Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BrnackaM pokud ona nema zbrojni pas, tak ji tata nesmi zbran pujcit ani na sebeobranu-to ti nedoslo?
@Anonymní píše:
@unuděná haha,ja teda od tebe tady žádnou rádů nevidím. Jenom posměch, což je od dospělé ženské opravdu ubohé
Radu? No tak nesahat na zbran, co neni tva, zblast pokud nemas zbrojak
kdybys ji nasla lezet na ulici, taky te prvni napadne ji otvirat a kontrolovat?
ted uz tezko neco muzes delat.
@unuděná píše:
@BrnackaM pokud ona nema zbrojni pas, tak ji tata nesmi zbran pujcit ani na sebeobranu-to ti nedoslo?Radu? No tak nesahat na zbran, co neni tva, zblast pokud nemas zbrojakkdybys ji nasla lezet na ulici, taky te prvni napadne ji otvirat a kontrolovat?
ted uz tezko neco muzes delat.
Ono to nebude tak horký… Pokud mě paměť nešálí, Zoraki je výrobce hraček - plyňáků a flobertek… I když při trošce šikovnosti 9mm plyňák z těsné blízkosti taky dokáže udělat z ksichtu fašírku…
![]()
@unuděná ne, nedošlo, nevyznám se v tom. Nicméně pořád mi to přijde jako lepší vysvětlení než to, že otec chce, aby se zabila.
@bse.pedro píše:
Ono to nebude tak horký… Pokud mě paměť nešálí, Zoraki je výrobce hraček - plyňáků a flobertek… I když při trošce šikovnosti 9mm plyňák z těsné blízkosti taky dokáže udělat z ksichtu fašírku…![]()
@unuděná píše:
Tyjo bacha, jestli s ni tata nekoho odbouchl a ted zmizel za hranice (proto nebere telefony), tak jsou na ni tve otisky prstu a jsi v riti![]()
@BrnackaM píše:
@unuděná ne, nedošlo, nevyznám se v tom. Nicméně pořád mi to přijde jako lepší vysvětlení než to, že otec chce, aby se zabila.
Vsechno je logicteji vysvetleni, nez ze otec chce, aby se zabila
to je fakt nonsense.
Troll, legální držení zbraně má svá pravidla stejně jako její uchovávání. Nemůže ji jen tak někde nechat.
Jak poznas, ze je zbran nabita? Tys dokazala otevrit zasobnik? Absolutne nechapu, proc by ti nechaval zbran, byt na sebeobranu. Copak ty pas, ze bys dokazala zbran ovladat?
Člověk se aspoň pobaví takhle večer. Takový večerní bizárek před spaním ![]()
@divine woman píše:
To tedy je. Zbraň má být pod zámkem a střelivo taky.
Cituj mi, kde je tohle v zákonu o zbraních… ![]()
@Anonymní píše:
A jaké, laik nepozná rozdíl nábojů do plynovky a reálné zbraně
Jedním pohledem.
@unuděná píše:no vidis, ja se ve zbranich nevyznam, jestli je to tak, pak mame jasno. Na tyhle „hracky“ nemusis mit zbrojak ani zadne povoleni?
Ne nemusíš… Já teda neznám současnou legislativu, ostrou zbraň jsem si nikdy nepořizoval, do nedávna zákony naprd, jen samý problémy… Ale plyňák byl koncem 90. let pro mě dostačující třeba při převozu větší hotovosti… Možnost pořízení od 21 let a na rozdíl od ostré zbraně jsem jí alespoň tenkrát nemusel nosit skrytě, takže když jsem měl u pasu bubínkáč, kterej vypadal jak origoš ostrej, většina lidí, kromě policajtů, věděla kulový…
Navíc se dá používat jako poplašňák, se slepejma patronama a s šroubovacím nástavcem na hlavni na odpalování světlic… Já mám teda český výrobek - Alfa 2… ![]()
@Janli píše:
Jedním pohledem.
Laik? Ja bych ni nevedela (jakozto laik), co a kde otevrit a kde naboje hledat, natoz abych poznala, zda jsou prave nebo plynove ![]()
@unuděná píše:
Laik? Ja bych ni nevedela (jakozto laik), co a kde otevrit a kde naboje hledat, natoz abych poznala, zda jsou prave nebo plynove
Nechci se tu hádat, nevím jestli je to troll nebo ne, ale pokud jsi jednou v životě viděla plynovou i ostrou zbraň, tak je od sebe poznáš.