Proč nemá Next punčocháče pro kluky?

Anonymni
4.8.09 07:16

Proč nemá Next punčocháče pro kluky?

Zdravím,
marně na nextových stránkách hledám punčocháče pro kluky, hledám špatně nebo je fakt nevedou? Proč? Holčičích je tam plno.

Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
4.8.09 08:16

Ja teda nevim, mluvim pouze za sebe, ale kluci nosi puncochace? Neni to jenom nejaky nas cesky zvyk z dob komousu, kdy nebyly teplaky? (tak nejak si to vysvetluju…)protoze puncochy jsou prece k sukynce nebo satickam…
popodopo

• Citovat
  • Upravit
926
4.8.09 08:16

Nevím, jak to opravdu je, ale protože Next je britský a já mám doma Skota, tak možná tak trochu tuším: v Británii totiž kluci punčocháče nenosí, a to ani miminka. Punčocháče jsou považovány za něco zženštilého, jenom pro holky a baleťáky :) . Nedokážeš si představit, jaké hloupé poznámky jsem musela pořád poslouchat, když náš prcek běhal v punčocháčích :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.8.09 08:18

Evikk, me to taky prijde divne a to jsem Ceska :-)) Nikdy bych male puncochace jen tak bez satu nedala, mame teplacky :-)
popodopo

• Citovat
  • Upravit
926
4.8.09 08:21

Popodopo … mně to divné ani nepřijde, možná proto, že jsem sama z generace, kdy punčocháče byl základ oblečení (takové ty přírodní s vytahanými koleny :D ) … je fakt, že Davčovi jsem je dávala jen na doma a ven pod kalhoty, když bylo opravdu hodně zima … na veřejnosti bych ho jenom v nich běhat nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.8.09 08:24

Popodopo
A co mám klukovi dát v zimě pod kombinézu? Tepláky? 8O

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.8.09 08:24

Ja fakt, že dospělí chlapi je určitě nenosí, ale u dětí obecně mi přijdou praktické v zimě pod kalhoty nebo oteplováky. V HM, ale mají i klučičí punčocháče a ty jsou myslím taky britský nebo ne? Od Skota s jejich sukní by mne poznámky na punčocháče fakt bolely.

Magrátka

• Citovat
  • Upravit
926
4.8.09 08:28

Oni i k té „sukni“ (kiltu) totiž nosí podkolenky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
4.8.09 08:28

já nevím, u nás je to běžná součást oblečení i u chlapečků pod kalhoty v zimě… nevidím na tom nic zženštilého…však je nenosí růžové s motýlky, ne? :wink: Jasně, že puberták si je na sebe už nevezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
4.8.09 08:29
Evikk píše:
Oni i k té „sukni“ (kiltu) totiž nosí podkolenky :D

tak to jo, to jsou pak chlapi :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
4.8.09 08:31

Je fakt, že i manželova maminka mi potvrdila, že klukům (a to má 3 syny) punčocháče nedávala … a to bylo před 40-50 lety, kdy bylo všechno jinak i tam.
Oni jsou tam celkově takoví nějací otužilejší … děti, a to i holčičky, chodí v zimě v ponožkách nebo podkolenkách (k sukýnkám), ženský chodí v zimě v sandálkách apod. … je fakt, že jejich zima je tak kolem nuly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.8.09 08:46

Nedavam pod kombinezu nic, mam tak teplou, ze to neni potreba, ma pouze podkolenky :-) Ja jsem ovlivnena tim, ze jsem puncochace nesnasela, bylo mi to neprijemne a jeste to desne vypada a zkratka bych ji je nikdy nedala, no. Koupili jsme navleky viz treba tady http://www.salatky.cz/index.php?…
ale podotykam, ze to je jen muj nazor a nechci se prit.
popodopo

• Citovat
  • Upravit
463
4.8.09 08:50

Ahoj,opravdu Next punčochy na kluky nedělá…ani mi to tak nevadí,protože jejich punčocháče nejsou zrovna z těch nejlepších…Next máme moc rádi,ale pučochy maj hned žmolky,moc nevydrží. Kupuju H&M nebo Trepon ty jsou fajn.
Jinak by mě zajímalo,co by ty mamky,co mají doma jen holčičky a radí,že punčochy jsou zženštělé daly malému klukovi na horách pod kombinézu (v teplákách by se dost špatně hýbal,navíc se vyhrnou a nohy má stejně holé,to samé v podvlíkačkách i když dělají i dětské…nebo do školky v zimě na procházku pod kalhoty??? … Až bude větší,tak mu to taky dávat nebudu,to je jasný,ale u malých na tom fakt nevidim nic divnýho,proč by jako klukovi měla být zima a holkám ne????
Přijde mi to prostě divný,že se mamka zeptá,jestli Next dělá klučičí punčochy a hned se na ní vrhnete ,že punčochy nejsou pro kluky…hlavně to je pěkná blbost…
V Anglii jsou otužilejší,ale srovnávat jejich a naší zimu taky nelze…Jinak já dávám punčocháče ven tak od těch 0-5st,když je tepleji tak ne,takže nemyslím,že bychom byly bůhvíjak zhýčkaní:o)
papa
papa T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.8.09 08:52

Díky za odpovědi. Myslela jsem, že zimu sfouknu objednávkou z nextu, tak si tedy udělám i výlet do HM pro punčochy, snad si syn nebude připadat jako teplouš. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.8.09 08:52

Terezko, nikdo se na nikoho nevrhl, ale jenom jsem napsal svuj nazor…a uz toho zacinam mit mirne dost a nez se rozcilim, tak radsi jdu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová