Proč má matka pořád blbé přopomínky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.8.14 12:56
@Veverkaaa píše:
Něco podobneho dela moje matka taky, mam pocit, jako by chtěla druhou babicku (tchyni) predhanet. Furt se pta, jak často za malým chodi, co mu koupila a když náhodou řeknu, ze byla vozit, tak matka musí jit hned taky :zed:

No ale to je furt..a uz druha babicka volala? Ona se uz jako tyden neozvala..ta ani nevi, ze nejaka vnoucata ma. Mala radi, lita a moje mama vzdy rekne noo tohle by mela videt i druha babicka, ta by koukala a fuuurt dokola. Kdyz tu mela nedavno kamaradky tak jim vykladala jaka je ona babicka na plny uvazek a ze druha se vuubec nestara, ta ze jezdi jen obcas..a u toho se dokaze rozbrecet, ze to vidi snad jen ona, ze druzi nic nedelaj..ale ona je furt doma. Nema co delat, za to druha pracuje..ale to ji nikdo nevysvetli..jo a jeste to rika kazdymu na pockani a ja pak potkam lidi na ulici a to slysim samy, ze bych mela nechat maminku odpocinout, ze ji furt zamestnavam, ze nema chvilku pro sebe, pritom to neni pravda a ze bych mela rict druhe babicce, aby se starala..no desny. Pritom se moje mamka stara jen obcas, vetsinou kdyz potrebuju akutne do obchodu tak treba pul hod pohlida, jinak ne.

• Citovat
  • Upravit
704
17.8.14 13:59
@Anonymní píše:
No ale to je furt..a uz druha babicka volala? Ona se uz jako tyden neozvala..ta ani nevi, ze nejaka vnoucata ma. Mala radi, lita a moje mama vzdy rekne noo tohle by mela videt i druha babicka, ta by koukala a fuuurt dokola. Kdyz tu mela nedavno kamaradky tak jim vykladala jaka je ona babicka na plny uvazek a ze druha se vuubec nestara, ta ze jezdi jen obcas..a u toho se dokaze rozbrecet, ze to vidi snad jen ona, ze druzi nic nedelaj..ale ona je furt doma. Nema co delat, za to druha pracuje..ale to ji nikdo nevysvetli..jo a jeste to rika kazdymu na pockani a ja pak potkam lidi na ulici a to slysim samy, ze bych mela nechat maminku odpocinout, ze ji furt zamestnavam, ze nema chvilku pro sebe, pritom to neni pravda a ze bych mela rict druhe babicce, aby se starala..no desny. Pritom se moje mamka stara jen obcas, vetsinou kdyz potrebuju akutne do obchodu tak treba pul hod pohlida, jinak ne.

wooow. jako bych to psala ja. do puntiku. bohuzel situace je takova, ze s malou dcerkou bydlim u rodicu v byte ( velkem byte, mame s malou pro sebe muj pokoj, jelikoz je ji 16 mesicu, zatim nam to staci, je to jak garsonka). Moje mamka nepracuje, pracuje jen tata - vytizenej manažer. Moje „tchyne“ ma statek, kravy a vsecko tam dela sama vstava ve 4 v 5 rano a spat chodi v 11 12. a co myslis ze posloucham? od mamy ktera nemaka a jen je doma a jediny co dela ze vari obedy? jak je vytizena. jak strasne tezky to ma. jak ji nikdo nepomaha - vcetne taty, kterej maka od rana do vecera a zivi ji, ze je unavena, ze já nic nedelam(porad se nabizim, vsude ji vozim, chci pomahat s varenim - to me vzdy odezene, proste ji nic neni vhod). mam pocit ze me nenecha nic ale zaboha nic udelat, aby mohla pindat ze nic nedelam. to ze vysavam, vytiram, jako jedina tady meju koupelnu okna atp - to s prehledem zapomene do hodiny. malou mi pohlida taky max. hodinu, a to fakt maximalne. jinak to je sama vymluva, ze ona ji ma na ocich porad a ze si od ni taky musi odpocinout. pritom akorat kouka na tv a obcas malou pomuchluje. a o my tchyni rika, ze se maly nevenuje, ze na ni prdi, ze nezavola jak se ma, kdyz ji pak vidim, tak se pta kolik sme dostaly penez…je to na palici. na palici!!! a nejde se tomu vyhnout protoze tu bydlime, a ja studuju dalkove vs, a opravdu bych sama asi bydleni nezvladla ted…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
17.8.14 14:01

Ale abych nerikala jen to spatny. mamu samozrejme miluju. jinak je hodna. vytahla me z tatou ze sracek a nechala me u sebe bydlet. za to ji budu vdecna nadosmrti. akorat ma par tehle spatnych vlastnoti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
6.3.20 20:43
@Veverkaaa píše:
Ahoj, poslední dobou mě opravdu rozčiluje moje matka.. úplně si přestáváme rozumět a nechápu, čím to je, tak třeba někdo z vás zažil něco podobného… byla jsem se synem v nemocnici, ona přijela na návštěvu. Spala jsem na takovém rokladacim křesle ( byla jsem vůbec rada, ze tam se synem mužů být) a matka, jak to viděla, neodpustila si protivnym tonem říct, jak na to jako mužů spat, vždyť to je hrozny a ten malej co má jako na sobe za oblečení, ze je hrůza, ze jsou záchody a sprchy na chodbe atd… tak jsem ji odvetila, ze to není petihvezdickovy hotel, tak o co ji jde. Přivezla mi jogurt, který nesmím jist kvůli tomu, ze kojim a maly je alergicky na mléčné výrobky a ona to moc dobře ví. Desetkrát se me zeptá, jestli si ho opravdu nenechám, ze mi ho přece dovezla. :zed:
Nebo když se spolu bavíme, probíhá to tím stylem, ze já ji třeba řeknu, ze nechápu, proc malymu nezjistili tu alergii už dřív a ona to třeba za pul hodiny zopakuje, proste já vždy něco řeknu a ona stejnou větu řekne při nejbližší příležitosti znovu. Nebo já jsem třeba řekla, ze se maly nesmí chovat na vysoko, aby si nenicil zadicka a ona mi to třeba za deset minut oznámí, ze se maly nesmí chovat na vysoko. Proste když budu opravdu sprostá, baví se se mnou jak s dementem… :zed: nevíte, proc to dela?
Jasně, můžu se ji zeptat, ale ona se kvůli každé vytce urazi :zed:

To je demence. Prostě demence. Je jedno, jak se tohle přiblblé chování nazve, ale v praxi to je fuk.
Neodstranitelná a ničím nevyléčitelná demence.
Demence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
6.3.20 20:53
@Johnny7 píše:
To je demence. Prostě demence. Je jedno, jak se tohle přiblblé chování nazve, ale v praxi to je fuk.
Neodstranitelná a ničím nevyléčitelná demence.
Demence.

nemáš už ji taky, že to pořád opakuješ :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová