Proč my snachy tak nenávidíme své tchýně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24002
20.10.17 22:51
@mroe píše:
No, nejspis nepise do diskusniho fora „Proč my snachy tak nenávidíme své tchýně?“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Aha :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
20.10.17 22:52
@mroe píše:
Mozna neni problem v tom, ze si syn nenasel Madarku, ale ze si nasel zrovna tohle „zlaticko“.

Prosím tě, vždyť je dokonalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5182
20.10.17 22:53

V jejich 40 si porodi holcicku, no to si stara baba dovolila moc :lol: mas jine nazory na vychovu jejich deti - vzdyt s jednim z tech jejich deti zijes :roll:
Ze se 17. lete holky zepta, jestli bere antikoncepci, no to mela resit spis se synem, ale nic hrozneho to neni. Ze sedi na mobilu ‚misto uklidu‘, to je prece jeji vec, a nepujcuje ti dite, no podle tveho postoje ty ji jednou mimco asi taky nebudes chtit ‚pujcovat‘…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
20.10.17 23:01

@DennyK96 Jsk jsi prišla na to, že jsi hodně tolerantní? Co je ti do toho, kolik času tráví tchýně na netu? 8o

Spíš mám pocit, že jsi sebestředná a ješitná a tchýně do tebe vidí jak do hubené kozy a nechává ti to sežrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
20.10.17 23:18

Kdyby si vynaložila tu energii do sblížení…tak by to bylo lepší. Meho ex taky tchýně nemusela, ale je to matka a naopak jsem se snažila trochu. Prednost bude mít vždy matka, to si pamatuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
20.10.17 23:20

Myslím, že když je někdo mladý jako ty, tak některé věci moc řeší a prožívá. Taky jsem to tak měla. Naopak starší si k němu dovolí víc. V tvém případě je to celé umocněno tím, že maminka tvého přítele je hodně svérázná a říká, co jí napadne. Některé věci ti mohou přijít přes čáru, a dost možná i jsou přes čáru, ale to neznamená, že je maminka špatný člověk. Možná se na její chování zkus podívat trochu z odstupu, trochu k ní přistupuj flegmaticky a trochu s humorem a ber ji, jaká je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
20.10.17 23:21

Zdravime novy druh cloveka, jak vy mluvit u vas? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
20.10.17 23:26

Nejsi tolerantní. Nic z toho na co se zeptala nebo udělala mi nepřijde hrozný a ty se jí do života nemontuj ani ho nekomentuj. Ani to neni tchýně když je to jen tvůj přítel. A udělej něco s tou češtinou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
20.10.17 23:39

Už jsem tady četla hodně moc stížností na různé typy tchyní, ale že nikdy nelajkne moji fotku na fejsbůku je asi TOP :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
20.10.17 23:52

@Michelle_M :-d Jo tohle mě taky dostalo do kolen. Je vidět že budoucím snachám už stačí fakt málo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
20.10.17 23:54
@arada píše: Že jo a ještě ty děti neumí ani vychovávat. I když u syna někde chybu udělala, když si tak dobře vybral.
:mrgreen: :palec:

@DennyK96 tolerantni? To teda holka opravdu nejsi. No snad se aspoň umíš chovat líp než psát. Jo Tvoje tchýně je neomalená, ale Ty si taky nevidíš ani na špičku nosu. Sama jí pohrdáš a divíš se, že ona s Tebou pak jedná, tak jak s Tebou jedná :nevim: Ale jo, za mlada jsem taky měla pocit, jak jsem nejchytřejší a věděla jsem, co JÁ nikdy dělat nebudu (zvlášť ve výchově dětí) :mrgreen:

@mroe píše:
No jo, kdyz to ctu, rikam si, ze je super, ze nikdy nebudu mit snachu.

Jak já Ti závidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
21.10.17 00:20

@DennyK96 Tón postpubertálního nafoukaného fracka „já jsem nejlepší“ s neskutečným opovržením nad o desítky let starší a zkušenější ženskou.
Víš co, i kdyby tchýně byla kus hovězího dobytka, z tvého popisu čiší taková zapšklá nas. anost a přihlouplost, že nemám nejmenší chuť ti to věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
21.10.17 05:59

Já se už nedivím, proč některý ty tchýně své „snachy“ nenávidí. Ačkoliv tady v tom případě si říkám, že není třeba nic řešit. Syn jistě dovede domů několik takových „snach“, než se usadí.
A auuuu, moje oči, než jsem to přelítla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.10.17 06:00
@Michelle_M píše:
Už jsem tady četla hodně moc stížností na různé typy tchyní, ale že nikdy nelajkne moji fotku na fejsbůku je asi TOP :lol:

Já se lajku od tchýně na Facebooku taky nedočkám. Nemá ho. Občas „lelkuje“ u Soudkyně Barbary. To je je hrůza ;)
Kdyby mi synek začal v necelých osmnácti randir s takovou osůbkou, téma antikoncepce bych vznesla velice brzo. Akorát to číslo podprsenky bychom asi neměly obě stejné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
21.10.17 06:34

Tchýně mi přijde naprosto v pohodě. Má smysl pro humor, na jejích otázkách mi nepřijde nic urážlivého. Ale tebe bych tedy za snachu fakt nechtěla. Řešíš naprosté koniny. Proboha už konečně dospěj! A hlavně se neochomýtej kolem mírně mladších chlapců. Kdyby mi tě jednou jeden z těch mých přitáhl domů, budu mít asi po pár návštěvách i přes veškerou svou toleranci oči až na zátylku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová