Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa s tim kotníkem jsi mi připomněl. Já v loni na začátku prázdnin si vykloubila rovnou celý koleno a do toho ještě borelióza, tak snad mám na letošek za loňský rok vybráno. Možná i na několik let dopředu
![]()
@Detsa píše:
Asi jsem se dostal na svou hranici vytíženosti. Už mě dohnala únava a slabost. Budu muset jít večer spát
Spinkej můj maličký spi
Ptáčkové sladce již spí
Dřímají nivy i háj
Utichl celičký kraj
@Anna766 píše:
Spinkej můj maličký spi
Ptáčkové sladce již spí
Dřímají nivy i háj
Utichl celičký kraj
@Anna766 píše:
Spinkej můj maličký spi
Ptáčkové sladce již spí
Dřímají nivy i háj
Utichl celičký kraj
Spinkej, Aničko, spinkej.
Neeech si už něco zdát,
než přijde skřítek malinkej,
měla bysˇ už dávno spát.
![]()
Večer ale bude něco jiného… ![]()
No co tady se zas děje… Stavili jsme se dnes koupit malý smeták, ze se s klukem o normální koště pereme a měli pouze sadu, ale je to cely růžový, žádná panská varianta nebyla. Je tam ruzovej malej smeták, kyblicek, rejzak, lopatka a smetacek, jen hadr mi tam chybi.
@Detsa píše:
@Zkai myslím, ze klasický den. Mrav nám tu zpívá a nakazil i Anicku.
Co kecáš?
Jiné dny zpívám víc.
![]()
@Zkai píše:
No co tady se zas děje… Stavili jsme se dnes koupit malý smeták, ze se s klukem o normální koště pereme a měli pouze sadu, ale je to cely růžový, žádná panská varianta nebyla. Je tam ruzovej malej smeták, kyblicek, rejzak, lopatka a smetacek, jen hadr mi tam chybi.
Presne tu samou sadu mame doma
a prej se s tim hraje dobre i hokej. Holka ma koste a chlap mop a meteli tu tenisak ![]()
@mrav píše:
Co kecáš?Jiné dny zpívám víc.
![]()
Jako dnes mas pochvalu. Konecne se to tu dalo i cist
ale co @Anna766 ta uz je uplne,,pomravovana'' ![]()
@Detsa ty mas pochvalu ze budeš bohatej z toho svého workoholismu. Ženský se začnou lepit.
@vertunka mop tam nemáme, ale to jsem taky viděla, kluk zatím zameta dobře, vysockoval toust, ten si jednou rukou cpal do tlamy, ukrutne drobil a druhou rukou se smetakem to pod sebou rozmetal do stran. U toho stal před bednou a cumel… K hokeji jsme ještě nedospeli..
@Detsa píše:
A já žádný pochvaly nemám.
Tebe pochvalime az se vyspis ![]()
@Detsa píše:
Už i ty ses nakazila
Už dávno. Nemoc propukla plnou silou.
@Zkai píše:
@Detsa ty mas pochvalu ze budeš bohatej z toho svého workoholismu. Ženský se začnou lepit.
@vertunka mop tam nemáme, ale to jsem taky viděla, kluk zatím zameta dobře, vysockoval toust, ten si jednou rukou cpal do tlamy, ukrutne drobil a druhou rukou se smetakem to pod sebou rozmetal do stran. U toho stal před bednou a cumel… K hokeji jsme ještě nedospeli..
Na to máme doma psa.Ten vyluxuje kvalitně každý drobek.