Prodejní portál TEMU

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
30.5.25 09:32
@TataKarel píše: Více

K té čínské pakáži. Je vidět, že o tomto portálu nic nevíte. Temu je totiž tržiště, kde své produkty nabízejí různé firmy a to nejen čínské, ale i z Evropy. Já například mám z Temu zboží, které mi zaslala firma z Německa, která má i vlastní webové stránky a nejsou to žádní číňani. Pokud totiž u zboží máte napsáno místní sklad, jedná se o firmu, která je z nějaké sousední země. Z Německa mi toho od německých firem přišlo za 4 dní už víc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.5.25 09:48
@TataKarel píše: Více

Není to pravda. Nakupují tam již hodně dlouho. Stačí platit přes google pay a nejde nic zneužít, protože se na Temu číslo karty ani další bankovní údaje nezobrazí a na účtu stačí mít nastaveno potvrzení finančních transakcích a tedy co sám neodsouhlasíte, tak to banka prostě neodešle. Mám na Temu jen adresu místa kde má být zásilka vždy uložena, takže ani info o bydlišti nemají. A nepotřebují vlastně nic, než na jaké jméno a kam se má zásilka odeslat. Je tedy jen na Vás co jim při registraci řeknete a co ne. Nakupovat přímo přes kartu je dnes riziko i u nás v Česku u českých e-shopů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HaAl
2.8.25 12:51

Vy jste ale některý hloupí. Stchýněmi si na jiných diskuzích si poradit umíte. Urážet se tu taky občas umíte. Ale na Temu si na dobírku si neumíte nakoupit ani jedna?? A eště jim pak nabízíte své platební karty? Když se v takovém portálu neumím orientovat. Tak tam nelezu. Na tož eště radit ostatním. A záměrně ofrnovat nad tím rypáčky. Pak se nedivte že vám přijde to co nechcete.
Pak bych se bez tak nedivila. Kdyby půlka místního osazenstva. Nakupovala hadříky někde u vietnamců. A tvářili se že kdo ví jaká je to kvalita. Jak je tady na e-pipinu známo. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
65441
2.8.25 13:15
@HaAl píše: Více

Koukám, že vždycky jednou za pár let dostaneš vycházky z PL :mrgreen: tak si to uzij, dokud to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
21.8.25 23:26

Teď je na Temu i dobírka tak hurá do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
19.10.25 21:04

Zdravím všechny.. Chtěla bych se optat, zda někdo na Temu nenakupuje kozačky.
Jaké jsou zkušenosti s velikostí?? Sedí či nesedí?? Chtěla jsem poprvé objednat, ale dle jejích měření, bych měla mít velikost 39, ale má původní je 37, tak teď nevím zda to risknout 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.10.25 09:21

Mám dotaz. Jak dlouho trvá vrácení peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
23.10.25 15:23

Kupujete tady i vanocni dárky? Napadlo mě dokoupit na tomto portálu nějakou drobnost k darku.Mate třeba rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.10.25 16:39
@Linda1957 píše: Více

To je různé, někdy hned po odeslání balíčku nazpět, někdy až když jim balíček přijde zpátky na sklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
23.10.25 16:42

My jsme s temu spokojene. Semtam neco objedname. nesmim tam koukat casto, jinak bych nakupovala porad :mrgreen:. Pri objednavani se divam hodne na recenze a realne fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
25.10.25 15:08

Muzu tam treba najit tesneni na lahev urciteho rozmeru?
Konkretne bych potrebovala 6 cm a 5,5 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65441
25.10.25 15:17
@Bubu2828 píše: Více

tak hledej, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
26.10.25 15:25