Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky dostala jsem se do strašně situace vím je to trošku ulitli ale jsem v tom až po usi.
V pondělí mi na stavbu prijeli 2 kluci technici a jednomu jsem se zalíbila a požádal mne o číslo tak jsme mu ho dala ale vykali jsme si a hlavně jsme si vůbec nepovidali bylo hodně práce. On mne na místě prozvonil ale tím to haslo. Rada bych mu napsala ale nevím co. Hodně jsem se do něho zakoukala ❤
PROSÍM PORADITE MI CO NAPSAT A HLAVNE JESTLI MU MAM VE ZPRAVE VYKA NEBO TIKAT MOC DĚKUJI
Co by ti tady mistni staresiny mohli poradit, snad abys mu netikala, nejsi budik.
Posli mu smajlik a uvidíš, nic vic se asi zatim nechce, at se snazi on ![]()
@Babylu1 píše:
Ahojky dostala jsem se do strašně situace vím je to trošku ulitli ale jsem v tom až po usi.
V pondělí mi na stavbu prijeli 2 kluci technici a jednomu jsem se zalíbila a požádal mne o číslo tak jsme mu ho dala ale vykali jsme si a hlavně jsme si vůbec nepovidali bylo hodně práce. On mne na místě prozvonil ale tím to haslo. Rada bych mu napsala ale nevím co. Hodně jsem se do něho zakoukala ❤️
PROSÍM PORADITE MI CO NAPSAT A HLAVNE JESTLI MU MAM VE ZPRAVE VYKA NEBO TIKAT MOC DĚKUJI
Hlavně netikej, prosím. Bude si myslet, že jsi bomba ![]()
Počkej, ozve se snad sám.
@Babylu1 Dost kluku iniciativu holky oceni. Napis mu: Ahoj, kde jsme to skoncili?
" a uvidis.
@Premek_Orac píše:
@Babylu1 Dost kluku iniciativu holky oceni. Napis mu: Ahoj, kde jsme to skoncili?" a uvidis.
Tvl, to mi tuhle napsal jeden chlap
ze to jsi ty ![]()
@Babylu1 píše:
V pondělí mi na stavbu prijeli 2 kluci technici a jednomu jsem se zalíbila a požádal mne o číslo tak jsme mu ho dala ale vykali jsme si a hlavně jsme si vůbec nepovidali bylo hodně práce. On mne na místě prozvonil ale tím to haslo. Rada bych mu napsala ale nevím co. Hodně jsem se do něho zakoukala ❤️
Prosim, hlavne mu nepis moc dlouhou smsku…
Smajlik to jisti ![]()
@Kačus82 píše:
Tvl, to mi tuhle napsal jeden chlapze to jsi ty
Rozhodně ne smajlíka, to je největší trapnost v mezilidské komunikaci, zploď alespoň nějakou slušnou větu a netikej u toho
@Anonymní píše:
Nech ho on se určitě ozve nesmíš na něj tlačit
Si myslim ze váha taky co mi napsat ![]()
@mrav píše:
Za pokus nic nedáš - zkus mu zavolat.![]()
Jee to asi nedám