Běžte volit a zvolte slušnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1450
27.1.18 07:02

Už chápu proč je tedy tolik matek co doma trpí alkoholika a bere to jako normální věc. Když už jsme tedy na serveru pro matky od dětí - volíme si člověka který bude presentovat Českou republiku. A pokud dá matka za vzor slavnostně dítěti člověka co veřejně pije, lže a mluví sprostě.. tak opravdu nechápu. Ano - děti, tento pán je váš vzor. Myslím že inteligence polovička a doufám že ne víc jak polovička - českého národa zamrzla v osmdesátých letech. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
27.1.18 07:03
@Kralikcek píše: :mrgreen:

Nechci si z toho dělat legraci, ale docela chápu, že pro králíky (viz Tvá přezdívka) nebude D. oblíbeným kandidátem? :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.01.18 v 07:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
27.1.18 07:08

Zdá se, že tento topic se zakladatelce trošku zvrhnul směrem, který asi nezamýšlela? Asi ještě nebyl vyčmuchán členy sekty jeho svatosti prof. Drahoše Slušného, na chleba namazaného? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
27.1.18 07:14
@Anonymní píše:
Už chápu proč je tedy tolik matek co doma trpí alkoholika a bere to jako normální věc. Když už jsme tedy na serveru pro matky od dětí - volíme si člověka který bude presentovat Českou republiku. A pokud dá matka za vzor slavnostně dítěti člověka co veřejně pije, lže a mluví sprostě.. tak opravdu nechápu. Ano - děti, tento pán je váš vzor. Myslím že inteligence polovička a doufám že ne víc jak polovička - českého národa zamrzla v osmdesátých letech. Bohužel.

Ale no tak, proč anonym? To se už lidi začínají stydět za to, že mají rádi pana profesora, takovou kapacitu? :think:
Také jsem zvažoval, že bych volil želé, zejména z toho důvodu, aby se měly děti dobře… samozřejmě aby se měly muslimské děti dobře. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
27.1.18 07:23

Volím Zemana a nestydím se za to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
27.1.18 07:31
@Gnaar píše:
Ale no tak, proč anonym? To se už lidi začínají stydět za to, že mají rádi pana profesora, takovou kapacitu? :think:
Také jsem zvažoval, že bych volil želé, zejména z toho důvodu, aby se měly děti dobře… samozřejmě aby se měly muslimské děti dobře. :mrgreen:

zase někdo kdo uvěřil kampani Zemana a četl ty plně inteligentní emaily o tom že Drahoš je vítač :potlesk: Nevymluvila jsem to vlastní mámě, nebudu to vymlouvat ani Vám :mavam: Pan president je malý pán na to aby mohl rozhodovat jestli sem uprchlíky vpustí či nepustí. Asi tak. Asi jste si nepřečetli fakta kolik uprchlíků k nám přišlo když byl pan Zeman předsedou poslanecké sněmovny :roll: :mavam:
A anonym - nepotřebuji se tu s nikým dohadovat veřejně. Svůj názor si veřejně říkám a obhajuji u mě v rodině a to mi stačí. Jinak v mém okolí volí všichni Drahoše. Neříkám že je to top, v prvním kole jsem volila někoho jiného.. ale pan současný president by měl mít soudnost a jít do důchodu. Nezpochybňuji jeho inteligenci, to ani náhodou. Ale fyzicky a presentativně na to nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
27.1.18 07:39
@Anonymní píše:
zase někdo kdo uvěřil kampani Zemana a četl ty plně inteligentní emaily o tom že Drahoš je vítač :potlesk: Nevymluvila jsem to vlastní mámě, nebudu to vymlouvat ani Vám :mavam: Pan president je malý pán na to aby mohl rozhodovat jestli sem uprchlíky vpustí či nepustí. Asi tak. Asi jste si nepřečetli fakta kolik uprchlíků k nám přišlo když byl pan Zeman předsedou poslanecké sněmovny :roll: :mavam:
A anonym - nepotřebuji se tu s nikým dohadovat veřejně. Svůj názor si veřejně říkám a obhajuji u mě v rodině a to mi stačí. Jinak v mém okolí volí všichni Drahoše. Neříkám že je to top, v prvním kole jsem volila někoho jiného.. ale pan současný president by měl mít soudnost a jít do důchodu. Nezpochybňuji jeho inteligenci, to ani náhodou. Ale fyzicky a presentativně na to nemá.

Také se divím, že některé postoje pana profesora jsou zpochybňovány, nejčastěji z neznalosti. Pan prof. je např. jedním z nejznámějších bojovníků proti migraci, jenom to zaostalí lidé na venkově nevědí. :mrgreen: Rozhodně např. odmítá kvóty. Žádné kvóty nechce, protože sem zve migranty napřímo bez kvót? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149528
27.1.18 07:59
@Anonymní píše:

Možná jsme zamrzli, ale určitý posun ksme udělali, píšeme bez anonymu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
27.1.18 08:21
@Gnaar píše:
Nechci si z toho dělat legraci, ale docela chápu, že pro králíky (viz Tvá přezdívka) nebude D. oblíbeným kandidátem? :mrgreen:Příspěvek upraven 27.01.18 v 07:09

Tohle jsem uz videla 8o.
A dovedu si predstavit lepsi reklamu, z ktere by bylo partno, ze umi pracovat i rukama :roll:.

Nebo co tim chtel rict? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
27.1.18 08:27
@Kralikcek píše:
Tohle jsem uz videla 8o.
A dovedu si predstavit lepsi reklamu, z ktere by bylo partno, ze umi pracovat i rukama :roll:.Nebo co tim chtel rict? :nevim:

Tak asi se chtěl prezentovat i v jiném světle, že není jen akademický intelektuál? To bych mu nevyčítal. Jen mi to přišlo legrační vzhledem k Tvému nicku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
27.1.18 08:32
@darkblack píše:

To je jen špička ledovce, tady je vše velmi podrobně za pět let jeho prezidentování.
 http://www.petletzpet.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
27.1.18 08:33
@VPB píše:
Milé maminky, které jste ještě dnes nebyly volit, moc prosím, jděte zítra k volbám a zvolte demokracii a slušnost!
Jaký dává současný prezident vzor dětem, když opakovaně lže (viz „Podporuje mě Gott“, který to v zápětí popřel nebo třeba když říkal, že nepovede kampaň), je arogantní a vulgární (viz ka sem, ka tam), uráží své protivníky, neumí uznat chybu (viz kauza Peroutka, kdy soud dal za pravdu Peroutkově vnučce)?
Pro své dítě chci jako prezidenta pozitivní vzor, který naši zemi nepovede zpět do ruské (případně čínské) náruče (viz Zemanovy cesty a včera rozkryté financování jeho kampaně).
Drahoš čelí v kampani řadě pomluv, například opakovaně deklaroval, že je proti migračním kvótám. Není to žádný „vítač“, jak se nám snaží Zemanova „nekampaň“ podsunout. Moc prosím, mrkněte se na: www.jiridrahos.cz/…ene-pomluvy/ a www.popravde.cz nebo (případně https://demagog.cz/, na který odkazuje sám Zeman).
Pokud váháte, zda k volbám jít, neřešte prosím Drahošovy drobné nedokonalosti. Bude to on nebo Zeman a ten jich má víc (a ne drobných). Volby rozhodnou o směřování země, ve které budou vyrůstat vaše děti, nejít k volbám není řešení.
Pokud volíte Drahoše, prosím, přesvědčte co nejvíce lidí ve svém okolí, každý hlas se počítá, vypadá to na velmi těsný souboj.
Děkuji a níže dávám pro zájemce pár odkazů s více informacemi.
Omlouvám se, že nebudu moc reagovat na komentáře, syn je nemocný, tak bude asi náročná noc.

https://www.respekt.cz/…dni-desatero

https://echo24.cz/…riho-drahose#…

http://forum24.cz/…rozhodnutym/

https://www.youtube.com/watch?…

https://www.facebook.com/…57816791415/?…

Poslední politik, kterému se přezdívalo „pan Slušný“ byl Nečas. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
27.1.18 08:37
@AlphaOmega píše:
Poslední politik, kterému se přezdívalo „pan Slušný“ byl Nečas. :mrgreen:

Ten měl taky svou dominu, jako pan prof.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
27.1.18 09:22
@Anna766 píše:
Možná jsme zamrzli, ale určitý posun ksme udělali, píšeme bez anonymu.
:) :) :hug:
  • Citovat
  • Upravit
740
27.1.18 10:18

Nechci za prezidenta Zemana, nevolila jsem ho. Jen ho vidím nebo slyším, otevírá se mi kudla v kapse ;) Je velice obratný řečník a lhář, za ta léta v politice už v tom umí proplouvat. Lidi mu to bohužel žerou. A že by nás jako prezident v zahraničí nějak dobře reprezentoval? Pffff
Ano, Drahoš není dobrý rétor, při veřejném vystupování je nervozní a tím pádem špatně hledá slova a argumentuje hůř, než v poslední debatě miloučký a krotký Zeman. Ale pořád si myslím, že na funkci prezidenta bude vhodnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová