Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj Lio, no ja myslim,ze to asi byla ovulace. I kdyz ja, kdyz ovuluju z leveho vajecniku, tak me snad boli cele bricho a pekne me to stve, je totiz docela obtizne odlisit ovulaci treba od cysty. Nechapu proc me to vzdycky tak boli. Dneska me bricho boli jako pred menstruaci, tak doufam, ze ji tak brzo nedostanu, to by me asi kleplo. ![]()
Jinak co se tyce toho plodneho hlenu, ten byva pred ovulaci ruzne dlouho, nekdo ho ma i tyden, ale spis tak tri dni si myslim teda.
A gratulujuuuuu! to musela byt docela stastna, ne? Poprve v zivote plodny hlen. Ty brdo.
![]()
Ahoj holčiny,
tak jsem si dnes nechala u své obvoďačky nabrat krev na HCG,ale výsledek se dozvím až ve středu nebo čtvrtek.No, to se do té doby zblázním
Samozřejmě,že mi to nedá a průběžně také testuji z moči,ale tam mi připadá,že ta 2. čárka spíš slábne.Pokaždé mám teda jiný test. Tak Vám nevím
Ach jóóó! Na gyndu jsem objednaná až za týden v úterý. Přes den mě berou slabé křeče do podbřišku a již přes týden mám takový bílý hustší výtok (omlouvám se za ten naturalismus
) Dnes jsem 19 DPO. Jinak mě nic nebolí,ani blbě mi není ![]()
Taky je u vás venku na Mikuláše takovej děsněj rámus a bordel? Tady šílenej,už snad od tří hodin. Radši nejdu ani ven,aby mě nesebral čert ![]()
ahoj Mirule,
ani nevis, jak se mi po ceskem Mikulasi styska
Hrozne.
Prijde mi to paradni, ze se proste dospeli prevlecou a hrajou si na certa. ![]()
Chtela jsem se zeptat jakou mas teplotu? Ten vytok je normani, alespon jsem to cetla, to by dokonce melo byt dobre znameni. No jsem strasne moc zvedava a drzim palce!!!
Nikdo: český Mikuláš se mi také líbí,ale ty děti,kdyby neházely ty petardy
Teploty se mi naštěstí pořád drží pěkně 37 - 37.1 C. A jak probíhá Mikuláš u vás,pokud se slaví?
Tady v Nemecku az zitra deti vstanou, tak maji nadilku v bote
A odpoledne chodi prevleceni po ulicich. Ale jedna se jenom o deti, me se prave u nas libi, ze jsou do toho zatazeni i dospely.
Ty teploty vypadaji fakt dobre, uvidis, ja vim, ze je to nekonecne.
ja ted taky cekam, no vlastne cekam spis tu mrchu, protoze me boli bricho jako pred ni. ![]()
Mirule: to je super
, jen ať se teploty drží takhle pěkně vysoko a je vyhráno. Budeš tu první těhulka - hurá, hurá
. Doufám, že nás co nejdříve poprskáš pořádnýma těhu bacílkama, abychom i my co nejdříve tenhle bacílek chytly.
U nás také bouchají petardy, ještě že naši psíci se nebojí a nevadí jim to.
Krásný večer.
Pa JJ
No,holčiny,jestli mi vyjde těhu,tak tady budu prskat bacílky na všechny strany jako blázen
![]()
Manžílkovi jsem dala do Mikulášské nadílky v pytlíčku můj zdařilý testík s // ,tak doufám,že pochopí o co jde
A nebude si myslet,že je to k snědku
Jen doufám,že jsem se neunáhlila s tou zprávičkou,to by pak bylo nemilé, mu zase vysvětlovat,že to už není pravda. Vysvětlím mu radši,aby to bral ještě s rezervou.
Ahoj holky,
držím palce Mirule
zítra nám dej vědět.
Holčiny, mám dotaz.
Připadá mi, že mám zrovna ovulaci (bílkovitej hlen), ale jsem dnes teprve 10.DC, ale Clostyl jsem brala už od 2.DC. Zítra jdu na kontrolní ultrazvuk. Myslíte, že bychom se měli dnes tulit? Ptám se jen kvůli tomu zítřejšímu vyšetření. Vždycky, než jsem šla na gyndu, tak raději nic, mám pocit že třeba sperma uvnitř může vadit vyšetřování. Ale fakt bych to třeba dneska nechtěla prošvihnout..
možná zbytečně plaším ale co vy…tulíte se někdy den před vyšetřením? Díky Macelína.
ahoj Marcelino,
minuly tyden jsem resila neco podobneho
vlastne stejneho. Pokud jdes jenom na ultrazvuk, tak se klidne tul, spermijky ti rozhodne neobjevi. ![]()
Ahoj holky,
tak jak Mirule?!
Já dnes byla pro výsledky spermiogramu. Tak máme super výsledek! Máme jedničku a hodně spermií. Tak mám velkou radost.
![]()
Ahojky holčiny,
tak mrška stále nikde,teplota se drží skvěle,ale výsledek krve ještě nevím
Až snad odpoledne,ach jo.Jsem napnutá jak dědovi kšandy
Pak hned dám vědět.Pa
Jéé,Lio,psaly sem současně.Gratuluji k SPG.Perfektní
Tak to si ty super spermijky teď rychle najdou ten svůj správný cíl.Držím palečky.
Ahojky,
tak Lio - super výsledek MOC GRATULUJU
Mirule nás pěkně napíná ![]()
no a já mám za sebou ultrazvuk, akorát že nic nevím. Jsem 11.DC a doktorka mi dělala nejprve vnitřní ultrazvuk, moc toho neviděla, prej „vlčí mlha“ mám moc naplněná střeva, přitom se mi vůbec nechtělo na WC, tak zkusila norm. ultrazvuk na břiše, tam toho taky moc neviděla. Prý nemám být smutná, že se to někdy stává. Že prej přes střeva tam to vajíčko nevidí. Mám přijít v pátek s plným močákem. No takže nevím nic.
Tak holčiny,už jsem se konečně dovolala své obvoďačce a ta mi sdělila,že má hladina HCG je 66 a že to prý je teda tak na 90% těhu
![]()
HURÁ,HURÁ,HURÁ
Jen nevím,jestli není nějak málo,dnes jsem 21 DPO.Takže nejjistější výsledek bude v úterý z UTZ. Ale stějně na vás už teď pro jistotu prskám TĚHU BACIL,tak připravit,pozor… PRRRRRSSSSSK ![]()