Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malá_holka píše:
Zveličuje se úplně všechno, nejen sprosťárny. Dobrá profilovka![]()
Ale taky to zavání zaujatostí
Zaujatostí?
To snad ne? ![]()
@Lucie_Sx píše:
Tak on ty pravomoci má, třeba jmenuje do funkcí spoustu lidí, kteří jsou pak pro zemi klíčoví.
ale stejně je to relativně malý vliv. A tím jmenováním Zeman akorát ukazuje, že je jen loutka Babiše. Když je kvůli němu schopný změnit názor na jmenování premiéra během jednoho týdne.
@sirikit píše:
Tou anonymitou jinak zajímavý názor hodně shazuješ, uvědomuješ si to?
Anonym mimo citlivá rodinná nebo zdravotní témata má prostě automaticky - a oprávněně - nálepku „zbabělec“.
Je to citlivé osobní téma. Pro mě ano. Pro tebe je citlivé třeba zase něco jiného. Ber nebo nech být, zamyslí se přece každý sám, nikomu nic nenutím.
@lucenka píše:
Tak mně přijde, že se vyjadřuje slušně. A Zeman je alkoholik, když se klidně objeví u korunovačních klenotů na šrot. opravdu nechci, aby takovou trosku muselo moje dítě běžně vídat v televizi.
A zase ty deti.
Copak tvoje deti vychovava prezident?
A u korunovacnich klenotu na srot nebyl, tezko to vysvětlovat laikovi, ktery nezna komplikace diabetu
Drahos mluvil v debatach slusne, stejne jako Zeman.
Nevim, ze by mluvil Zeman neslusne
Drahis ale mluvil strojene, naucene fraze, ktere mu nekdo poradil, nejspis tym nejakych anonymnich poradců, protoze jsi juste postrehla, ze se zuby nehty branil vyslovit jen jedine jmeno, koho by si na ten hrad vzal. Ciz je pro me dost podezrele. Ale tohle jsou debaty k nicem. Doufam, ze to vyjde a Zeman s prehledem vyhraje.
@lucenka Nic proti tvýmu názoru, ale dle mého skromného názoru bezdětného člověka tvrdím, že větší hnusy děcka naučí net a jůtubeři než nějakej starej pantáta kdesi na hradě. Mě byl ještě na střední prezident úplně volnej a spolužákům taky. Jestli mà děcko někde pochytit ku.dy a kujvy, tak z hradu to uslyší naposled ![]()
Volila jsem MZ a nepiju vůbec, jsem vychovaná v rodině kde se nepilo, moje děti neviděly mě ani manžela nejen opilé natož abychom měli jen slabou špicku a přesto…
Zajímalo by mě kolik z vás co se tak ohání MZ alkoholismem tu píšete a máte na stolečku sklenku vína například.
@lucenka píše:
tak neberu malé děti, ale dítě, které se kouká už na zprávy. Opravdu mi neořijde vhodné, aby tam prezident pronášel výrazy typu kur.va, když mu rodiče říkají, že to se ve společnosti neříká.A jaké skvělé podmínky ti Zeman zařídí? Vždyť u nás prezident nemá téměř žádné pravomoci. JEn veřejně bude hlásat svá sprostá slova, dál si bude na Hradě držet Mynáře bez prověrky, ačkoliv řekl, že bez prověrky tam dělat nebude, a bude se snažit směřovat naši zem směrem k Rusku a Číně… to mi nepřijde jako zařizování skvělých podmínek pro život
Jednak ta Zemanova sprostota se opravdu zveličuje - tak, jak je to podáváno tady, to vážně vypadá, jako by kuwy lítaly ob větu jeho projevů.
Všechno ostatní je samozřejmě téma k diskuzi a s neprověřeným Mynářem mě osobně pěkně štve, stejně jako s mnohým dalším.
![]()
Rozhodně není mojí první volbou a to, že jsem mu včera tu sedmičku hodila, bylo hodně bolestné rozhodnutí. ![]()
Ale v mém rozhodování hrálo nulovou roli, jesti se moje vnučička od pana prezidenta naučí sprosté slovo, to už možná spíš od rozzuřené babičky.
![]()
Pokud jsem ve Vašich očích tím pádem intelektuální dno s mizivým rozhledem a vzděláním, nedá se nic dělat. ![]()
@elle21 píše:
tvůj názor ti vyvracet nebudu, mě stačí, že většina voličů Drahoše jsou snoby, kteří si myslí, že řídí zeměkouli..
Taky mam v okoli lidi, kteri voli Drahose maji frnak hore, nafoukana elita.
@srpen89 píše:
A zase ty deti.Copak tvoje deti vychovava prezident?
A u korunovacnich klenotu na srot nebyl, tezko to vysvětlovat laikovi, ktery nezna komplikace diabetu
Drahos mluvil v debatach slusne, stejne jako Zeman.
Nevim, ze by mluvil Zeman neslusne
Drahis ale mluvil strojene, naucene fraze, ktere mu nekdo poradil, nejspis tym nejakych anonymnich poradců, protoze jsi juste postrehla, ze se zuby nehty branil vyslovit jen jedine jmeno, koho by si na ten hrad vzal. Ciz je pro me dost podezrele. Ale tohle jsou debaty k nicem. Doufam, ze to vyjde a Zeman s prehledem vyhraje.
Tak lepší, když si v případě vítězství nejdřív s těmi lidmi sedne a domluví se na spolupráci, než jim to oznamovat prostřednictvím televize
A tedy kdokoliv na Hradě by byl lepší než Mynář, který tam je ačkoliv nedostal prověrku.
@Gnaar píše:
Zaujatostí?To snad ne?
Tak pardon, to byl jen můj dojem, ale věřím ti, že nesprávnej a již si nebudu nic domýšlet. ![]()
@elle21 píše:
tvůj názor ti vyvracet nebudu, mě stačí, že většina voličů Drahoše jsou snoby, kteří si myslí, že řídí zeměkouli..
Já jsem snob, řídím kancl s cca 20 lidmi, zařizuji zakázky v řádech milionů, jezdím do Paříže a Bruselu, naši, tcháni, manžel i moje sestry mají VŠ a volili jsme Drahoše. Paní uklízečka má základku a volila ho taky. Co z toho chceš vypozorovat?
A moje asistentka dodělává VŠ a volila Zemana.
@lucenka píše:
tak neberu malé děti, ale dítě, které se kouká už na zprávy. Opravdu mi neořijde vhodné, aby tam prezident pronášel výrazy typu kur.va, když mu rodiče říkají, že to se ve společnosti neříká.A jaké skvělé podmínky ti Zeman zařídí? Vždyť u nás prezident nemá téměř žádné pravomoci. JEn veřejně bude hlásat svá sprostá slova, dál si bude na Hradě držet Mynáře bez prověrky, ačkoliv řekl, že bez prověrky tam dělat nebude, a bude se snažit směřovat naši zem směrem k Rusku a Číně… to mi nepřijde jako zařizování skvělých podmínek pro život
Muzes byt konkrétní?
Ja vim o 2 sprostych slovech za jeho karieru, ktere vyslovil. A z toho jedno ani nebyli v televizi, ale v rozhlase
Nemyslim si, ze by bezne mluvil do tv nebo rozhladu sproste. A hlavne, bylo to trefne a na miste. Melo to svuj vyznam a on presne vedel co dela a rika.
@Gnaar píše:
Zaujatostí?To snad ne?
Jsem si ze začátku myslela že je to Já Kazisvět II z boží vůle král ![]()
Edit. myslím tím tvou profilovku. ![]()
Příspěvek upraven 27.01.18 v 12:07
@sirikit
Zemanova sprostota se opravdu nezveličuje, on sprostý a podlý a mstivý je.
@Anna766 píše:
Volila jsem MZ a nepiju vůbec, jsem vychovaná v rodině kde se nepilo, moje děti neviděly mě ani manžela nejen opilé natož abychom měli jen slabou špicku a přesto…
Zajímalo by mě kolik z vás co se tak ohání MZ alkoholismem tu píšete a máte na stolečku sklenku vína například.
My nic. Jeden birel v lednici. Už spoustu let