Promoření obyvatel, co si myslíte vy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
845
6.4.20 21:14

.

Příspěvek upraven 28.02.21 v 17:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39415
6.4.20 21:15
@Arcanum píše:
Jejda, promiň, já jsem nemyslela tebe. :) :hug: To psala jedna milá uživatelka vedle v diskuzi. Člověk až žasne nad tou naivitou, jak se ještě holedbá, že ona má svý jistý. :zed: Jo, to jsme si ještě před měsícem mysleli skoro všichni taky. :?
:mavam: vidim, ze si me beres do pusy fakt vsude. Ti musim lezet v zaludku, fakt cumim. Ano mam svy jisty. Vim, ze nasi firmu toto nepolozi. Je to odvetvim :nevim: Tak uz me to prosím nezavid. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39415
6.4.20 21:16
@Arcanum píše:
Sorry, jaksi nechápu ty tvoje výlevy. Já jsem někde napsala, ať všichni odhodí roušky, a že chci k moři, nebo co?? :nevim: Sama jsem přišla ze dne na den o živobytí, takže brečíš na nesprávném hrobě.
jo, tak uz chapu. To me mrzi. Ale i tak uz si me do pusy neber. Dik
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
6.4.20 21:19

.

Příspěvek upraven 28.02.21 v 17:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
6.4.20 21:20

@Malike prasečí chřipka tu je, jen prostě už není zajímavá, prostě spadá do kategorie respirační onemocnění… On ten SARS 2 za chvíli taky nebude zajímavý.
Jinak ebola má tu nevýhodu, že má vysokou smrtnost a příznaky každého zkolí. Nakažení se snadno najdou a izolují. Bezpříznakový průběh onemocnění je vrcholem evoluce viru. Mrtvý hostitel je viru na houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
6.4.20 21:21

.

Příspěvek upraven 28.02.21 v 17:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
6.4.20 21:23
@AvajBr píše: :mavam: vidim, ze si me beres do pusy fakt vsude. Ti musim lezet v zaludku, fakt cumim. Ano mam svy jisty. Vim, ze nasi firmu toto nepolozi. Je to odvetvim :nevim: Tak uz me to prosím nezavid. :kytka:

jj, prostě některá odvětví budou potřeba stále a to i v krizi -) lidi musí jíst, někdo je musí léčit, musí nějak fungovat armáda, policie atd…to je holý fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
6.4.20 21:31

@Kriss Tina A ty ve meste musis vyjit z baraku? My jsme treba za poslednich 14 dni vysli s baraku akorat vencit psa a vyvezt deti do lesa. V obchode jsme nebyli ani jednou a to jsme krome jidla a veci denni potreby kupovali boty pro deti, mikrovlnku, pracku, protoze stara klekla a ja si objednavala nove obleceni, objednavala jsem si vlnu na pleteni, deckam potreby na velikonocni tvoreni a urcite bych si vzpomnela jeste na dalsi spoustu veci. Pracuju z domu. Sousedka si minuly tyden treba pres online konzultaci objednavala celou novou kuchyn na barak, co stavi.
Pro me je teda celkove, karantena nekarantena, jednodussi a rychlejsi vyridit nakupy pres net, nez se vlacet do mesta. Nakupy si vyridim vecer, kdyz deti spi a do mesta jezdim cca jednou mesic. Nepotrebuju (mysleno pro kazdodenni zivot) ani auto nebo MHD. Do prace, ke vsem lekarum, kam chodimr pravidelne i do obchodu dojdu pesky a tak jsem to v 75procentech pripadu delala i pred koronou. Vsude to ma sve pro a proti. Mam treba kamarada, ktery zije na vesnici, mliko, vajicka a brambory ma taky, ale momentalne je dost v dupe, protoze mu pred nedavnem sebrali ridicak kvuli tomu, ze se u nej objevila epilepsie. A ejhle, dovoz jidla si neobjedna,.protoze k nemu zadny Rohlik ani Tesco nejezdi. Bydli na okraji rozlehle vsi, male potraviny ma 5km daleko, vse ostatni az ve meste pesky uplne nedostupnem. Na bus musi take zminenych 5km. Vubec to nema jednoduche.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39415
6.4.20 21:37
@Arcanum píše:
Se uklidni laskavě. A že ses v tom tak bezpečně poznala. Že by potrefená husa? Ty to tady moderuješ, nebo co? Já si budu psát, co budu chtít, Jsme v diskuzi. A s tebou jsem se o ničem nebavila. 8)

Ne ale narazis do me nekolikrat denne. Citovat nemusíš. Tak uz klid. Pis si jinak co chces, v tom ti samozřejmě nikdo nebrani. Jsem ti slapla na kuří oko ocividne. No, tak at se brzo zhoji. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39415
6.4.20 21:38

@Keyllah ja vim. :kytka: Ale ono se to kadernici nebo pedikerce tezko vysvetluje, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
6.4.20 21:41

.

Příspěvek upraven 28.02.21 v 17:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
6.4.20 21:46
@AvajBr píše:
@Keyllah ja vim. :kytka: Ale ono se to kadernici nebo pedikerce tezko vysvetluje, no :nevim:

A co případný krach banky, u které má vaše firma, účet by problém nebyl? Máme firmu v oboru, který je stabilní. Ale zase si umím docela dobře představit situace, které by dolehla i na nás :nevim:

Příspěvek upraven 06.04.20 v 21:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
6.4.20 21:47

@Janasas muj prispevek byl myslen trosku jinak :)

Kdyz by to melo byt jen 9 dni, tak vseci honem otevrete nam skoly a skolky. Kdyz to stat plati, tak je hodne lidem jedno, jak dlouho budou deti doma, protoze prijem maji. Narozdil uz treba od tech zivnostniku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
37145
6.4.20 21:57

@Hoa Mai tak nemusela bych, ale treba u nas nebyla šance objednat si nakup domu, termíny nebyly a kdyz se uvolnil tak člověk čekal minimálně týden a mezitim napsali že půlka věcí, co si člověk objednal došla. Někdy prostě člověk ven musí a mě to nevadí, nejsem zvyklá sedět jenom doma, navíc ani nechci moc blokovat řidiče a termíny na rozvoz potravin, protoze je spousta lidí, co to potřebují mnohem víc a když si objednává každý, tak na ty potřebné už se třeba ani nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.4.20 22:01

Mě to připadá dost riskantní a šílené :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie