Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Přeji všem krásný den 😊 🌺
Chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s prodejním portálem TEMU? Co jsem našla, tak by to mělo být něco jako Aliexpress..ale je tam tedy možná daleko více věcí a co se mi líbí nejvíc, že posílají snad i na zasilkovnu 😊 objednávám z těchto portálu hodně různé ozdoby na vánoce atd atd..
Děkuji za případné reakce ♥️ 🌺
Mějte se moc krásně 😊
Zdravim kupujeme pravidelně. Neplatis poštovné ani balné což u Ali expresu někdy ano.
Lupa slev a akcí, kódu atd.
Navíc rychlá doprava, během 2-3 týdnu, někdy i dřív.
Mám teda anglicky temu, neseženeš tam třeba fejk hadry značkový, to se kupuje třeba na tom Ali expresu.
@Rotha super tak zkusím 😊 tak o nějaké hadry to nějak zájem nemám..😅 ale ty dekorace tam vypadají moc hezky 😊 moc děkuji za reakci 🌺
Za mě teda ne. TEMU nabizi věc za 1500kc a Ali úplně tu samou za 200kc? 😀
@Rotha Dobrý den, jaké anglické Temu máte na mysli? Stačí jen přepnout do aj? Děkuji ![]()
Zdravím,
Mě by spíš zajímalo jestli to je podobné jako SHEIN? Protože o SHEINU jsem slyšela, že je to napuštěné různými rakovinotvornými látkami atd.
Já na Sheinu nakupuji už 3 roky a vše tam mají super a nejsou to hadry jako z wishe vše drží tvar, dodací lhůty super a jednání s nimi také. Takže přesně jak citovala Johanka 266 jedna bába povídala 😃 marcík nesmíte věřit všemu co slyšíte
přeji všem krásný den 😊
Ahoj, jak si již psala, že to jde poslat i na zásilkovnu, tak jsem se chtěla zeptat jak to funguje. Protože na stránkách Temu není nikde možnost zakliknutí. Předem děkuji.
Ahoj, mate někdo zkušenost s kosmetikou z Temu? Našla jsem tam sérum, které se u nás prodává za 700,– a na Temu ho mají za 150,–, ale říkám si zda to nebudou nějaké naredene s*acky ![]()
@V anda píše:
Aktualni zkusenosti? Je bezpecne zadat tam platbu?
Rozhodně ne, Temu teď figuruje ve velkém podvodu, kde vylákají údaje z karty na základě lákadala ve formě krabice s překvapením za 49,– a následně vysosají účet. Bacha na to.
@Icestar Můžete poslat odkaz, kde to řeší? Včera jsem objednala dekoraci vánoční za 350 Kč, platila jsem kartou.. Objednávku už poslali dnes přes zasilkovnu.
Ahoj, já tam dnes zkušebně objednala nějaké halloweenské věci, platba kartou přes Google pay, potvrdila jsem v aplikaci své banky. Ale peníze se nestrhly, na kartě nejsou ani bloklé a v Temu je objednávka vedená že čeká na zpracování platby. Setkal jste se někdo? Prý jim mám dát 72 hodin. Teď mi nejde primárně o peníze, když je pořád mám
ale o to, že když jsem zkusně chtěla objednávku zadat znovu, některé položky už jsou vyprodané a zbytek už není s tou slevou, co jsem měla. Takže to podruhé objednávat nebudu, no.
Ahoj, má někdo aktuální zkušenost s objednávkou? Funguje vše jak má? Děkuji.