Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zkai pokud víla neusne dřív než děti, tak funguje ![]()
@Anna766 jo, dělaj ![]()
A černou díru mám v kabelce, vždycky, když tam kluci chtějí něco dát, říkám, že co peklo schvátí, to už nenavrátí. ![]()
@Zkai píše:
Zrovna jsem se chtel a zeptat kolik že let trvá to období. Zajda nás u baráku bydlel taky, furt jsme mu nosili seno, mrkev, hlávku zelí dostal a nic nezral.
Ve zprávách bylo, ze mate u vas potopu? Bydlite v přízemí?
A kde to bylo? Rádio Jerevan? Furt je teplo, furt je málo vody.
@Zkai kolik let? U staršího už přes 4 roky, ale konečně to vypadá, že se to lepší.
@Anna766 taky máme všechno nahoře a zamčené, ale stejně se k tomu ten filuta vždycky dostal, jen to bylo víc nebezpečné. ![]()
@Zkai píše: Černá díra! Tu máme taky, ale záhadně tam mizí jen hračky co zrovna hledám. Pokud se nejedna o me věci, tak to at si kluk krmí svoji černou díru čím chce…
Tak to asi máme černou díru na peníze, ty mizí závratnou rychlostí. ![]()
@Tamtama píše:
@Zkai pokud víla neusne dřív než děti, tak funguje
@Anna766 jo, dělaj
A černou díru mám v kabelce, vždycky, když tam kluci chtějí něco dát, říkám, že co peklo schvátí, to už nenavrátí.
Kabelky nejsou černý díry, ale teleporty - co dáš do svojí kabelky, to se objeví v kabelce jiné ženy. Doteď nechápu, co jsou ženský schopný z kabelky vytáhnout…
Kabelkou se snad dá přestěhovat 3+1 na dvakrát (jadnou si musí přenést běžnej obsah kabelky). ![]()
@mrav píše:
Tady leje druhý den.
@Anna766 píše:
Tady leje druhý den.
Taky jsem se celej víkend nalejval (firemní akce) ![]()
@Tamtama píše:
@Zkai pokud víla neusne dřív než děti, tak funguje
@Anna766 jo, dělaj
A černou díru mám v kabelce, vždycky, když tam kluci chtějí něco dát, říkám, že co peklo schvátí, to už nenavrátí.
A co dáváš jako dar zoubková vílo?
@mrav píše:
Na Prima, byl tam i Vas starosta, vypadal mladší než já, ušel by… ![]()
@Anna766 píše:
A co dáváš jako dar zoubková vílo?
No, to by me taky zajímalo. Mame mříže, tak k nám se naštěstí nedostane.
@Zkai píše:
Na Prima, byl tam i Vas starosta, vypadal mladší než já, ušel by…
Radim Holiš z
Ano? ![]()
@mrav píše:
Radim Holiš zAno?
Jo to je on..
https://prima.iprima.cz/…i/11062018-2. Asi od čtvrtý minuty, stojej někde na poli a ze prej to je Karlova ulice..
@Prof. Farnsworth já té mojí říkám Hermionina kabelka, protože ta do ní zvládla (díky kouzlu samozřejmě) narvat krom milionu jiných věcí i stan ![]()
@Anna766 @Zkai víla dává 50,–
@Tamtama píše:
@Prof. Farnsworth já té mojí říkám Hermionina kabelka, protože ta do ní zvládla (díky kouzlu samozřejmě) narvat krom milionu jiných věcí i stan
@Anna766 @Zkai víla dává 50,–
Tak to jsi drahá víla ![]()
Dávala jsem dětem pod polštář drobné dárky nebo lízátko a tak. Peníze ne.
Jsem zvědavá co jednou dostane Kristianka od maminky, ještě jí žádný zoubek nevypadl.
@Anna766 to jsem
jenže sladký nerada dávám a za peníze si koupí nějakou drobnost, co mu udělá radost