Proč se vdávat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21310
18.11.20 15:01
@pohledzdruhestrany píše:
veřejně to můžeš prohlásit na rodinný oslavě

nemá dosah ani váhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
18.11.20 15:04
@PaníBovaryová píše:
nemá dosah ani váhu

už se trapně točíš v kruhu, že to nemá žádný dosah ani váhu v řádném úředním postupu už ti bylo vysvětleno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21310
18.11.20 15:06
už se trapně točíš v kruhu, že to nemá žádný dosah ani váhu v řádném úředním postupu už ti bylo vysvětleno

nemáš argument, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
18.11.20 15:13
@PaníBovaryová píše:
Pokud uz planujes, jak te manzelka zabije, podvede nebo oskube, tak to se s ni fakt nezen. :lol: Zakladem je samozrejme duvera.

To říkej těm 50 ti % podvedených, oškubaných a zabitých. Ti taky důvěřovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
18.11.20 15:16
@PaníBovaryová píše:
nemáš argument, co? :lol:

bylo ti vysvětleno, že právně manželství (kromě vdovskýho důvodu) nic nepřináší, ale ty si trapně jedeš svou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
18.11.20 15:18
bylo ti vysvětleno, že právně manželství (kromě vdovskýho důvodu) nic nepřináší, ale ty si trapně jedeš svou

Vdovský důvod? :lol: No to jo, praštit po hlavě válečkem přítele a manžela, to je úplně jiný pocit, to se nedá srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21310
18.11.20 15:25
bylo ti vysvětleno, že právně manželství (kromě vdovskýho důvodu) nic nepřináší, ale ty si trapně jedeš svou

Bylo ti vysvetleno, ze jde o verejne prohlaseni pred lidmi, kdy se nekomu zaslibis. Tedy o spolecenskou zalezitost, ale ty trapne jedes svou jenom o pravnich vecech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21310
18.11.20 15:26
@zoidberg píše:
To říkej těm 50 ti % podvedených, oškubaných a zabitých. Ti taky důvěřovali.

Hm…ne. zena z toho vetsinou vyjde hur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
18.11.20 15:32

@PaníBovaryová Hele, upřímně… Ty už docela jedeš na lince přesvědčování druhých. Jen tu pronášíme své názory. Nikdo Ti ty Tvoje až tak nebere. Pokud je pro Tebe svatba v životě středobod, není důvod vnucovat to jako absolutní pravdu druhým. Vždyť na to lidé můžou mít odlišné názory. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
18.11.20 15:34
@PaníBovaryová píše:

No a proto je tedy svatba ta nejlepší volba? To je protiřečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21310
18.11.20 15:36
@Pajaja1 píše:
No a proto je tedy svatba ta nejlepší volba? To je protiřečení.

no to se budeš muset asi naučit chápat psaný text, milá zlatá. Neb o „nejlepší volbě“ tady fakt nepadlo ani slovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
18.11.20 15:37
@Anonymní píše:
Proč se chci vdávat? Asi to takhle vyzní blbě, ale partner se mě zeptal proč se chci vdávat a já v tu chvíli nenašla žádnou odpovědnost. Jsme s partnerem přez tři roky, bydlíme spolu skoro od začátku vstahu. Já cítím že je třeba náš vztah někam posunout. O svatbě už chvíli mluvíme, ale ještě mě o ruku nepožádal. Občas na toto téma přijde řeč a teď se mě zeptal proč svatbu chci. Pro mě je důležité přivézt dítě do úplné rodiny, ale jiný důvod vlastně nevím. Jak by jste argumentovaly vy? :nevim:

Jednoduchý: Chceš-li mě, vem si mě, nechceš-li, nechej tak. :mavam: Nic dalšího bych nedodávala. Můžete diskutovat o podobě svatebního obřadu, ale jestli svatbu jo, nebo ne, v tom musíte být zajedno, jinak to půjde do kopru tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
18.11.20 15:41
@PaníBovaryová píše:
no to se budeš muset asi naučit chápat psaný text, milá zlatá. Neb o „nejlepší volbě“ tady fakt nepadlo ani slovo

Tak dost ji tu hájíš. A pak tu mluvíš potažmo o potížích v ráji. Čtu to dobře. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21310
18.11.20 15:45
@Pajaja1 píše:
Tak dost ji tu hájíš. A pak tu mluvíš potažmo o potížích v ráji. Čtu to dobře. ;)

ne, zpochybňuji zakladatelčin předpoklad, že ona si musí svatbu obhajovat před přítelem, když ji chce. A zdejší pánové zase říkají, že svatba není běžná věc, do toho míchají, co to obnáší, reflektují pouze právní stránku, a říkají, že je k ničemu, takže ano, zakladatelka údajně potřebuje pádné argumenty, aby nebyla považovaná za tu špatnou/vyčuranou/trapnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
18.11.20 15:48
@PaníBovaryová píše:

Jo a proto se všechny chtějí vdát :mrgreen:
Logika jako vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit