Prodejní portál TEMU

31.8.23 15:12

Prodejní portál TEMU

Přeji všem krásný den 😊 🌺
Chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s prodejním portálem TEMU? Co jsem našla, tak by to mělo být něco jako Aliexpress..ale je tam tedy možná daleko více věcí a co se mi líbí nejvíc, že posílají snad i na zasilkovnu 😊 objednávám z těchto portálu hodně různé ozdoby na vánoce atd atd..
Děkuji za případné reakce ♥️ 🌺
Mějte se moc krásně 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3506
1.9.23 08:12

Zdravim kupujeme pravidelně. Neplatis poštovné ani balné což u Ali expresu někdy ano.

Lupa slev a akcí, kódu atd.
Navíc rychlá doprava, během 2-3 týdnu, někdy i dřív.

Mám teda anglicky temu, neseženeš tam třeba fejk hadry značkový, to se kupuje třeba na tom Ali expresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.23 08:32

@Rotha super tak zkusím 😊 tak o nějaké hadry to nějak zájem nemám..😅 ale ty dekorace tam vypadají moc hezky 😊 moc děkuji za reakci 🌺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
2.9.23 10:51

Za mě teda ne. TEMU nabizi věc za 1500kc a Ali úplně tu samou za 200kc? 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.23 10:53

@Rotha Dobrý den, jaké anglické Temu máte na mysli? Stačí jen přepnout do aj? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.9.23 11:21

Zdravím,
Mě by spíš zajímalo jestli to je podobné jako SHEIN? Protože o SHEINU jsem slyšela, že je to napuštěné různými rakovinotvornými látkami atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
5.9.23 06:13

@Marciik Jj jedna bába povídala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.9.23 14:34

@Marcik

Já na Sheinu nakupuji už 3 roky a vše tam mají super a nejsou to hadry jako z wishe vše drží tvar, dodací lhůty super a jednání s nimi také. Takže přesně jak citovala Johanka 266 jedna bába povídala 😃 marcík nesmíte věřit všemu co slyšíte :wink:přeji všem krásný den 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.9.23 17:00

Ahoj, jak si již psala, že to jde poslat i na zásilkovnu, tak jsem se chtěla zeptat jak to funguje. Protože na stránkách Temu není nikde možnost zakliknutí. Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.23 23:53

Ahoj, mate někdo zkušenost s kosmetikou z Temu? Našla jsem tam sérum, které se u nás prodává za 700,– a na Temu ho mají za 150,–, ale říkám si zda to nebudou nějaké naredene s*acky :lol:

• Citovat
  • Upravit
1087
27.9.23 20:19

Aktualni zkusenosti? Je bezpecne zadat tam platbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
28.9.23 14:47
@V anda píše:
Aktualni zkusenosti? Je bezpecne zadat tam platbu?

Rozhodně ne, Temu teď figuruje ve velkém podvodu, kde vylákají údaje z karty na základě lákadala ve formě krabice s překvapením za 49,– a následně vysosají účet. Bacha na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
28.9.23 15:03

@Icestar Můžete poslat odkaz, kde to řeší? Včera jsem objednala dekoraci vánoční za 350 Kč, platila jsem kartou.. Objednávku už poslali dnes přes zasilkovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
30.9.23 12:49

Ahoj, já tam dnes zkušebně objednala nějaké halloweenské věci, platba kartou přes Google pay, potvrdila jsem v aplikaci své banky. Ale peníze se nestrhly, na kartě nejsou ani bloklé a v Temu je objednávka vedená že čeká na zpracování platby. Setkal jste se někdo? Prý jim mám dát 72 hodin. Teď mi nejde primárně o peníze, když je pořád mám :lol: ale o to, že když jsem zkusně chtěla objednávku zadat znovu, některé položky už jsou vyprodané a zbytek už není s tou slevou, co jsem měla. Takže to podruhé objednávat nebudu, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
4.10.23 21:35

Ahoj, má někdo aktuální zkušenost s objednávkou? Funguje vše jak má? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák