Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Yorkmut píše:
Temata se hodne opakuji a vycerpavaji. A ty delas to samy.
Ja vim ![]()
@karkarka píše:
Ty prostě hodnotíš kvalitu vztahu počtem sexuálních styků. A cpes to tu do každé diskuze pořád dokola.
Tak ale trochu to souvisi, ne? Spokojeni lide maji asi sex casteji nez v problematickem vztahu, ne? Kdyz se mate radi, chcete spolu byt casteji.
@izquierdo ne, to fakt nesouvisí. Divila by ses, klidně to může být i naopak.
@karkarka píše:
@izquierdo ne, to fakt nesouvisí. Divila by ses, klidně to může být i naopak.
Vazne, cim vic manzela miluju nebo on me, tim mene sexu chceme? Jako nejaky vyssi duchovni level ![]()
@izquierdo bylo hned jasné kdo založil diskuzi
Tady spíš asi bude vadit že to všem cpeš jako to jediné a nic jiného ok není. Vždy je důležité aby měl soulad ten pár. Pokud je každý jiný je to špatně a ve výsledku trpí oba dva
Pro někoho je norma denně, někomu stačí 1× týdně a pak jsou lidi co raději žádný sex a stačí jim jen doteky. Taky tady nezakládám diskuze proč se někdo hledá o hodně let staršího partnera a pak řeší že žije se starcem a nic s ním není
At si každý žije jak chce, s kým chce. Hlavně když jsou Ti dva spokojení. Já taky nebudu cpát někomu že jak to mám já tak to musí mít všichni
My měli štěstí že máme stejnou nebo alespoň hodně podobnou potřebu a to je základ
Každý žije jinak a co je pro jednoho normální tak pro jiného nepředstavitelné
Kdo má sexu dostatek a je spokojený říká že je pro něj sex důležitý max 20%. kdo má málo tak je pro něj ve vztahu důležitý z 80%. A něco na tom je
.
Jestli jsi spokojená, tak je to víc než v pořádku, jediné co bys měla je přijmout fakt, že i když má někdo sex třeba jednou za těch čtrnáct dní, a je s tím spokojený, tak je to stejně tak v pořádku, jako tvůj sexuální život.
Zkrátka se naučit tolerovat i ostatní.
Ono to totiž vůbec nemusí znamenat, že v takovém vztahu se milují míň, nebo víc, než vy dva. Je to o tom, že si zkrátka sedí sexuálně… Proto tady schytáváš bídu a proto tady leckoho rozčiluješ, protože nerespektuješ, že i jinde je to v pořádku, napříč tím, že to tam mají jinak.
@izquierdo píše:
Jak neustale provozovat sex? Nekolikrat tydne je neustale? Tak to maji podle tebe jen milenci a manzele uz neA naopak pisu, ze i mimo sex je treba fyzicky kontakt. Spis nechapu fyzicky kontakt jen u sexu.Příspěvek upraven 23.05.20 v 09:53
Tak si přečti ještě jednou co za blábol jsi napsala…
A zrejme to vse vyslo jen z toho, kdyz jsem nekolikrat napsala, ze manzelstvi, kde neni pravidelny sex, pokud nejsou zdravotni ci jine prekazky, je asexualni a vyprahle a ze pochybuji, ze ti kteri maji sex ca. 1 x za 10 dni se miluji a touzi po sobe.
Pochybovat můžeš, ale tak to prostě je. Na tom vůbec není nic divného ani šíleného ani špatného a je opravdu hodně smutné hodnotit vztah jen a jen podle toho.
A mimochodem hned vzápětí pokračuješ tímhle…
Fakt vam to opravdu prijde tak divne? Vy si pripadate ve vztahu, kde se jeden druheho treba 14 dni nedotkne, milovani a zadouci?
10 dnů bez sexu opravdu NEZNAMENÁ že tam žádný fyzický kontakt není. Pokud jsi to myslela jinak, tak to přeformuluj, ale tady to máš relativně jednoznačně.
mně to divné nepřijde, protože málo vztahů po dvaceti letech je takto citově a fyzicky intenzivních. Spíš budou rádi, když je nechá na pokoji ![]()
@izquierdo píše:
Tak ale trochu to souvisi, ne? Spokojeni lide maji asi sex casteji nez v problematickem vztahu, ne? Kdyz se mate radi, chcete spolu byt casteji.
Strašně to zjednodušuješ a fakt ne…
@Nimie píše:
10 dnů bez sexu opravdu NEZNAMENÁ že tam žádný fyzický kontakt není. Pokud jsi to myslela jinak, tak to přeformuluj, ale tady to máš relativně jednoznačně.
No pokud je ten sex pravidelne ve frekvenci ca 10 dni, tak to asi uz moc vasnivy milenecky vztah nebude, ne?
@izquierdo píše:
Vazne, cim vic manzela miluju nebo on me, tim mene sexu chceme? Jako nejaky vyssi duchovni level
Skoro si začínám říkat, jestli v nějakém dlouhodobém vztahu vůbec jsi
jak dlouho jste spolu? Kolik ti je?
@Venetia píše:
@izquierdomně to divné nepřijde, protože málo vztahů po dvaceti letech je takto citově a fyzicky intenzivních. Spíš budou rádi, když je nechá na pokoji
Vidis to moc cerne, ja porad verim, ze aspon tech 60% neli vice procent to tak po 20 letech ma a maji sex nekolikrat tydne.
@Nimie píše:
Skoro si začínám říkat, jestli v nějakém dlouhodobém vztahu vůbec jsijak dlouho jste spolu? Kolik ti je?
Jsme spolu ca 20 let, je mi 42, manzel o 9 let vice.
@izquierdo píše:
No pokud je ten sex pravidelne ve frekvenci ca 10 dni, tak to asi uz moc vasnivy milenecky vztah nebude, ne?
Ne, pleteš si pojmy. A to už si musíš sama ujasnit o co ti vlastně jde.
@izquierdo píše:
Jsme spolu ca 20 let, je mi 42, manzel o 9 let vice.
Takže v době kolem porodu jste měli vyprahlý vztah?