Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý večer, jsem v poněkud bláznivé situaci, tak si prosím nechte poznámky typu že jsem troll. Včera jsem navštívila otce se kterým jsem nikdy neměla dobrý vztah, vlastně ani nevím proč jsem šla zrovna k němu. Ale byla jsem a i jsem v depresí, otec byl k mému překvapení v pohodě, dobře jsme si popovídali. Nabídl mi abych u něho pár dní zůstala, tak jsem nabídku vzala. Ráno jsem na stole ve svém pokoji našla vzkaz od otce že si jel něco pracovně vyřídit a že se vrátí až v pátek. Ale to nebylo jediné co na stole bylo, byla tam i nabida zbraň! Neumíte si ani představit v jakém jsem byla v šoku. Včera večer tam nebyla, vůbec nechápu proč mí jí tam otec dál. Jsem sice hodně v depresí, ale rozhodně ne v takové abych se zabila. Otci teď neustále volám a píšu sms a emaily, ale nijak nereaguje, když mu volám tak telefon zvoní ale otec to nezveda. Teď nevím jestli na otce čekát nebo odjet, měla bych třeba zavolát policii?
Tak určitě to nebude vostra, určitě je to nějaká plynovka. Manžel mi jí taky koupil, když zůstávám přes noc sama doma ![]()
No já si myslím, že je to troll, ale zase je to něco nového, to tu ještě nebylo. Pokud náhodou nejsi, tak tu zbraň strč prostě do šuplíku a je to, ne?
Není možný, že si tvůj otec myslel, že by jsi se tam mohla sama bát, tak ti dal zbraň? Policii volat nemusíš, zbraň může být v jeho bytě, to žádnému zákonu neodporuje. Jen na ni bude lepší nesahat.
@vokishka chápu že takové situaci se nedá moc věřit ale troll nejsem. Zbraň jsem schovala, ale rozhodně to nemůžu jen tak hodit za hlavu. Hlavně nechápu proč mí otec nezveda telefon, třeba chtěl abych se fakt zabila
.
@Anonymní píše:
@vokishka chápu že takové situaci se nedá moc věřit ale troll nejsem. Zbraň jsem schovala, ale rozhodně to nemůžu jen tak hodit za hlavu. Hlavně nechápu proč mí otec nezveda telefon, třeba chtěl abych se fakt zabila.
Jsi paranoidní.
Kvůli obraně mi otec zbraň nenechál, aspoň ja si to myslím. Navíc mě trápí proč mí nezveda telefoni a proč z ničeho nic odešel.
Poznas rozdil mezi opravdovou a fakeovou zbrani? Jak poznas, ze je skutecne zbran „nabida“? Tvuj otec ma zbrojni pas? Proc jsi na ni vubec sahala? Promin, ale pokud nejsi troll, je tu prilis mnoho otazek.
@vokishka chodím k psychologovi, a že bych byla paranoidní nikdy nepadlo ani slovo.
@unuděná rozdíl poznám, byli tam náboje, otec se mi nikdy nezmínil že by měl pas. A troll nejsem
Takže si ji prozkoumala a co. Dej ji do šuplíku a hotovo. Máš ji na obranu. Nebo co chceš slyšet? Že se s ní máš zastřelit?
Příspěvek upraven 08.07.20 v 20:55
@Anonymní píše:
@unuděná rozdíl poznám, byli tam náboje, otec se mi nikdy nezmínil že by měl pas. A troll nejsem
A jaké, laik nepozná rozdíl nábojů do plynovky a reálné zbraně ![]()
Dobrý večer, jsem v poněkud bláznivé situaci, tak si prosím nechte poznámky typu že jsem troll. Včera jsem navštívila otce se kterým jsem nikdy neměla dobrý vztah, vlastně ani nevím proč jsem šla zrovna k němu. Ale byla jsem a i jsem v depresí, otec byl k mému překvapení v pohodě, dobře jsme si popovídali. Nabídl mi abych u něho pár dní zůstala, tak jsem nabídku vzala. Ráno jsem na stole ve svém pokoji našla vzkaz od otce že si jel něco pracovně vyřídit a že se vrátí až v pátek. Ale to nebylo jediné co na stole bylo, byla tam i nabida zbraň
! Neumíte si ani představit v jakém jsem byla v šoku. Včera večer tam nebyla, vůbec nechápu proč mí jí tam otec dál. Jsem sice hodně v depresí, ale rozhodně ne v takové abych se zabila. Otci teď neustále volám a píšu sms a emaily, ale nijak nereaguje, když mu volám tak telefon zvoní ale otec to nezveda. Teď nevím jestli na otce čekát nebo odjet, měla bych třeba zavolát policii?