Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, chtěl bych se zeptal, proč máte pochyby ohledně toho, že by muž mohl pracovat jako pediker? Mnoho „zdejších“ žen si totiž myslí, že když muž pracuje v takovémto oboru, tak musí být hned nějak zvraceny. A já bych chtěl přesně vědět, proč si to myslíte, máte osobní zkušenosti nebo jenom předsudky? Takovýmto způsobem, byste to mohli aplikovat na všechny odvětví, kde pracuji muži (např. kadernik, gynekolog ) A to mi nepřijde spravedlivé. Chtěl bych vědět, co si o tom myslíte?
@DRACK22 píše:
Dobrý den, chtěl bych se zeptal, proč máte pochyby ohledně toho, že by muž mohl pracovat jako pediker? Mnoho „zdejších“ žen si totiž myslí, že když muž pracuje v takovémto oboru, tak musí být hned nějak zvraceny. A já bych chtěl přesně vědět, proč si to myslíte, máte osobní zkušenosti nebo jenom předsudky? Takovýmto způsobem, byste to mohli aplikovat na všechny odvětví, kde pracuji muži (např. kadernik, gynekolog ) A to mi nepřijde spravedlivé. Chtěl bych vědět, co si o tom myslíte?
Klidně pracuj jako pediker. Je mi to jedno.
@DRACK22 kdo má pochyby???
Máš tu několik diskusí a myslím, že ani v jedné to nebylo…
Dělej si co chceš ne ![]()
Je to prostě stejně divné, jako když ženská pracuje jako tesař
.
O pedikérovi jsem teda ještě nikdy neslyšela, ale zase mi to nepřipadá tak divný, abych se nad tím pozastavila
To jako že máš být úchyl přes nohy nebo proč by to mělo být zvrácené? ![]()
Kdyz te to bavi, tak to delej ne? Dokud nezacnes klientkam cumlat palce a lizat paty, tak se nad tim ani nepozastavi.Co mi prijde divny, ze mas nutkani to resit na pipinu
,nebo shanis klientelu
?
Příspěvek upraven 23.02.20 v 17:30
@DRACK22 není zvrácené ze to děláš, ale ze na ženském fóru zakládás už x-tou diskuzi na toto téma.
@Petra Z píše:
@DRACK22 kdo má pochyby???
Máš tu několik diskusí a myslím, že ani v jedné to nebylo…
Dělej si co chceš ne
V poslední diskuzi, některé ženy těžce pochybovaly ![]()
@baracudas píše:
Je to prostě stejně divné, jako když ženská pracuje jako tesař.
A když je muž kadernik, myslíte si to same? ![]()
@DRACK22 píše:
Já si to nemyslím, běžně k pedikerovi, gynekologovi chodím… Jako každá. Ale protože ty jseš „ujetej“, tak SIS založil tisíci téma, kde doufás, že ženy budou popisovat, proč by nechtěli chlapa a ty si u toho budeš vzdychat ![]()
@lachtanice86 píše:
@DRACK22 není zvrácené ze to děláš, ale ze na ženském fóru zakládás už x-tou diskuzi na toto téma.
Ale vždy o něčem jiném, ok vždy je to téma stejné, ale vždy je to o jiném podtématu
@wildcherry píše:
Kdyz te to bavi, tak to delej ne? Dokud nezacnes klientkam cumlat palce a lizat paty, tak se nad tim ani nepozastavi.Co mi prijde divny, ze mas nutkani to resit na pipinu,nebo shanis klientelu
?Příspěvek upraven 23.02.20 v 17:30
To se tady nesmí ![]()
@DRACK22 píše:
A když je muž kadernik, myslíte si to same?
Taky je to jedno.
Když ženy létají se stíhačkama a pracují ve slévárnách a v dolech, proč by nemohl být chlap pedikér, když bude šikovnej. Zdravotní bratr a prezidentka také není dnes něco výjimečného.