Proč muži nejsou pravými muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37678
6.12.19 18:47
@Venetia píše:
co tam bylo?

https://www.facebook.com/mateslovo
Dva divoký kmeny rozdílných jazyků, exaltovaná Jílková a dlouhá diskuze. :P
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cituji moto: " Je nekorektní rozlišovat pohlaví a menšiny?
Má z dámských hygienických vložek zmizet znak ženskosti, protože ne všichni menstruující jsou ženy?
Omezuje korektnost svobodu projevu nebo je prospěšná? " :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15005
6.12.19 18:52
@Anonymní píše:
Ahoj, jen tak uvažuji nad svým osudem a osudy mých kamarádek, známých. Připadá mi, že všude kolem mě jsou chlapi na dvě věci. Proč dnešní muži (zajisté ne všichni, výjimky jsou) už nemají gentlemanske chování, nepodrzi dveře, nezaplatí účet když pozvou ženu na veceri, často se ve svém okolí setkávám s jedinci kteří utíkají před sebemenšími problémy - protože je to pohodlnější, nejsou odolni vůči stresu a všechno je hrozny problém, z kterého se div ne hroutí? Nedej bože, aby je například něco omezovalo, jako třeba narození dítěte a starosti s tím spojené. Muži musí relaxovat, mít své koníčky a nesmí je nic a nikdo omezovat, nechtějí slyšet oprávněnou kritiku ani tím nejsetrnejsim způsobem a hned se urazeji a odcházejí, mají potřebu mít alespoň virtuální další vztah, nebo rovnou zajdou do bordelu, či si poridí milenku, protože manželka je hrozná a furt po nich něco chce, furt nějaké povinnosti :D vážně mi připadá, že se z mnoha můžu staly sklenikove kytičky, o které my silné ženy, co zvládnou vse (ono totiž nic jiného nezbývá bohužel), musíme postarat..? Sakra, kde se stala chyba??? Kde je smysl pro zodpovědnost, kde je ten chlap co chodí do práce, opraví doma co je třeba, věnuje se rodině a nezahyba??? Chlap partner, na kterého je spoleh a nechová se jako sobec? Jenom prosím neříkejte, že tací už vymreli :mrgreen:

Musíme hledat ty vyjímky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
6.12.19 18:54
@annelisa píše:
No jo, byla to cenná zkušenost. Ale jsem ráda, že jsem to včas utnula a nepořídila si s ním třeba dítě. To by byla teprve jízda… :lol:

Rozhodně. :) Přeji Ti, ať najdeš muže svých snů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
6.12.19 18:55
@Anonymní píše:
Ahoj, jen tak uvažuji nad svým osudem a osudy mých kamarádek, známých. Připadá mi, že všude kolem mě jsou chlapi na dvě věci. Proč dnešní muži (zajisté ne všichni, výjimky jsou) už nemají gentlemanske chování, nepodrzi dveře, nezaplatí účet když pozvou ženu na veceri, často se ve svém okolí setkávám s jedinci kteří utíkají před sebemenšími problémy - protože je to pohodlnější, nejsou odolni vůči stresu a všechno je hrozny problém, z kterého se div ne hroutí? Nedej bože, aby je například něco omezovalo, jako třeba narození dítěte a starosti s tím spojené. Muži musí relaxovat, mít své koníčky a nesmí je nic a nikdo omezovat, nechtějí slyšet oprávněnou kritiku ani tím nejsetrnejsim způsobem a hned se urazeji a odcházejí, mají potřebu mít alespoň virtuální další vztah, nebo rovnou zajdou do bordelu, či si poridí milenku, protože manželka je hrozná a furt po nich něco chce, furt nějaké povinnosti :D vážně mi připadá, že se z mnoha můžu staly sklenikove kytičky, o které my silné ženy, co zvládnou vse (ono totiž nic jiného nezbývá bohužel), musíme postarat..? Sakra, kde se stala chyba??? Kde je smysl pro zodpovědnost, kde je ten chlap co chodí do práce, opraví doma co je třeba, věnuje se rodině a nezahyba??? Chlap partner, na kterého je spoleh a nechová se jako sobec? Jenom prosím neříkejte, že tací už vymreli :mrgreen:

Musis jenom lip hledat holka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katchulina
6.12.19 18:55

Podle mě je to ve výchově, některé dnešní matky se ke svým dospívajícím synům chovají jako k batolatům. Na jednu stranu je opecovavají na druhou jim nevěří, nic jim nedovolí atd. Hlídají je jak miminko, bojí se ho pustit pomalu na kolo, na tož za holkama. Co z těch kluků má pak vyrůst za chlapy?

• Citovat
  • Upravit
Pan Jan
6.12.19 18:56
@Anonymní píše:

Tady jsem. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
6.12.19 19:06
@M_Vladim píše:
Blbá adresa: Mám Jarkovskýho i Špačka a nikoli jen jako podložku pod rozvrzaný stůl. :lol:
V šatníku u mě lze najít rozdrbaný kraťasy i smoking. Hedvábnou košili i lacost triko. ;)
Dokážu se vypořádat s pětichodovou večeří s vínkem i shltnout vlastnoohníčkový špekáček. s lahváčem. :mrgreen:
Ovšem state dress code alias černáprdel, nebo všichnipyžamo není moje hobby. :P :mavam:Příspěvek upraven 06.12.19 v 18:13

Ale žaket nemas, co, ty burane :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
99
6.12.19 19:07
@tzipora píše:
Rozhodně. :) Přeji Ti, ať najdeš muže svých snů.

Děkuji. :-) Kéž by…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
6.12.19 19:12

Jo, taky poslední dobou procházím těžkým rozčarováním z mužů. Tohle má být to „silnější pohlaví“? :roll: Jsou jak skleníkové kytky.
Myslím si, že je to proto, že jim to prostě projde. Nesčetněkrát jsem slyšela „ale prosim tě, vždyť je to jenom chlap, to po něm nemůžeš chtít, nebo co bys po něm chtěla, je to chlap, to chlapi neumí/nedělaji atd.?“ Samozřejmě, že od žen. No tak proč by se muži snažili, když jim všechno projde? Muži mezi sebou nic neřeší a ženské je omluví. Tak co by se snažili. Úplně se mi ten princip protiví. :zed: :cert:
Možná, že když se ve společnosti šance obou pohlaví jakž takž vyrovnaly, ženy nemusí být na mužích existenčně závislé, muži už nemají navrch jen proto, že jsou muži, tak vylézají na povrch věci, které dřív nebyly tak zřejmé, nebo si toho nikdo nevšímal. Ženy pořád žene něco dopředu, přizpůsobují se změnám, rozvíjí se, buď kvůli mateřství nebo i třeba kariéře. A chlapi stagnují a fňukají.
Samozřejmě to neplatí pro všechny jedince daného pohlaví.

• Citovat
  • Upravit
Uslava
6.12.19 19:15
@Katchulina píše:
Podle mě je to ve výchově, některé dnešní matky se ke svým dospívajícím synům chovají jako k batolatům. Na jednu stranu je opecovavají na druhou jim nevěří, nic jim nedovolí atd. Hlídají je jak miminko, bojí se ho pustit pomalu na kolo, na tož za holkama. Co z těch kluků má pak vyrůst za chlapy?

Opět se ptám, kde jsou otcové? Ti se o děti nestaraji?

• Citovat
  • Upravit
6.12.19 19:23
@Anonymní píše:
A co máš tim přesně na mysli, babochlapi? Mě se třeba nelíbí že si musím privrtat obrázek sama, raději udělám večeři o třech chodech, ale co mi zbývá???

Udělej večeři a o přivrtání požádej kamaráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
6.12.19 19:26
@pohledzdruhestrany píše:
a jak se z normální super ženský stane nesoudná matka? :think:

Znám v okolí dva případy. Jeden vznikl rozvodem. Tak moc se tomu klukovi snažila nahradit tátu, až ve 40 bydlí furt s ní. Táta o syna nejevil zájem.

Druhý případ je můj ex. V 17 byl na diskotéce, kde ho jiný kluk málem zabil. Museli mu tahat trubku z hlavy, dělat X operací na rekonstrukci obličeje. Máma ho viděla s tou trubkou v hlavě… výsledek ovšem stejný. Kluk absolutně nesamostatný (jeho ségra mi říkala, že rodiče po té události dost změnili přístup k tomu klukovi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
6.12.19 19:36

Chyby ve vychove, mamahotely, feminismus a absence povinne vojny, ktera drive delala z chlapcu muze. To jsou dle meho hlavni duvody. Polsko je na tom lepe, neb je katolicke - vira sama naklada povinnosti na bedra muze, jak se chovat k zene, atd…ale tohle dnesni feministky neprenesou pres srdce.

• Citovat
  • Upravit
6.12.19 19:40
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestranyOprávněná kritika je třeba, když kamarádky manžel nepřinesl domu výplatu, jelikož si koupil věci na ryby, objednal vikend někde s kámošema a to že má doma ženu na mateřské a dve děti ho v jeho 38 letech jaksi nezajímalo. Takže na jidlo nezbylo. Takže kamarádka si šla půjčit aby bylo za co koupit mléko a pleny, zaplatit školku, našla si brigádu, kam tahá i své deti a spoléhá se sama na sebe..

Jenže když bude děti tahat po brigádách, tak se to jeho chování nezlepší. To nemá přístup k penězům? Být na jejím místě, tak vezmu jeho věc a dám ji třeba do zastavárny, koupím pleny a hotovo. Když teda asi žijí od výplaty k výplatě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
6.12.19 19:49
@tzipora píše: Žila jsem v Polsku a tam je držení dveří standard. Vždy mě pustili jako první do dveří, MHD. To jsou ale dáno historií.

Pak se večer sežerou vodkou na plech a zblijou co se dá. Pak se člověk nediví, že druhej den jsou knírači jak skroušený míliusové. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí