Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bohužel neumím poradit ale nejsi v tom sama, manžel měl dokonce i soudní tahanice kvůli majetku, taky byla nemovitost napsaná jen na něho, kdyby člověk věděl co ho čeká tak by dům ani nechtěl
I u soudu pan soudce řekl že to tam řeší denně
![]()
Příspěvek upraven 10.08.14 v 21:06
Ty jsou vyměněné. ale když jsem pryč otec ji pustí. do zahrady zámek nemám.
@verisek a jak dopadl? No Ja už fakt nemůžu. at si ten barák sežere třeba.
Táhne se to všechno už přes 3 roky ale tam je toho víc, několik žalob a tak, prostě na ho.no ![]()
Moc jsem to nepochopila, on bydlí s tebou i váš otec? Jinak bych určitě vyměnila zámky, ať k tobě nemůže chodit, kdy se jí zamane. Navíc, pokud má exekuce, nikdy nevíš, co ti může vzít ![]()
Jeden soud jsme vyhrály, pak byl trestní soud, ten jsme taky vyhrály a ted nás min. 2 soudy čekají
nervy v kýblu a kupa peněz v háji, kdyby člověk věděl
no jo, chybama se člověk učí ale neboj třeba se to u vás nějak zklidní, třeba to segru přestane bavit ![]()
Co vrátit matce dar? Tedy předpokládám, že přepis byl formou daru… S vysvětlením, že takto je to pro tebe neúnosné, nemůžeš tak žít. Ale nechápu, že nevidí, co sestra dělá. A co tatínek, on je nějak nemocný nebo nesvéprávný, že nedokáže posoudit situaci, aby tam sestru třeba nepouštěl?
@Samamama píše:
Co vrátit matce dar? Tedy předpokládám, že přepis byl formou daru… S vysvětlením, že takto je to pro tebe neúnosné, nemůžeš tak žít. Ale nechápu, že nevidí, co sestra dělá. A co tatínek, on je nějak nemocný nebo nesvéprávný, že nedokáže posoudit situaci, aby tam sestru třeba nepouštěl?
Hádám, že vlastnímu dítěti se těžko odmítá vstup ![]()
A co třeba přepsat dům na otce a odstěhovat se?
Na sestru rozhodně nepřepisovat, pokud je zadlužená ![]()
Napadají mě varianty dát otce do domova důchodců, pokud chceš pryč a přepsat dům zpátky na matku. Nebo dům rozdělit tak, aby se sestra do tvoji části nedostala, když půjde za otcem (vybudovat si vlastní vchod, postavit nějakou příčku navíc?)
Mam podobny problem s bratry, ovsem kdyby se chovali az takhle extremne, myslim, ze by s nimi manzel vyrazikm dvere, otec neotec!
@medve píše:
Napadají mě varianty dát otce do domova důchodců, pokud chceš pryč a přepsat dům zpátky na matku. Nebo dům rozdělit tak, aby se sestra do tvoji části nedostala, když půjde za otcem (vybudovat si vlastní vchod, postavit nějakou příčku navíc?)
Ale proc by mela zakladatelka delat nakladne upravy domu. Sestra je host, ktery se neumi chovat.
@Bábrdl píše:
Hádám, že vlastnímu dítěti se těžko odmítá vstup
Hm, to asi jo…teda určitě. Záleží taky, jak situaci vidí sám otec. V příspěvku je popsán tak nějak nesvéprávně či co
, nebo je prostě už starý a nechce se do toho plést.
Vim ze se tu na me snese kritika.Ale potřebují to dostat ven. Před rokem jsem dostala dum od rodičů. ve kterém žiji s dětmi, staram se o otce a matka dojíždí. hradům energie,opravy.dum byl matky po rozvodu se rozhodla dum přepsat na me. hlavně z toho důvodu ze další sestra ma exekuce. sestra TZ nikdy nežila, nepomahala. nevozila děti. od te doby co je dum můj děla mi ze života peklo. úmyslné jezdí do vesnice pomlouva me, přijdu z nákupu je v plavkách v mém bazénu. během odpoledne obere urodu.do me lednice chodí jak kdyby se nechumelilo. děla to prosté naschvál. prosila jsem ji at mi da bud dopředu vědět te tu přijede. nebo at nejezdí vůbec. největší perlička byla když me ve vesnici pomlouvala tak, te ji musela sousedka zastavit. když řeknu rodičůmnpreju aby tu jezdila.tak jsem ve finále nejhorší. když řeknu sestře at si tedy vezme otce a živi ho, tak je to ma povinnost. už nemuzu. v dome už nechci byt.chci se přestěhovat a nit své soukromí. ovšem nevím co s otcem co s domem.dva neutahnu a prodat ho nemůžu. když řeknu matce at dum přepisem na sestru tak řekne, ze jen pres její mrtvolu.po každé návštěvě brecim a jsem k. o.holky co mi poradite?