Prodej fotek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2598
6.9.21 21:04

@j.a.n.i1
Aha, tak já tomu moc nerozumím. Partner, když podnikal, měl živnost na konkrétní činnost plus koncesi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
6.9.21 21:10

@Mediula Pak to byla koncesovana zivnost, ale na volné ti na vsechny staci ta jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
7.9.21 01:01
@Anonymní píše:
@Prof. Farnsworth To chápu, ale to teď dělám cca od srpna tohoto roku..takže měsíc.
Takže to mám jít radši nahlásit a pak zdanit?
Jinak já mám pozastavenou činnost na výroba, obchod a služby.
Ale to je asi jedno. :lol: Tak teď jsem z toho úplně vyjevena, tohle mě vůbec nenapadlo.

Máš si platit sociální a zdravotní. Minimální zálohy se pohybují tuším kolem 2500 za každou. Teď je otázka, jestli se ti vyplatí dávat kolem 5000 za to, že jsi OSVČ a jestli na tom spíš neproděláš. Pak samozřejmě provozuješ činnost na černo a tam jsou ty pokuty o dost jinde😅 takže doporučuji přestat s tím nebo si založit živnost a platit zálohy jako každý OSVČ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
7.9.21 08:19
@Nicole-7 píše:
Máš si platit sociální a zdravotní. Minimální zálohy se pohybují tuším kolem 2500 za každou. Teď je otázka, jestli se ti vyplatí dávat kolem 5000 za to, že jsi OSVČ a jestli na tom spíš neproděláš. Pak samozřejmě provozuješ činnost na černo a tam jsou ty pokuty o dost jinde😅 takže doporučuji přestat s tím nebo si založit živnost a platit zálohy jako každý OSVČ.

Tak ono to asi nebude jejim jedinym výdělkem, takze pokud je zamestnana, tak se ji zadnych 5000 netyka. Sociální nejspis nebude platit vubec, to se vleze do limitu a zdravotní jen ze skutecneho zisku, takze třeba 5000,– za cely rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.21 08:43

@j.a.n.i1 Jsem na ÚP právě, podporu neberu. Jen alimenty, a teď si dělám kurz abych mohla začít pracovat co nejdřív.

A moc všem děkuji za rady a názory :srdce:

• Citovat
  • Upravit
101681
7.9.21 08:51

Tak obmovenim zivnosti se musis z up odhlásit a platila bys ty plne zalohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.21 07:36

Nic neřeš dostaneš pár stovek a chceš to danit. Financaku protikaji miliony mezi prsty a tvoje fotky je nezajímají.

Úřednice nebude řešit sex tématiku. Radši bude šikanovat instalatéra. Přinejhorším ti napaří daně doplatit zpětně. Plus možná směšná pokuta. Ale stejně to řešit nebudou. To bych jich muselo být 10× víc. Nebo bys musela točit statisíce.

Paní matka je na up a prodala pár fotek. To je toho. Chudák ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.5.23 21:09

Ahoj, myslíš, že by jsi mi mohla do zpráv napsat, kde je prodáváš? Dostala jsem se fakt do hodně blbé finanční situace a tohle by mi pomohlo. Moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
8.5.23 21:18

Když ty platby chodí na účet, jsou poměrně snadno dohledatelné. A pokud chodijou různý částky od různých lidí, může se stát, že zareaguje i banka. Takže si dát na jednu stranu nutné výdaje- tedy hl. soc. a zdrav. a ten pracák off, pokud se obnoví činnost (protože daň z příjmu při paušálních výdajích asi moc velká nebude) a na druhou stranu předpokládané příjmy. Pokud to dá nějakých 20 měsíčně a dá se na to spolehnout, tak asi pro klid duše začít opět podnikat. (Ne)focení obličeje s tím vůbec nesouvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.24 03:16
@Anonymní píše: Více
Ahojky… můžeš mi poradit platformu toho výdělku prosím.
Děkuji za případnou odpověď 🙏 😘 :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.24 04:02

Můžeš mi napsat platformu prosimtě. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
8.7.25 20:05

Ahoj, můžeš se mi pls ozvat do soukromé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák