Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@mrav píše:
Hele! Nová tvář. Dneska to tu prostě žije!!AHOOOJ!!
Zen kdo sem dneska přišel
ten se nenapálil,
dneska to tu prostě žije,
udělal by chybu
kdo by se hned vzdálil
kdo by tuhle diskotéku míjel.
@KalamityJohn píše:
Kdepak, jenom vtip. Manželka měří 180 a tlustá nebyla nikdy, ani s bubnem ne.
Tak to závidím tedy.
@KalamityJohn píše: Ženský maj komplexy ze všeho![]()
Řekneš jí stokrát, že je krásná a věřit ti to nebude. Ale jednou řekneš, že je tlustá a nikdy ti to nezapomene.
Sloni totiž nezapomínají![]()
To je všechno pravda ![]()
Vyrabime si problémy, kde nejsou! Jsem jednomu fakt dopodrobna vylicila jeden svůj nedostatek z mého pokřiveného pohledu(chápej, megaroman
), trpelive me vyslechl a jeho odpověď byla smich, objeti a jedna veta: Jezis, to je uplne v pohode + předčila jsi moje ocekavani, wow jsi. Zustala jsem naprosto oparena, jak jednoduche to je ![]()
@Lenka_Hal píše:
Ja na komplimenty rikam doma: ale ty me milujes, to se pak nepocita..
Ja rikam, jsi divnej, po tolika letech? ![]()
@Anna766 píše:
Tak to závidím tedy.
Ja ne
Zhubla jsem a chlap doma a v okoli: Uz nee, neblbni, prijdes o svy prednosti! A ja: O jaky
? O prsa a tak celkove… ![]()
Tak. To byl zase den. Teď jsme se vrátili z nemocnice. Synovi šili hlavu. Spolužák ho strčil a syn si rozrazil hlavu o lavici.. ![]()
@D- račice píše:
Tak. To byl zase den. Teď jsme se vrátili z nemocnice. Synovi šili hlavu. Spolužák ho strčil a syn si rozrazil hlavu o lavici..
Coze? No ty kokos. Chudak kluk. Jak to nese? A ma hodne stehu??
@vertunka píše:
Coze? No ty kokos. Chudak kluk. Jak to nese? A ma hodne stehu??
No celkem dobrý naštěstí. Má jeden steh. Ale když mi paní učitelka volala, že má syn rozraženou hlavu a že krvácí, ať si pro něj dojedu a odvezu na chirurgii, tak jsem měla před infarktem normálně. V takovým stavu pak sednout za volant to je žůžo ![]()
@Detsa píše:chudák. Já měl stehy jednou v životě. Sekal jsem dříví sekerou
. Pak už jsem neměl sekeru v ruce a u nohy bylo vidět něco co nemá být vidět
Jj to jsi už psal viď… FISKARS sekerka
No chudák
přišel k tomu jak slepej k houslím. Naštěstí to není tak vážný. Ale pořád je to úraz na hlavě a musím hlídat kdyby mu bylo zle…
@Detsa píše:chudák. Já měl stehy jednou v životě. Sekal jsem dříví sekerou
. Pak už jsem neměl sekeru v ruce a u nohy bylo vidět něco co nemá být vidět
Čéče já to snad ani nespočítám:
tři štychy na koleni z kola
tři na levé ruce od sekery
tři na hlavě od domácí pyrotechniky
tři v pravým chodidle od sekery čtyři na pravý ruce od psa - roztrhával jsem rvačku
Jsem moc rád, že kluk není po mně ![]()
@D- račice píše:
No celkem dobrý naštěstí. Má jeden steh. Ale když mi paní učitelka volala, že má syn rozraženou hlavu a že krvácí, ať si pro něj dojedu a odvezu na chirurgii, tak jsem měla před infarktem normálně. V takovým stavu pak sednout za volant to je žůžo
@D- račice píše:
No celkem dobrý naštěstí. Má jeden steh.
Tak aspon že tak, to se zahojí jak nic. ![]()
@Detsa píše:ostatně mi připomínáš mého otce. Ten mi vždycky vypráví jeho zranění a nechápu, že eště žije. Já nikdy zranění neměl, jen zvrtnutý kotník 2× a todle
Lidský tělo je křehký a když děláš, tak se ti občas něco stane.