Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
122015
1.5.18 10:30
@iriis píše:
Copak Tebe nikdy nikdo nemiloval? :(

Víš, lásko, já se jen dýl rozkoukávám, já jsem ti slíbila tvý písně hrát. Já od těch snů strašně moc očekávám, já nemám chut něco lhát… KAM, DO KTERÝCH TĚCH DVEŘÍ JÍT, je problém můj největší. STRACH, JESTLI VŮBEC NA TO MÁM…Co já vím, zda potěším?? :think: :nevim: :* :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
1.5.18 13:30

@Detsa a ty jsi nějakou doopravdy miloval? To se mi nezdá abys nezažil lásku

• Citovat
  • Upravit
3436
1.5.18 15:14
@mrav píše:
Víš, lásko, já se jen dýl rozkoukávám, já jsem ti slíbila tvý písně hrát. Já od těch snů strašně moc očekávám, já nemám chut něco lhát… KAM, DO KTERÝCH TĚCH DVEŘÍ JÍT, je problém můj největší. STRACH, JESTLI VŮBEC NA TO MÁM…Co já vím, zda potěším?? :think: :nevim: :* :dance:

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122015
1.5.18 15:35
@iriis píše:
https://www.youtube.com/watch?…

Andělů se nesmíš dotýkat, ani když na zem spadli náhodou, jinak smůlu máš - stejně jako já, s láskou svou. Když se dívka zdá být bezbranná, to jenom nový boudy zkouší, s tváří nevinnou, která zdá se být andělskou. Každý z nás měl někdy s láskou problém a odpověd zná, když nechce být sám. Každý z nás měl někdy s láskou problém a nervy měl tam, kde nemají být. ZKUSTE ANDĚLŮM KŘÍDLA VZÍT… PS. Díky. Krásná písnička, romantická. :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
1.5.18 15:59
@mrav píše:
Andělů se nesmíš dotýkat, ani když na zem spadli náhodou, jinak smůlu máš - stejně jako já, s láskou svou. Když se dívka zdá být bezbranná, to jenom nový boudy zkouší, s tváří nevinnou, která zdá se být andělskou. Každý z nás měl někdy s láskou problém a odpověd zná, když nechce být sám. Každý z nás měl někdy s láskou problém a nervy měl tam, kde nemají být. ZKUSTE ANDĚLŮM KŘÍDLA VZÍT… PS. Díky. Krásná písnička, romantická. :potlesk: :mavam:

To je mi líto. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
1.5.18 19:19

Detsa kecá… Libali jste se dnes všichni pod třešní? Já teda uschnu, kluk nechtěl dat pusinku, ani za rohlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
1.5.18 20:19

@Detsa Ze si nebyl milován a nemiloval.. Kazdemu to sice nevyjde napořád, ale určité si zkusil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122015
1.5.18 20:26
@Zkai píše:
Detsa kecá… Libali jste se dnes všichni pod třešní? Já teda uschnu, kluk nechtěl dat pusinku, ani za rohlík.

Ne, nelíbali, není s kým - teda kromě dcery. Ale možná kolem mě krouží Amor a hraje si se mnou. V neděli na pískovišti jsme s malou potkali maminku s holčičkou. Dokonce rozuměla mým narážkám, jako třeba že se děti zavraždí. Dnes jsem ji už potkal dvakrát- jednou cestou z nákupu i s dítětem, podruhé večer, když jsme šli s malou z pískoviště. Tak jsem prohodil, že máme na sebe štěstí. A ona - zrovna jsem na to myslela. :) :srdce: :think: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
1.5.18 20:42

@mrav Ale to je hezké :) příště už navrhni termín. u nás tedy pravidelně o víkendech obráží hřiště houfy tatinku s dětmi, ale bída to je. Nevybrala bych si. A určitě jsou to ještě vyhnanci z domu, aby panimáma mela chvilku klid. To u nás nikdy nefungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
1.5.18 20:51
@Zkai píše:

Jooo, mě manžel ožužlal pod jabloní, třešně jsou už odkvetlé

• Citovat
  • Upravit
122015
1.5.18 20:58
@Detsa píše:
Já nejsem kecka moc :think:. Většinou mluvím pravdu, když nemám chuť na trochu humoru :)

Pravda vítazí, ak ju nič nezkazí, ani lesk všemocných penazí. Aj tak ju nikty nezabijů, tá nikty nezomrie. Milujů ju, aj ked nechců, a nikto pred nou neutečie. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
1.5.18 20:58

@barrbucha jezis a platí to? Ted nevím jestli to musí byt vyloženě třešeň nebo stačí cosi rozkvetlého. U nás zrovna kvete desne smradlavy roští, ze to páchne jak pocuranej podchod, az jsem z toho puchu po líbání ani řádně nezatoužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148160
1.5.18 21:00

Jsem dostala asi tři políbení, pod střechou a bez asistence jakékoliv rostliny, ovšem za asistence vnučky která to komentovala slovy „Dědooooo, to děláš pořád!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
1.5.18 21:02

@Anna766 taky chtěla pusinku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148160
1.5.18 21:09
@Zkai píše:
@Anna766 taky chtěla pusinku!

Ta je upusinkovaná až do příštího století. Ona je taková komentátorka naše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí