Proč se vdávat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
738
18.11.20 12:51
@Julča001 píše:
Tenhle názor já právě nechápu. U nás se po svatbě nic nezměnilo, ani jedním směrem.

Tak to je skvělý a jistojistě nebudeš další z dlouhé řady těch, co zde píšou ty neskutečné příběhy o úskalí šílenosti manželství. To není myšleno ironicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
18.11.20 12:54
@Pajaja1 píše:
Tak to je skvělý a jistojistě nebudeš další z dlouhé řady těch, co zde píšou ty neskutečné příběhy o úskalí šílenosti manželství. To není myšleno ironicky.

Tak u lidí, kteří nejsou vztahově nebo finančně gramotní problémy nastanou tak jako tak a uznávám, že manželství může některé i zkomplikovat (např. jdou za tebou i dluhy, o kterých ani nevíš atd.) Ale já se pohybuju v bublině vcelku normálních lidí, pro které vstup do manželství neznamená vstupenku na psychoterapii a okovy do konce života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
18.11.20 12:58
@zoidberg píše:
Třeba v nakládání s financemi, v možnosti zadlužit mou osobu bez mého vědomí, ve sdělování informací o mé osobě, v možnosti mě odpojit od přístrojů když k tomu dojde, v případě mé smrti děti nedostanou celý majetek, v nemožnosti nepřiznání otcovství, v nemožnosti vyhodit nevěrnou ženu z vlastního domu a také třeba v případné platbě alimentů na rozvedenou manželku. A to je jen ten základ, který mám na jazyku.

Já mám radu, jak tomu předejít: najdi si normální ženskou, od které nic z toho nehrozí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.11.20 12:59
@zoidberg píše:
Třeba v nakládání s financemi, v možnosti zadlužit mou osobu bez mého vědomí, ve sdělování informací o mé osobě, v možnosti mě odpojit od přístrojů když k tomu dojde, v případě mé smrti děti nedostanou celý majetek, v nemožnosti nepřiznání otcovství, v nemožnosti vyhodit nevěrnou ženu z vlastního domu a také třeba v případné platbě alimentů na rozvedenou manželku. A to je jen ten základ, který mám na jazyku.

Tak klidně pokračuj, ale ta samá rizika podstupuje i žena. Kromě toho přiznání otcovství. :lol: Je to o důvěře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
18.11.20 13:04
@divine woman píše:
Tak klidně pokračuj, ale ta samá rizika podstupuje i žena. Kromě toho přiznání otcovství. :lol: Je to o důvěře.

Jo to podstupuje, ale těm to tak nedochází, hlavně že bílé šaty, princezna, kámošky závidí apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
18.11.20 13:08
@Julča001 píše:
Já mám radu, jak tomu předejít: najdi si normální ženskou, od které nic z toho nehrozí. :lol:

To nebude o normálnosti žen, protože i normální žena ráda těchto zákonných pamlsků využije, proč by taky ne. To bych musel naopak hledat naprosto nenormální ženu. No a na to nemám celý život, takže radši si tu krásnou svatbu odepřu :(
Což je škoda, já bych se ženil až bych brečel, ale copak to jde? Když už jsem utrpěl to břímě inteligence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
18.11.20 13:13
@zoidberg píše:
To nebude o normálnosti žen, protože i normální žena ráda těchto zákonných pamlsků využije, proč by taky ne. To bych musel naopak hledat naprosto nenormální ženu. No a na to nemám celý život, takže radši si tu krásnou svatbu odepřu :(
Což je škoda, já bych se ženil až bych brečel, ale copak to jde? Když už jsem utrpěl to břímě inteligence?
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
18.11.20 13:23

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
18.11.20 13:26
@Mkmkz píše:Oblial ma pot, ked som si to vsetko precitala. Z tohto pohladu je kontakt muzov so zenami velmi rizikovy. Ved co ak by z toho nedajboh bola svadba..

kontakt s ženami včetně početí dětí je krásný, jen se to nesmí kazit svatbou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
18.11.20 13:26
@zoidberg píše:
Jo to podstupuje, ale těm to tak nedochází, hlavně že bílé šaty, princezna, kámošky závidí apod.

a hlavně fotečky na instáči a fuckbůčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
18.11.20 13:29
@divine woman píše:

podle slzavých příběhů zde, většina žen svého muže stejně vůbec nezná, po svatbě/dětech se tak často mění, tak jak lze důvěřovat :nevim:

navíc objektivně lidé jsou nádoby hříšné a těkavé a satanáš svádí vynalézavě, inteligentní a pokorný člověk ví, že nemůže věřit ani sám sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21357
18.11.20 14:24
@zoidberg píše:
Jenže svatba není normální nebo běžná, v manželství neskončí většina lidí, takže to nic tak moc přirozeného není. A je třeba pořádně zdůvodnit, co dotyčného nutí k tomu, aby do manželství vstoupil. Je nutno argumentovat změnu funkčního stavu, nikoliv jeho setrvání.

Svatba naprosto bezna je. Dokonce bych rekla i ocekavatelna, pokud je prvni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21357
18.11.20 14:28
@pohledzdruhestrany píše:
právní důsledky jsou všechny snadno eliminovatelné, případně upravitelné jiným způsobem, případně pro manželata negativní (půjčky/dluhy), takže to veřejné prohlášení postrádá smysl (vyjma bájného vdovského důchodu), tedy musí se argumentovat, proč vyžadovat věc, která nic nepřináší

Jak jsem rekla, je to verejne prohlaseni - tedy na znamost daji, ze jsou spolu. Takze ne, nepostrada to smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21357
18.11.20 14:31
@zoidberg píše:

Pokud uz planujes, jak te manzelka zabije, podvede nebo oskube, tak to se s ni fakt nezen. :lol: Zakladem je samozrejme duvera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
18.11.20 14:58
@PaníBovaryová píše:
Jak jsem rekla, je to verejne prohlaseni - tedy na znamost daji, ze jsou spolu. Takze ne, nepostrada to smysl.

veřejně to můžeš prohlásit na rodinný oslavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria