Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@mrav píše:
Dračice má tři děti a manžela, který by ho zabil. Byla by ho škoda.
Kdo je připraven není ohrožen ![]()
@Tinuvien píše:
Nějak se mi nezavírá ani jedno očko. Uspíte mě někdo?
A zase nová tvář. Chceš ukolébavku?
@Anna766 píše:
Houpy houpy kočka snědla kroupy
Koťata se hněvala že jim taky nedalaTeda to je taky dobrá blbost, kdo krmí kočky kroupama
To je fakt. By pochcípaly. ![]()
@mrav píše:
A zase nová tvář. Chceš ukolébavku?
Nějakou bez koček a krup. ![]()
Jo a chtěla jsem se zeptat zkušených… Na co je ta tyč, na klouzačce, co je přesně v úrovni hlavy na tom začátku skluzné plochy? Za me byla klouzacka vždy jen žebřík a pak jen kus prkynka na zadek bez žádných tyčí. Dnes jsou všude kombinované klouzacky, většina ma onu tyč a kluk, bezmozek, prostě furt jde, bez tendence si sednout, takže ho ta tyč buďto sejme a sklátí, tak aby dopadl na zána na skluzavku, nebo, když už ji zaregistruje, se na ni zavesi, zhoupne a stejně skončí zadama v pulce skluzavky. Nestacim se ani podrbat na zadku a už ma novou modrinu.
@Tinuvien píše:
To je fakt. By pochcípaly.
No právě, a přesto tyhle blbiny dětem zpíváme ![]()
@Zkai taky jsem si jich všimla. Asi jsou na to, aby dítko nesjelo ve stoje. Ho to sejme a skoro bezpečně dopraví dolů. ![]()
@Tinuvien píše:
Nějakou bez koček a krup.
Vrána letí nemá děti
My je máme neprodáme
@Anna766 píše:
No právě, a přesto tyhle blbiny dětem zpíváme
To jo, a stejně neusnou.
@Tinuvien náhodou! Kočky kroupy žerou, když je větší poměr něčeho zajímavější ho…
Jak byla ta báseň z filmu… Čočku kočce nutila, kočka čočku vyblila…
@Zkai píše:
Jo a chtěla jsem se zeptat zkušených… Na co je ta tyč, na klouzačce, co je přesně v úrovni hlavy na tom začátku skluzné plochy? Za me byla klouzacka vždy jen žebřík a pak jen kus prkynka na zadek bez žádných tyčí. Dnes jsou všude kombinované klouzacky, většina ma onu tyč a kluk, bezmozek, prostě furt jde, bez tendence si sednout, takže ho ta tyč buďto sejme a sklátí, tak aby dopadl na zána na skluzavku, nebo, když už ji zaregistruje, se na ni zavesi, zhoupne a stejně skončí zadama v pulce skluzavky. Nestacim se ani podrbat na zadku a už ma novou modrinu.
na zhoupnuti a musí se to umet ![]()
@Tinuvien píše:
@Zkai taky jsem si jich všimla. Asi jsou na to, aby dítko nesjelo ve stoje. Ho to sejme a skoro bezpečně dopraví dolů.
To je bohužel jediný co me napadlo, ze ho to donutí sjet po zádech a ne po tlamě…
@Tinuvien píše:
Nějakou bez koček a krup.
Hajej, můj andílku, hajej a spi,
matička kolíbá dětátko svý.
Hajej, dadej, spinkej, malej,
Krásné sny… ![]()
@mrav píše:
Hajej, můj andílku, hajej a spi,
Hajej, dadej, spinkej, malej,
matička kolíbá dětátko svý.Krásné sny…