Proč se vdávat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21313
18.11.20 17:24
@pohledzdruhestrany píše:
to nevadí, že svojí sebeúctu musíš odvozovat od svatby :hug:

no ty jsi mi ale detektíveček :lol: Zase nemáš argument, njn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21313
18.11.20 17:32
@Pajaja1 píše:
@PaníBovaryová Tak pokud se zakladatelka potřebuje dobrat odpovědi na otázku jejího přítele, PROČ se chce vdávat, cizích lidí, je to dost podivný. Na to se dá asi odpovědět jediný: PROTOŽE CHCI BYT VDANÁ. Nakonec velké procento maminek jí tuhle odpověď vpodstatě poskytla. 8o

pokud se její přítel ženit nechce, odmávne rukou každý argument. Klidně i nějakou pitomostí, stačí, když ji bude pořád opakovat a ona se s tím nakonec smíří, že jo. Zbytečná námaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
18.11.20 17:40
@robínek píše:
A nakonec je manželství jen instituce, ta sama o sobě štěstí ani nepřinese, ani nesebere. Na to jsou potřeba lidi. Pokud potřebuje partner zdůvodnit svatbu, tak v tom čtu, že chce být přemlouván. To mi moc jako stabilní vztah nezní.

Taky pravda. Kdybych se musela doprošovat a byla nucena hledat argumenty, proč si mě má vzít, tak by mě to od toho chlapa dost odpuzovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
18.11.20 17:46
@pohledzdruhestrany píše:
bylo ti vysvětleno, že právně manželství (kromě vdovskýho důvodu) nic nepřináší, ale ty si trapně jedeš svou

Taky se dá říct, že zúčastnění chtějí slavnostně vyjádřit své přesvědčení, že našli životního partnera, už nikoho jiného (lepšího) nehledají a ani už nikdy nechtějí hledat.

Což může být pro někoho nepochopitelné či těžce depresivní. Takoví by se do toho neměli pouštět.

• Citovat
  • Upravit
279
18.11.20 17:53
@aquarian píše:
Taky se dá říct, že zúčastnění chtějí slavnostně vyjádřit své přesvědčení, že našli životního partnera, už nikoho jiného (lepšího) nehledají a ani už nikdy nechtějí hledat.Což může být pro někoho nepochopitelné či těžce depresivní. Takoví by se do toho neměli pouštět.

Ale jako ano, souhlasim, ale jednou ;). Pokud to clovek dela podruhe nebo potreti, ztraci tak nejak na vyznamu a autenticite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
18.11.20 17:57
@aquarian píše:
Taky se dá říct, že zúčastnění chtějí slavnostně vyjádřit své přesvědčení, že našli životního partnera, už nikoho jiného (lepšího) nehledají a ani už nikdy nechtějí hledat.Což může být pro někoho nepochopitelné či těžce depresivní. Takoví by se do toho neměli pouštět.

anebo se sebepochváit, když to jiní nedělají dostatečně, i přes to nádherné manželství :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.11.20 19:01
@zoidberg píše:
Jo to podstupuje, ale těm to tak nedochází, hlavně že bílé šaty, princezna, kámošky závidí apod.

Tak kvůli těmto kravinám jsem se fakt nevdávala a nerozumím tomu, že by to někdo jenom kvůli tomu udělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21313
18.11.20 19:43
@divine woman píše:
Tak kvůli těmto kravinám jsem se fakt nevdávala a nerozumím tomu, že by to někdo jenom kvůli tomu udělal.

To je beztak nejaky chlapsky hoax, kterym se navzajem strasi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
18.11.20 21:51
@Lucie_Sx píše:
Pro zajimavost, pritel a pritelkyne, barak napul, jeden z nich nahle zemre.
Jeho polovinu dedi rodice/sourozenci, pritel/kyne ostrouha. Docela prusvih.
Da se to osetrit zaveti nebo by takto „vse odkazuji druzce/druhovi“ neplatila?
A kolik mladych ma zavet…?
(jen me to zajima, vdana jsem)

Pokud nemá zůstavitel děti, tak dědí ze zákona rodiče a družka (pokud měli alespoň rok společnou domácnost). Závětí může všechno odkázat družce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí