Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anna766 píše:
Ne to bratránek. A synovec je ten co zakládá někam klíče když ty by měly být na věšáčku a nejsou
To se mi taky občas i stane, že zběsile hledám klíče div neobrátím barák vzhůru nohama a klíče přitom držím v ruce
A zvlášť se mi to stává, když někam spěchám
![]()
@D- račice píše:
To se mi taky občas i stane, že zběsile hledám klíče div neobrátím barák vzhůru nohama a klíče přitom držím v ruceA zvlášť se mi to stává, když někam spěchám
![]()
![]()
![]()
A nejlepší jsou klíče ve dveřích zabouchlé z druhé strany.
Můj otec má na to fintu. Zamknout a zazvonit.
![]()
Táto, jak se jmenujete ten Němec, co mi pořád někam schovává brýle?
???
![]()
@mrav píše:
A nejlepší jsou klíče ve dveřích zabouchlé z druhé strany.Můj otec má na to fintu. Zamknout a zazvonit.
![]()
![]()
A copak dělají naše slepička s kuřátkem a jednorožec? Kam dneska vyrážíte? Zase na čochtačku? ![]()
@mrav ahoooj, slepice akorát prevlikne kuře a maže přepucnout par toalet. Odpoledne je kousek od nás Dětský den, tak vemu kuře do společnosti.
@Zkai píše:
@mrav ahoooj, slepice akorát prevlikne kuře a maže přepucnout par toalet. Odpoledne je kousek od nás Dětský den, tak vemu kuře do společnosti.
To my s Aničkou máme dětský den č.2 s herničkama zítra u nás na hřišti. Ale alespon tam neutratím za hrad, vláček, nebo kolotoče. Jo, příroda, prolézačky a děti…
![]()
@Malaga píše:
Dekuju Anicko. Mam po statnicich, tak mam uz zase na chvilku klid
Tak gratulace ještě jednou. ![]()
Já pouze uzavřela akademický ročník, teď nevím jestli to písu dobře, semestrální práci jsem měla opět za jedna a to jsem se klepala strachy jestě víc než poprvé
a v novém školním roce pokručuju a už se moc těším.
Jsi šikula ![]()
@Anna766 píše:
Tak gratulace ještě jednou.
Já pouze uzavřela akademický ročník, teď nevím jestli to písu dobře, semestrální práci jsem měla opět za jedna a to jsem se klepala strachy jestě víc než poprvéa v novém školním roce pokručuju a už se moc těším.
Jsi šikula
@Detsa píše:šestý díl druhé série.. a hodnotím ji zatím mnohem líp než tu první, ta byla na mě až moc psycho a nemohla jsem po ní ještě dlouho spát.. tahle série je víc napínavá..
To jsem viděl. Ten na mě hodně zapůsobil. Krásný seriál, ale hodně smutný
. U jakého si dílu?
@Zkai píše:
my vyrazíme na dětský den do okresního města v sobotu, ale jen s mladším, starší dává přednost bazénu u babičky (moudrý to chlapec)..
@Tamtama Ano, chytrý kluk.
Tohle byl masakr. Pro prťata nic, leda skákací hrad, kde by byl ušlapan, tak chvilku koukal na zpívanou pohádku, ale spis mi prislo, ze je v šoku. Tak dostal aspoň gumovyho hada, ale už ani ty nejsou jak za mlada, je to hrozné měkký a on to strašně chtěl jíst, ale štítil se to držet, neb to je hrozné měkký a rosolovaty a furt se klatilo na jinou stranu než otvíral pusu. Ale byl to jedinej gumovej had, kteryho jsme za léta potkala. A jeste mi přijde dost kratkej. Jediný o co projevil zájem byl místní malý smradlavy rybníček, kam jsem ho nechtela pustit pro což neměl pochopení, jelikož několik děti tam ve chvilce nepozornosti svých rodičů naskakalo a on to videl. Cestou domu jsme ukrutné zmokli a zítra jdu na hřiště v lodičkách, protože tenistky budou schnout aspoň týden. Neumím je vyzdimat. V neděli porada dětsky den i naše městská část, tak tam snad bude větší vzruso, minimálně nějaký auto u buface, nebo hasiči aspoň.