Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, prosím o radu, zda projedu v Lidlu s kočárkem pro dvojčata. Do šíře 90 cm se vejdu, akorát nevím, zda je to tam tak široké. a stejné to bude ve třech prodejnách že?
Díky a přeji hezkou neděli ![]()
@RenattaSedla prodejny nemají stejně široké uličky. Takže co já vím - Praha 2 ne, Praha 10 - ve většině uliček ano.
V těch nových možná ano. mají tam už větší uličky. ale zase tam je pořád někde postavená nějaká paleta se zbožím. Pravda je, že občas mám problém projít sama jen s malým košíkem v ruce. ale to je o bezohlednosti lidí, kteří zablokují celou uličku…
Zalezi na prodejne, u nas bys projela v pohode, nektery ulicky projedou 2 kocary soubezne a este je misto na prochazeni. Obcas sem sla nakoupit s kamaradkou a jeli sme kocarama vedle sebe.
U nas na kraji Prahy jsem se do ulicek vesla v pohode s EW duo, u pokladen jsem projela na c.1 a 6 (pro invalidy). Kdyz byly zavrene, vyndala jsem zbozi na pas a zahlasila, ze potrebuju pustit pres sestku, vetsinou mi ji ochranka otevrela. Za me Lidl je na nakupovani s dvojkocarem lepsi nez treba Albert, tam neprojedu ani s jednokocarem ![]()
@RenattaSedla Jak kde, třeba v tom na začátku Počernic mají takový ten turniketový nesmysl a bránu pro vozíky a tím prostě dvojčecí kočár neprocpeš. Jinak uliškami většinou obchodů jo, ale tedy myslím, že ne přes kasu ![]()
U nas v ulickach ano, pokud jako tradicne nemaji vytahane hromady palet se zbozim, tam jsem kolikrat neprojela ani s golfkama.
@RenattaSedla v ulickach urcite a podladna cislo 1 je vetsinou sirsi nez ostatnim a tam by melo jit pojet s kocarkem pro dvojcata, aspon u nas.
@anivbl @RenattaSedla Pozor na srovnání s EW DUo, ten je dělaný tak, aby projel dveřmi 80 cm. U širších kočárku nevím.
U nás bys určitě projela uličkami, ale ne přes kasu
Taky mě to čeká, už jsem zvědavá, kde se s tím tankem zaseknu ![]()
Co znám prodejny Lidlu, tak v některých bys projela a v jedné sotva projedu nákupním vozíkem
Takže to zkus a uvidíš ![]()
Ja jezdím s velkým kocarem nakupovat jen do Billy. V Albertu a v Lidlu jsem neprojela. ![]()
@Terezxx píše:
Ja jezdím s velkým kocarem nakupovat jen do Billy. V Albertu a v Lidlu jsem neprojela.
I v některé Bille se nedá projet ani se standardním kočárkem, např. v Praze na Letné.
@j.a.n.i1 Turniketový nesmysl mívá čudlík, kterým se to dá otevřít - kvůli kočárkům a vozíčkářům. A jedna pokladna má obvykle širší průjezd. Takže by problém být neměl.