blbá, aby si pak o nás říkala celá firma. Mně to celý začíná být spíš líto. No jo no, jsem blbá.

Chlap, který si sundavá prstýnek, je křivák. Ve vztazích. V životě. Ten rovinu nikdy hrát nebude. Co víc potřebuješ slyšet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.20 20:33
@Budoucí007 píše:
Chlap, který si sundavá prstýnek, je křivák. Ve vztazích. V životě. Ten rovinu nikdy hrát nebude. Co víc potřebuješ slyšet?

Nějak se mi tomu nechce věřit, že by byl křivák. Jsem se nechala oblbnout charismatem evidentně :zed:
Ne že bych byla mstivá, ale v souvislosti s tímhle mě to trochu napadá…

• Citovat
  • Upravit
147
11.2.20 20:38
@Anonymní píše:
Nějak se mi tomu nechce věřit, že by byl křivák. Jsem se nechala oblbnout charismatem evidentně :zed:
Ne že bych byla mstivá, ale v souvislosti s tímhle mě to trochu napadá…

Msta a pomsta představují obě zbytečný výdej energie. To si raději jdi zaběhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
11.2.20 22:16
@Anonymní píše:
Takže se zjistilo, že si evidentně sundává prstýnek, když ví, že tam budu já…Tak já nevím, co je tohle za hru, jako co po mě sakra chce :cert: (zakladatelka).

No co asi :jazyk:

Hele ale aspon uz je jasny, proc byl tuhle tak nervozni! Stopro zrovna nemel sundanej prstynek!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.20 22:24
@veria píše:
No co asi :jazyk:Hele ale aspon uz je jasny, proc byl tuhle tak nervozni! Stopro zrovna nemel sundanej prstynek!! :mrgreen:

Měl ho sundanej…

• Citovat
  • Upravit
45690
11.2.20 22:37
@Anonymní píše:
Měl ho sundanej…

To si pamatujes jo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.20 22:43
@veria píše:
To si pamatujes jo? :think:

Jo, protože jsem ho s prstýnkem nikdy neviděla. Osobně. A protože mi podával papíry a máchal rukama. :D já si všimnu všeho :D, kor snubáku, na ten koukám vždycky u všech chlapů…

• Citovat
  • Upravit
45690
11.2.20 22:46

Treba si ho rychle sundal za zady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
11.2.20 23:17

@veria vždyť je zamilovaná až po uši :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.20 23:58
@Anonymní píše:

Chce si prostě zapíchat jinde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.20 08:11
@Anonymní píše:
Chce si prostě zapíchat jinde.

Ale i tak to nedává logiku. Vždyť mu musí dojít že se na jeho „stav“ můžu zeptat kolegyní, které ho znají déle a vědí, že je ženatý…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.20 09:53

Trošku odjinud, ale přece…

Měl jsem cca od 18 vztah, který trval 9 let. Postupem času jsem vydělával a živil nás, ona chodila do školy. Tak nějak se čekalo, až dokonči studia a půjde do práce. Byla domluvená lajna- škola, práce, svatba, vlastní bydlení, děti. Dokončila školu, nastoupila do práce a tady to celé vzniklo. Já bral tento z její hlavy plán jako dogma. Jenže člověk se s věkem mění a občas protočí priority. Když jsem přišel s prstýnkem, dozvěděl jsem se, že na to není připravená. Po takové době to bylo zajímavé zjištění, tak jsem se staral a hledal příčinu. Vlastně to bylo jednoduché, když se bavila o jménech dětí, tak je chtěla, jen jsem to podcenil, takže z jejího pohledu to semnou nikam nevedlo. V práci pak narazila na kolegu, kterého kamarádkám vylíčila dost podobně jako ty. Nakonec odešla a chtěla to zkusit s ním. On byl ve vztahu, který hrozně nefungoval a rozejde se kvůli ní. Jen to nešlo, čekal, až se mu uzdraví přítelkyně, aby nebyl za padoucha, který ji nechal, když je nemocná. Geniální chlapík. Po první společné noci zájem zmizel. Bohužel to trefil na první dobrou a ona je u rodičů s dítětem a sama…

I tady věřím, že jsi lapena do podobného průseru, dáš a zájem bude fuč. Jen s rozdílem, že ty si tím pošramotíš pouze svoje sebevědomí, nikoho dalšího:). Podle diskuse to pro tebe totiž není jen hračka, ale ty pak zjistíš, že jsi byla.

Navíc, jak upřímný je člověk, který si sundává prsten?:) …
Můj kolega je holkař, nikoho podobného asi neznám, příjde mi skoro nemocný, ale prstýnek nesundává a narovinu to každá ví..

• Citovat
  • Upravit
5710
12.2.20 09:57
@Anonymní píše:
Ale i tak to nedává logiku. Vždyť mu musí dojít že se na jeho „stav“ můžu zeptat kolegyní, které ho znají déle a vědí, že je ženatý…

Ale nemusíš. A on ti to na nos věšet nechce, protože se nechce připravit o šanci na flirt a možná i něco víc. Zvyšuje mu sebevědomí, že mladá slečna na jeho flirtování zabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí