Proč my snachy tak nenávidíme své tchýně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1208
22.10.17 11:59

No je otázka jak ty děti vychovává. U mamky ve východě bývá podobný exemplář a je to děs :mrgreen:
Na rovinu já bych se s tchyní odmítla bavit o antikoncepci. O no je to těžký takhle posoudit jestli je tchyně typicky buran nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
22.10.17 20:40
@Vosma29 píše:
No je otázka jak ty děti vychovává. U mamky ve východě bývá podobný exemplář a je to děs :mrgreen:
Na rovinu já bych se s tchyní odmítla bavit o antikoncepci. O no je to těžký takhle posoudit jestli je tchyně typicky buran nebo ne.

Proč? pokud je děcku 17,tak mě taky bude zajímat, jestli se jeho partnerka chrání. Na tom přece není nic špatného.
K výchově, každopádně 17. letý děcko těžko dokáže posoudit, jak kdo vychovává děti. A jestli si sama myslí, že špatně, tak je to její problém a určitě ne její starost. Z mého pohledu je nevychovaná a nevzdělaná zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
24.10.17 01:29
@DennyK96 píše:
Diky za vas vzacny cas si precist celou mou historku v chybach. Nebudu tady vypsavat proc neumim dobre cesky ale o vas nazor na moji cestinu sem se opravdu neptala.. Jen to co si myslite o me tchyni z toho co popisuju. Jeste jednou diky :kytka: :)

O tvé tchyni si myslím, že je to úplně normální ženská a ty ve svém věku ji nemáš co kritizovat.je na každém z nás, jak se k nám lidé chovají, bo je velmi pravdivé rčení„chovej se k lidem tak, jak chceš aby se oni chovali k tobě“.Tchýně se podle toho evidentně drží.
Takže ty nejsešMaďarka, ale ukrajinka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.10.17 01:38
@arada píše:
O tvé tchyni si myslím, že je to úplně normální ženská a ty ve svém věku ji nemáš co kritizovat.je na každém z nás, jak se k nám lidé chovají, bo je velmi pravdivé rčení„chovej se k lidem tak, jak chceš aby se oni chovali k tobě“.Tchýně se podle toho evidentně drží.
Takže ty nejsešMaďarka, ale ukrajinka?

Asi se dám na modlení, aby toto za pár let synáček nepřivedl. Otázku antikoncepce bych primárně řešila s ním, ale kdyby byl nesdílný, optala bych se drze výhledové snašky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
27.10.17 16:14
@Olunka píše:
Myslím si že to je hodně o tom jak si ty dvě padnou do oka , u mé ex tchýně sme si nepadli a také to tak podle toho vypadalo, nevážila já jsme si jí a ona mě .
Dnes mám nového přítele s jeho mámou vycházím naprosto báječně :srdce: , padli jsme si do oka hned , máme stejné zájmy , nebo alespon se máme i o čem bavit, což je taky dost důležité si myslím.

Je to starý příspěvek - ale já si myslím něco podobného. Ne jak si padnou do oka, ale jak si chtějí padnout. Při trošce snahy a dobré vůle se dá vyjít celkem s každým. Ale musí to být na obou stranách. A bohužel to chybí často tam i tam. Snachy i tchyně na tom mají stejný podíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.17 18:17

S mojí budoucí tchýní jsme si padly hodně do oka, jsem prý pro ní jako dcera (má dva syny)… občas je až moc zvědavá a kecá nám do určitých věcí, ale jinak je fajn. Ale jsem zvědavá, jak se to změní, až budeme mít děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
28.10.17 12:56
@Russet píše:
Asi se dám na modlení, aby toto za pár let synáček nepřivedl. Otázku antikoncepce bych primárně řešila s ním, ale kdyby byl nesdílný, optala bych se drze výhledové snašky :jazyk:

A mohla bych vedet co je ti do jejich antikoncepce? Nejak nepobiram proc by do toho mela mluvit treti strana, tedy krome lekare ve zdravotnich zalezitostech. Me se tchyne zeptat zda beru ci jakou poslu ji do…ehm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
28.10.17 13:07
@MarcelaN píše:
A mohla bych vedet co je ti do jejich antikoncepce? Nejak nepobiram proc by do toho mela mluvit treti strana, tedy krome lekare ve zdravotnich zalezitostech. Me se tchyne zeptat zda beru ci jakou poslu ji do…ehm.

musim souhlasit. Pokud je syn plnolety a jeho partnerka taky, tak je tchyni prd do toho, jestli ona neco bere nebo ne. Pokud otehotni, tak to bude jejich problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
28.10.17 14:40

@warita ze? Mam dojem, ze mnohe zdejsi pisatelky jsou budouci tchyne k pohledani a prave takove, kvuli kterym jsou zakladana temata o neoblibenych tchynich. Nedovedu si predstavit, ze se takto micham svemu dospelemu synovi do zivota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.10.17 14:50
@warita píše:
musim souhlasit. Pokud je syn plnolety a jeho partnerka taky, tak je tchyni prd do toho, jestli ona neco bere nebo ne. Pokud otehotni, tak to bude jejich problem.

Tak nejednou už se „jejich problém“ změnil v „Maminko, tatínku, my čekáme miminko, ale nemáme prašulky, nemáme bejváček..“ Což v případě sedmnáctiletý holky je dost pravděpodobné. Plus ještě k tomu naletí maminka děvěnky a začne vyšilovat, jaktože ji ten jejich zbouchl.
Když o tom tak přemýšlím, taky budu hodně řešit otázku antkoncepce svých nezletilých „snach“. Nevím teda, jestli přímo s nimi :mrgreen:, ale se syny určitě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21593
28.10.17 15:16
@Tunrida píše:
Tak nejednou už se „jejich problém“ změnil v „Maminko, tatínku, my čekáme miminko, ale nemáme prašulky, nemáme bejváček..“ Což v případě sedmnáctiletý holky je dost pravděpodobné. Plus ještě k tomu naletí maminka děvěnky a začne vyšilovat, jaktože ji ten jejich zbouchl.
Když o tom tak přemýšlím, taky budu hodně řešit otázku antkoncepce svých nezletilých „snach“. Nevím teda, jestli přímo s nimi :mrgreen:, ale se syny určitě :mrgreen:

Pokud nebudou mit prasulky na mimiska, je to jejich problem. Ostatne, ji neni 17, ne?

Jestli ma matinka devenky problem, ze dceruska s nekym chodi, tak ma resit tento problem, a ne ceat na to, ze ji ten jeji zbouchne. Ostatne, otazku zda neco bere, to by ji mela polozit spis jeji matka, ne budouci tchyne.

Z chovani tchyne mam spis pocit, ze se boji, aby pripadne tehotenstvi tento vztah nezpecetilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.10.17 15:21
@warita píše:
Pokud nebudou mit prasulky na mimiska, je to jejich problem. Ostatne, ji neni 17, ne?

Jestli ma matinka devenky problem, ze dceruska s nekym chodi, tak ma resit tento problem, a ne ceat na to, ze ji ten jeji zbouchne. Ostatne, otazku zda neco bere, to by ji mela polozit spis jeji matka, ne budouci tchyne.

Z chovani tchyne mam spis pocit, ze se boji, aby pripadne tehotenstvi tento vztah nezpecetilo.

No právě že jí 17 bylo, když se na to tchyně ptala. A to jako fakt sorry, ale v takovém věku bych se taky starala o to, jestli se mladí chrání. Jestli tebe to zajímat nebude a bude ti fuk, že si tvoje dítě upíchne dítě v nácti, tak prosím, směle do toho, ale já se teda budu alespoň snažit toto riziko eliminovat. Přece jen je v tom věku na děti a vnoučata ještě čas.

• Citovat
  • Upravit
80475
28.10.17 15:41

No pokud by té dívce bylo 17, tak bych asi hučela zejména do synka, ay tohle řešil a klidně bych se ho optala jak. ne že mi tu bude hlásat nesmysly typu - my dáváme pozor. Jo takovejch pozorů běhá po světě až až. Takže v případě takto mladých bych se asi míchala. U dospělých, s bytem, zaměstnáním, už bych se na to vykašlala. pak už je to jen a jen jejich
záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
28.10.17 16:48

@inkakřivák @Tunrida tak nez se michat v tomhle ohledu do zivota 17letym, urcite je lepsi vychovavat je k zodpovednosti jiz od primereneho veku a to nejen v sexualni oblasti. Zbouchnout nebo nechat se zbouchnout muzou vasi potomci drive nez vam vubec dojde ze byste jim mely zacit strkat nos do techto zalezitosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
28.10.17 17:02

Takže prostě jakékoliv upozornění i syna je špatně? Ty bys to riskovala? Víš, jak uvažují puboši? Vychovávalas už nějakého? Víš jak rostou nároky s věkem? Jo ono se to hezky tady píše, ale můžeš mi říci, proč se tedy stále objevují ty matky které zrovna děti neplánovaly ale stalo se? Nic proti, ale raději se tedy budu míchat do vztahu svého 17 letého dítěte slovy - a doufám, že se jistíte i jinak než jenom řečmi, na děti máte času dost - než pak řešit problémy ona je těhotná ve druháku na gymplu a kde budeme bydlet. Věř mi, že přes veškeré proklamace bys to pak řešila ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová