Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gnaar píše:
Už máte nakoupené zásoby toaletního papíru? Slyšel jsem neověřenou zprávu, že po sečtení hlasů údajně v Praze jeho spotřeba stoupne tak, že nebude na skladě, prostě druhé máslo
to jsi měl napsat včas, lidi si mohli brát domů vyhozené volební lístky ![]()
@Gnaar píše:
Už máte nakoupené zásoby toaletního papíru? Slyšel jsem neověřenou zprávu, že po sečtení hlasů údajně v Praze jeho spotřeba stoupne tak, že nebude na skladě, prostě druhé máslo
@Lenka002 píše:
Sice jsem se zařekla, že na tebe nebudu reagovat, ale udělám výjímku.
Ty žiješ v jiné dimenzi?
Toho jedu, co vypouští Zeman je megatuna oproti Drahošovi, asi slyšíš jen to, co slyšet chceš.
Aha a co vypouští Zenan za jed? Se to do té mé dimenze asi ještě nedostalo?
Hele holky, tyhle debaty jsou stejne o ničem. Za sebe… Doufam, ze Zeman bude mit vice priznivcu, nez Drahos a vyhraje. A pokud se tak stane, doufam, ze volici Drahose jsou natolik inteligentni, ze se neuchyli k urazkam a sprostarnam a budou vysledek voleb respektovat, stejne ja budu bez reci respektovat vysledek, pokud vyhraje Drahos. Jsem totiz inteligentni, i presto, ze volim Zemana
Jo a jeste jsem snob.
A i presto je mi blizsi Zeman ![]()
Nezávidím ale moc voličům Drahoše tu jejich situaci. Pokud Drahoš vyhraje, logickým následkem musí být předčasné volby. Drahoš odmítne jmenovat premiérem někoho z Ano.
Takže je to pro ně jen „past vedle pasti“, jak bylo řečeno v „opravě Lakatoše“ ![]()
@lucenka píše:
takže je správný dávat dětem za vzor alkoholika?nechápu, jak alkoholik, co není schopen respektovat jednoduchá pravidla, může být někomu blízký. Tedy jo může… takovým kterří vyrostli ve stejném prostředí a neznají nic lepšího.
Panenko skákavá, a odkdy je prezident dětem vzor?? Těm je nějaký papaláš někde.
Vzorem má být v první řadě snad rodič. ![]()
Co se tyce deti a prezidenta, tak jsem na FB strance JD zaznamenala vzkazy nekolika ucitelek, jak cela trida fandi JD. Takova manipulace deti ze strany ucitelky mi tedy prijde mnohem horsi nez nekolik sprostych slov ze Zemanovych ust. Doufam, ze moje deti budou mit ucitelku, ktera se bud k politice nebude vyjadrovat, nebo bude objektivne diskutovat o nazorech obou kandidatu/politickych stran. Pokud by ucitelka mych deti adorovala behem vyucovani Drahose, tak bych to asi nejak resila, i kdyz jsem jinak velice mirumilovny clovek.
@Mango_Lassi píše:
Ale nechápu tento způsob argumentace upřímně. Na prezidenta jsou kladeny úplně jiné nároky, než na běžného občana, proto tohle srovnání je taky mimo.
Prezident by měl být něco jako určitý morální vzor, dejme tomu. Představuju si ho jako někoho, kdo je „lepší člověk“. Ano, chytřejší a vzdělanější, dejme tomu, ne aby to byl „jeden z nás“.
Vadil by mi alkoholismus u prezidenta, stejně jako třeba nevěra a další věci, které se neslučují s morálkou
@Plavuše píše:
Co se tyce deti a prezidenta, tak jsem na FB strance JD zaznamenala vzkazy nekolika ucitelek, jak cela trida fandi JD. Takova manipulace deti ze strany ucitelky mi tedy prijde mnohem horsi nez nekolik sprostych slov ze Zemanovych ust. Doufam, ze moje deti budou mit ucitelku, ktera se bud k politice nebude vyjadrovat, nebo bude objektivne diskutovat o nazorech obou kandidatu/politickych stran. Pokud by ucitelka mych deti adorovala behem vyucovani Drahose, tak bych to asi nejak resila, i kdyz jsem jinak velice mirumilovny clovek.
Přesně takto jsou naučení i studenti SŠ a VŠ škol. Tohle je otřesné.
@Ice79 píše:To mi přijde hodně vtipné, až hraníčící s fantasmagorií. A co papalášci ve vládě, zfetované celebrity, od kterých děcka posluchají hudbu, herci, herečky… K těmto děcka časem vzhlíží. K prezidentovi fakt nee. Nebo tvé děti sledují co kdy Zeman řekne, kde se pohne??
A druhá věc… označit ho za alkoholika, je hooodně troufalý čin. Kdyby jím byl, šlo by to poznat vždy, to mu věř. Tomuto chování se říká nehorázná pomluva. A to se slušností nemá nic společného.
Jsi si jistá, že jsi chtěla reagovat na mě? Sorry, kde co píšu o dětech? Pro tebe jsem třeba bezdětná
Já píšu o tom, co je důležité při volbě prezidenta pro mne, tak přestaň mlátit černochy nebo čti pořádně.
Další věc, píšu „vadilo by mi to u prezidenta“. Nikde nepíšu že je alkoholik.
Proč vy si furt něco domyslite?
Příspěvek upraven 27.01.18 v 13:06
@malá_holka píše:
@lucenka Nic proti tvýmu názoru, ale dle mého skromného názoru bezdětného člověka tvrdím, že větší hnusy děcka naučí net a jůtubeři než nějakej starej pantáta kdesi na hradě. Mě byl ještě na střední prezident úplně volnej a spolužákům taky. Jestli mà děcko někde pochytit ku.dy a kujvy, tak z hradu to uslyší naposled
@Mango_Lassi píše:
Co chceš řešit, no. Ti lidi se s ním ztotožňují, reprezentuje styl chování, který je jim blízký, zřejmě se chovají taky podobně a přijde jim to v pořádku. Prezident je odrazem svých voličů
A koho jsi volila minule? Spáče nebo hulváta? ![]()
@Mango_Lassi píše:
@malá_holka to že Zemana volí lidi s nižším vzděláním a je fakt vyplývající z průzkumů a může se ti to třeba nelíbit, ale to je tak vše
@saadet píše:
Toto je tak hrozne smutne a tak vsevysvetlujici.Smutna diksuze toto.
Ty jsi asi hodně smutná osoba, že??