Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, prosím, chci se zeptat. Mám přítele. Seznámili jsme se na Silvestra - láska na první pohled. Já v tu dobu ještě vdaná, bydlela jsem s manželem, on v té době stále ženatý, ale manželka již bydlela s novým přítelem. Byli jsme nějaký čas kamarádi, ale nějak se to zvrtlo a časem první polibek a po pár měsících došlo na intimnosti. Já se do něj zamilovala. Při prvním pokusu o sex, když mělo dojít na klasický styk, tak mu tesně před „zasunutím“ ochabl, tak jsem si říkala, alkohol, nervozita. Dokončili jsem to ručně, to mu šlo náramně a hned. Když to bylo podruhé, tak jsem to taky přikládala nervům. Potřetí už mi to přišlo divné, tak říkal, že je to nějaký blok, že sám neví co to je. No, zkrátím to. Od září spolu bydlíme, oba se rozvádíme, ale ten jeho blok je tu stále. Nevím, už do dělat, jak mu pomoci. Napadlo mě, že ho třeba nevzrušuji, ale to by se pak přeci neudělal jinak, nebo ano? Před klasickým stykem vždycky zvadne, ale lehnu si vedle něj, vezmu ho do ruky, nebo do pusy, a je zase jako šutr a udělá se vždycky do pár vteřin ode mě. Vždy čeká na mě a pak je hned. Tohle jsem nikdy nezažila a fakt nevím, co je to za blok, který ho trápí. Dokonce mě napadlo, že je snad gay, protože údajně jeho žena ho opustila pro nedostatek sexu? Jako nemůžu si stěžovat, protože se v posteli stará dokonale a nenechá mě udělat se jen jednou, ale stará se abych byla alespoň 2×. A ještě jedna věc. Hrozně rád mi cumlá palce na nohou a hladí chodila a když ho hladím po nohou já, taky to miluje. Je něco špatně? Poradí někdo? Díky všem a přeji krásný večer.
Má poruchu erekce - potřebuje jednak základní vyšetření u praktika, jestli za tím není onemocnění jako cukrova či problémy s kardiovaskulárním systémem.
Ale spíš to bude psychogenní - pak potřebuje sexuologa. Výhodou je, že se pokud to je psychogenní, tak to jde proměnit.
Jen se k tomu potřebujete dostat a domluvit se, že to potřebuje řešit.
Kdybych si musela tipnout, tak bych se nedivila kdyby to byl důsledek toho, že prostě se ženou jim sex nefungoval, tak začal honit a honil moc dlouho a teď mu to holt nejde a ještě k tomu tam má psychický blok že ví že mu to nejde, takže tím spíš mu to nejde…
Příspěvek upraven 10.10.22 v 20:56
Přijde mi to jako kdyby dlouho neměl klasický sex a dělal si to jen sám rukou.
@Sharka184 to bude nejspíš důvod rozvodu. říkal jak mu to šlo s manželkou? Tohle normální není
Pokud tohle měl i s manželkou tak to nijak neřešil?
Holka nevím jestli jsi si pomohla. Normální sex ho asi vzrušovat nebude.To,že se s ním manželka rozvádí kvůli nedostatku sexu víš od něj? Zřejmě to tak bude, to vidíš nyní sama. Musí být upřimný a říci co ho vzrušuje, jinak intimní život půjde do kopru…
Poslala bych ho k lékaři. Tohle určitě po zbytek života mít doma nechceš
Souhlasím s @Ou - má problém s erekcí.
Bohužel to většinou chlapi těžce nesou a moc u tom neumí mluvit. Ale ideální by bylo aby zašel na vyšetření a případně si našel psychologa a ten svůj „blok“ si odstranil.
Ještě jsem se nestkala s tím, že by ve vztahu byla porucha erekce „vinou ženy“ (tím myslím, ty tvé obavy o přitažlivosti). Pokud se postaví a pak zvadne, tak to je prostě něco v něm.
Nema strach, ze nebude dost dobry? Manzelka se tvarila, ze ji neuspokojuje a on muze mit komplex a obavy, ze budes taky nespokojena? Kazdopadne pokud to pretrvava, tak lekar. Klidne rovnou sexuolog, on mu tu laborku necha nabrat taky a udela rovnou hladiny hormonu.
@tevl píše:
Souhlasím s @Ou - má problém s erekcí.
Bohužel to většinou chlapi těžce nesou a moc u tom neumí mluvit. Ale ideální by bylo aby zašel na vyšetření a případně si našel psychologa a ten svůj „blok“ si odstranil.Ještě jsem se nestkala s tím, že by ve vztahu byla porucha erekce „vinou ženy“ (tím myslím, ty tvé obavy o přitažlivosti). Pokud se postaví a pak zvadne, tak to je prostě něco v něm.
Neni duvod. Pro sexuologa je to denni chleba. Asi jako pro praktika bolest v krku. A v dnesni dobe je pomoc snadna, pokud za tim neni nejake vaznejsi onemocneni. Chvalme Pana a farmaceuticky prumysl.
![]()
Příspěvek upraven 10.10.22 v 20:52
@Sharka184 píše:
Ahoj holky, prosím, chci se zeptat. Mám přítele. Seznámili jsme se na Silvestra - láska na první pohled. Já v tu dobu ještě vdaná, bydlela jsem s manželem, on v té době stále ženatý, ale manželka již bydlela s novým přítelem. Byli jsme nějaký čas kamarádi, ale nějak se to zvrtlo a časem první polibek a po pár měsících došlo na intimnosti. Já se do něj zamilovala. Při prvním pokusu o sex, když mělo dojít na klasický styk, tak mu tesně před „zasunutím“ ochabl, tak jsem si říkala, alkohol, nervozita. Dokončili jsem to ručně, to mu šlo náramně a hned. Když to bylo podruhé, tak jsem to taky přikládala nervům. Potřetí už mi to přišlo divné, tak říkal, že je to nějaký blok, že sám neví co to je. No, zkrátím to. Od září spolu bydlíme, oba se rozvádíme, ale ten jeho blok je tu stále. Nevím, už do dělat, jak mu pomoci. Napadlo mě, že ho třeba nevzrušuji, ale to by se pak přeci neudělal jinak, nebo ano? Před klasickým stykem vždycky zvadne, ale lehnu si vedle něj, vezmu ho do ruky, nebo do pusy, a je zase jako šutr a udělá se vždycky do pár vteřin ode mě. Vždy čeká na mě a pak je hned. Tohle jsem nikdy nezažila a fakt nevím, co je to za blok, který ho trápí. Dokonce mě napadlo, že je snad gay, protože údajně jeho žena ho opustila pro nedostatek sexu? Jako nemůžu si stěžovat, protože se v posteli stará dokonale a nenechá mě udělat se jen jednou, ale stará se abych byla alespoň 2×. A ještě jedna věc. Hrozně rád mi cumlá palce na nohou a hladí chodila a když ho hladím po nohou já, taky to miluje. Je něco špatně? Poradí někdo? Díky všem a přeji krásný večer.
Úplně stejně to mám s dlouholetým milencem, též mu málo stojí, musím mu ho nahazovat, už jsem si zvvykla, on je obézní a má zvýšený cukr v těle a revmatismus.
@Dirndljager tak důvod pro to doopravdy nemá. Ale mám dojem, že pro pány je horší řešit veškeré trable s penisem. Ať už uro či sexuálního charakteru. Ženská je „zvyklá“ že od 15 let chodí pravidelně někam, kde roztahuje nohy a lékařům vagínu ukazuje. Chlapovi mám pocit, že naposled zkontrolují, zda mu sestupují varlata a od té doby nic (dokud není problém)
Holky, děkuju všem. Ono, mu nejde jen klasický styk. Normálně když se dotknu rukou, tak je jako kámen a je skoro hned. A ano, klasický styk neměl už roky, tuším, že říkal 4? To je doba, co jeho žena měla milence a vím to vlastně v podstatě od ní (jejích syn chodí s moji dcerou - no, to by ani nejlepší spisovatel nenapsal takový román
) a prý říkala, že to v sexu byla bída, ale ona byla hodně nadržená. Ale nevím, jestli jim to taky nešlo normálně ale jak by jinak měli dva syny, že jo. Zkusím to zjitit, ale myslíte, že gay fakt není? Jako to mě napadlo fakt taky. A ta chylka na nohy? To jsem nikdy nezažila, ale přiznám se, že se mi to líbi. A když jsem se ho ptala, co se mu líbí, tak mi řekl, že se mnou všechno. Tak já fakt nevím. Jednou říkal, že je to blok toho, že je stále ženatý a já vlastně taky ještě porád vdaná, tak já fakt nevím. Dokonce mi ani nikdy neřekl do očí, že mě má rád, jen napsal. Vím, že je takový, že neumí city dávat najevo, ale jak mu tohle prostě nějak opatrně sdělit, aby věděl, že jestli to myslí vážně, že ta žena to prostě potřebuje slyšet? bývalou nikdy nedržel za ruku, mě ano, ale ne vždy. Jen občas. ženu v posteli nikdy neobejmul. My usináme většinu nocí v objetí, ale taky ji neříkal, že ji má rád. A mi napsal jen 3× že má rád, ale že by mě miloval, toho se asi nedočkám.
Jak může mít poruchy s erekcí, když rukou a pusou ho má tvrdého a udělá se hned? Kdyby měl problém s erekcí, tak se mu nepostaví ani tak. Spíš bych to tipla na nějaký specifický druh „úchylky“?
@Dirndljager tohle mě taky napadlo, abych pravdu řekla. co vím, tak mu to vyčítala často, že ji nedokáže pořádně uspokojit - a co je pravda, tak velikostně by to asi i odpovídalo. Ale umí si pohrát jinak a to zase spousta chlapů neumí, tak toho si cením mnohem víc, než zasunout, udělat se a čau. Jen ta klasika, cítit ho v sobě, byť chviličku mi hrozně chybí. Navíc, přiznám se, opravdu ho miluji, a asi jsem tohle nikdy necítila. Jinak i věk je vyšší - 47
@Klopotkova píše: Úplně stejně to mám s dlouholetým milencem, též mu málo stojí, musím mu ho nahazovat, už jsem si zvvykla, on je obézní a má zvýšený cukr v těle a revmatismus.
Klopko, že tě to nahahazovaní tak dlouho baví ![]()