Prodejní portál TEMU

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
31.10.23 10:39

Zdravím chtěla bych se zeptat na aktuální spokojenost s Temu? Či recenze, chci si tam nakoupit jen pár blbostí na focení jako je plášť upíří zuby a čočky, a chci se zeptat zda je to v pohodě e-shop a produkty co si chci objednat tak dorazí, děkuji za jakoukoliv odpověď :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.10.23 19:54

@annlady Můžu se zeptat, jakým způsobem vrátit zboží, které mi nevyhovuje? Jednotlivé pytlíky, ve kterých byl každý kousek zboží zabalený mám, ale igelitový obal, ve kterém bylo zboží zabaleno dohromady, jsem vyhodila. Je možné zabalit do jiného obalu? A vrací se přes Zásilkovnu??? Jinak zboží přišlo během týdne, ale objednala jsem si věci zbytečně o číslo větší než mám svoji běžnou velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.11.23 11:36

Nakupuji pravidelne a za me super hlavnw rychle dodani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.11.23 14:36

šmejdy

Vždy, když něco kupuji, tak si to ověřím. Tyto šmejdy co posílají z čínských schopů, jsou tak na hraní malým dětem, v domácnosti, jsou to bakelitové vychytávky, které nemají dlouhou životnost. A je to jedno jestli je to Ali, Wish a jiné levné schopy. Oblečení je vesměs umělé, bavlnu tam neuvidíte, a kosmetiku, bych si na tvář nedala. Nejsem tak bohatá, abych si kupovala šunty. Takovej mám názor na to já, koukněte na YOUTUBE:, a jejich balíčky, a udělejte si svůj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
6.11.23 18:07
@Mischellwel píše:
Přeji všem krásný den 😊 🌺
Chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s prodejním portálem TEMU? Co jsem našla, tak by to mělo být něco jako Aliexpress..ale je tam tedy možná daleko více věcí a co se mi líbí nejvíc, že posílají snad i na zasilkovnu 😊 objednávám z těchto portálu hodně různé ozdoby na vánoce atd atd..
Děkuji za případné reakce ♥️ 🌺
Mějte se moc krásně 😊

Já jsem se taky bála, pak jsem četla diskuse, že doručení O. K.,ale mám strach s toho placení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.11.23 07:51
@Bubu2828 píše:
Já jsem se taky bála, pak jsem četla diskuse, že doručení O. K.,ale mám strach s toho placení.
:zed: jste tak bohatá?? Aby jste si kupovala levné věci?? Asi tak, můj názor, dcera si ze zvědavosti objednala za 800,– ani jeden výrobek není použitelný, možná dětem na písek na hraní. Platila normálně z mobilu, brzy to došlo, ale ta kvalita?? Proboha, to si snad dělají prd..l!! Nafocené, to mají, dobře, funkčnost, to je jiná??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.11.23 21:48

@bazárek já tedy objednala a byla se vším spokojená. Dávkovač na zubní pastu, světlo na pohybový senzor, látková pozdra na cesty, bezdrátová sluchátka, čelenku k odlíčení,,, všechno mi přijde bezva a to nejsem tak nenáročná.. jo a kartáčky na zuby 10ks taky bezva… Koberec dětem do pokoje pecka, moc se nám líbí a je i protisklizový. Takže pokud má někdo plno peněz koupit něco 3× tak dražší ok, ale já objednám znovu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.11.23 21:52

@Daniella88 a máte nastavené platby přes internet? Já tam mám vždy 0,– tak snad mi tam nikdo nevleze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
11.11.23 18:25

Já objednala pár dnů zpátky na Temu, žádné peníze se mě nestrhavají karta byla uložena 6 dnů a nic, plus už 2 měsíce si objednávám na shein a nic se nedeje ani s elektronikou, mám dojem že někdo chce šířit nesmysly a u Českých médiích bych se ani nedivila, tam lžou pořád jen aby lidi neutrácely jinde za min ale jen v Čechách, poslední dobou se strašně lže
Kopuji u obouch úplně v klidu i věci na drtí material se absolutně nedá srovnat tady s ČR, krásná bavlna, Velikost sedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.11.23 22:21

Zásilkovna

Dá se to objednat do Z-Boxu nebo do zásilkovny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.23 20:06
@Denk15 píše:
Ahoj, jak si již psala, že to jde poslat i na zásilkovnu, tak jsem se chtěla zeptat jak to funguje. Protože na stránkách Temu není nikde možnost zakliknutí. Předem děkuji.

Ahoj, mě ti vždy přijde na nejbližší zasilkovnu, kterou mám v okolí. Většinou do 10 dni mám doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.11.23 20:18

Objednávala jsem ve čtvrtek a v pátek jsem měla SMS, že část objednávky je odeslána. Je to moje druhá objednávka tam. První byla rychlá a ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.11.23 12:46
@Johanka266 píše:
Za mě teda ne. TEMU nabizi věc za 1500kc a Ali úplně tu samou za 200kc? 😀

Tak vždy je něco dražší, aby jina věc byla levnější :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.11.23 12:48

Tak já objednávala poprvé hned se slevou…zásilka po 2dnech odeslána. Uvidím co dojde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
14.11.23 22:39
@Missha82 píše:
@bazárek já tedy objednala a byla se vším spokojená. Dávkovač na zubní pastu, světlo na pohybový senzor, látková pozdra na cesty, bezdrátová sluchátka, čelenku k odlíčení,,, všechno mi přijde bezva a to nejsem tak nenáročná.. jo a kartáčky na zuby 10ks taky bezva… Koberec dětem do pokoje pecka, moc se nám líbí a je i protisklizový. Takže pokud má někdo plno peněz koupit něco 3× tak dražší ok, ale já objednám znovu :mavam:

A nebála jste se zneužití platební karty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák