Pomoc pro nemocná dvojčátka Šarlotku a Esterku

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6.8.12 11:59

Holky omlouvám se nějak nemám na nic čas jsme ráda když večer padnu do pelechu jako takže moc jsem nedočítala jen tak prolítla fotečky moc pěkné všech n na tom kole bych si v jiném stavu netroufla ale si dobrá hihi :potlesk: Domčo už se moc těšíme až dojedete kočárek se nám skládat nedá ale naštěstí ho tam pěkně dáme taže super jinak je holky horko jako plase to je děs holky jsou spocené no hrůůůůůůůza
jinak jaks e všichni máte caty co malej??,
verunko pořádně si t užíííj a ňačerpej sílu jojo chlupy to znám ja teda mám spíše všude moje vlasy to je děs nic musím zase letět mám tu koše prádla a jak po bombě :cert:
no a jinak se máme dobře pořád jsme venku když teda nen horko moc veliké tak jo mějte se krásně ja se tu večer snad zastavím :mavam: :mavam: :kytka:

• načítám...
20189
6.8.12 14:05

Baru ahoooooj :*
děkuji moc, totálně vypnu si piš :lol: a moc vám holky přeju, abyste se i vy sešly :hug: Jeřábku uvidíš, jak jsou holky prostě suprové :srdce: já si teda nechávám žehlení na zítřek, prý má pršet, tak tomu budu věřit :mrgreen:

• načítám...
351
6.8.12 15:26

Verysku taky ti moc přeju odpočinek :lol: tvůj prďolínek roste do pěknýho dlouhána, tyjovka, to mě ni nenapadlo, že se pak musí řešit nová větší autosedačka, která má být do cca 4let, týjo!! Na holky se těšim, denně je mám před očima a je mi jasný, že si je zamilujou i naše holky :srdce:

máme tu čurbes jak po výbuchu a mně se nic nechce, jsem bez nálady, nebo lépe řečeno náladu mám na čokoládku a čtení si nové knížky, c o jsem dostala k svátky, Coelho…Alef :-) Máte někdo rád Coelha?

• načítám...
20189
6.8.12 16:09

Jako holky, u nás to dnes není ani na to jít ven. Máme tu skoro 37 st. na sluníčku :zed: Takže pelechy od Besuli jsou už suché, teď visí prádlo :lol: Jeřábku, děkuji moc. Toho spisovatele neznám, ale koukla jsem se co píše a na tu tvou knížku, cos dostala a zní to hodně dobře :palec: asi nadhodím další vánoční dáreček :lol: Četla jsi i toho Alchymistu? Já jsem děsná, já nemám dočtenou ani tu knížku, co jsem psala jako :oops: Nějak není čas :nevim: Jo a malý má i ty jaterní testy už ok, tak se mi oddechlo :pankac: :mrgreen:

• načítám...
20189
6.8.12 16:28

No a k té výšce, dnes mi holky na odběrech (jsme tam fakt jak doma) říkaly, že se malý fakt vytáhl a pak dodaly „a víte, že když se výška ve 2 letech zdvojnásobí, že máte výšku Honzíka v dospělosti?“ :lol: No prcek bude zhruba vysoký jak taťka nebo děda. Taťka měl ve 2 letech prý 92 cm a teď má 186cm, děda má o něco víc. Takže to se pořád dá :mrgreen: K těm autosedačkám, já právě vždy sháním sedačku dřív ať jsme pak v klidu. Z vajíčka taky přešel prcek daleko dřív než dosáhl váhy 13 kg :D Takže i teď to tipuju, že budeme mít problém ho v té větší, co má teď v zimě připoutat. A znáš to, jak pak sháníš na posl. chvíli, tak se ti nic nelíbí nebo jsou ceny dost vysoké. My jsme vychytali akci na Romer v Polsku :palec: Já mám prostě slabost na Romer, to má prcek od miminka :)

• načítám...
6.8.12 16:39

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vyžehleno to nepočítám moje a zdenka mám toho pokrk :cert: teď to ještě poklidit

• načítám...
6.8.12 16:42

No hele akdyž máš very ty sedící seačky pro starší tak to e taky bere jako podle hlavičky???

• načítám...
6.8.12 16:45

Zlati a prosimtě ho´d zase na net ten kočárek jo paní zase odřekly jako děkuji

• načítám...
6263
6.8.12 17:01

Jezis Baru ty jsi superzena. Takova hromada pradla 8o, to je husty.
V tech autosedackach by to snad melo byt tak, ze vejce zacne byt nebezpecne, kdyz z nej zacne vycuhovat hlavicka a sedacka 9-18 kdyz couha vic jak tretina ci pulka hlavy :think:. On to urcite nekdo bude vedet lip.
Nam vzdy vysly deti ve vejci do neceleho roka a pul (jsou celkem dlouhy, ale mame asi vetsi vejce) a ted jsou oba v 9-18. Na mimi mame zase to same vejce (vyjde nam to akorat s zivotnosti) a az pujde do vetsi, tak Tobikovi koupime 15-36. Tak si to prtata prohazej a ani nemusime nic skladovat.
Jerabinky ja Coelha moc rada, ale zrovna tu knizku co ted mas jsem necetla. Nicmene casto vzpominam na vetu z Alchymisty- co se stalo jednou, nemusi se uz nikdy opakovat, ale co se stalo dvakrat, stane se dozajista i potreti. Neni to asi presne, ale utkvelo mi to v hlave. Knih jsem od nej cetla vic, ale mam na nazvy (a jmena obecne) spatnou hlavu :oops:.

• načítám...
20189
6.8.12 17:20

Baru, to je šílená kupa, ty jo. Jsi fakt dobrá :palec: Tě asi picnu, už to máš hozené na avízu :lol: Smažu to pak, až bude kočárek pryč, jo? ;) Na mimiš ti to dává zase tvá kamarádka nebo ti to tam mám dát taky? Jinak bych ti to napsala asi stejně jako Teredes, prostě už v tom vajíčku byl fakt čahoun a myslím, že se nám i špatně připoutával, že už nestačily ani ty pásy v té sedačce :think: Teď jezdí v té 9-18 kg a zatím dobrý, jen myslím, že v zimě budeme mít problém, jak bude navlečený, ještě něco povyroste a přibere, že ho pak nezapneme, i když to povolíme na max.
Ten Coelho mě fakt čím dál tím víc láká :D

• načítám...
20189
6.8.12 17:22

@teredes a jak dopadla oslava? Všechno dobrý? Vy jste s Baru obě superženy, fakt jako klobouk dolů :D

• načítám...
6263
6.8.12 18:28

@Veryska81 diky za optani, dopadlo to dobre, i pocasi vyslo, jidla trochu zbylo, ale ne moc, takze ideal (blbe se to odhaduje). Muz me pochvalil :D (a taky teda prohlasil, ze by nechtel byt zenska :lol: ). Fotky kdyztak pozdeji nejake hodim. Akorat jsem se uz vcera citila vselijak a dneska mam teplotu, otekle uzliny, v krku me boli… No zaslouzila jsem si to, mela bych vic odpocivat, tak dneska delam jen co fakt musim, lezim kazdou volnou chvili. Ono to prejde, klasicka virozka :roll:

S Tobikem jsme dnes rozbalovali vsechny darky ze vcera, potrebovali bysme vlastni kontajner na trideny odpad :roll:. To je jedine, co mi kazdorocne na jeho velke oslave vadi. Ta obrovska hromada jeho darku, ale co s tim :nevim:?

• načítám...
8911
6.8.12 20:13
@Barunka maminka píše:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vyžehleno to nepočítám moje a zdenka mám toho pokrk :cert: teď to ještě poklidit

Děvče, já nechápu jak ty to zvládáš? :nevim: Vždyť ty se udřeš! Že se aspoň na to žehlení nevykašleš. Víš kolik je tady holek co nežehlí, jenom skládají? A to nemají zdaleka takové trápení a práce jako ty… :srdce:

• načítám...
6.8.12 20:25

No vidiš na oslavu jsme se tě zapoměla zeptat hihi hlavně že jste si to s Tobikem užily prádlo už je aji ukylyzeno jaj vykoupáno dokrmujem a půjdem spát konečně zítra valím na nefrologii
ja žehlím všechno je to hezčí pak a jemnější aji na pokožku :palec: je to přííííííííjemnééé :lol: :oops:
jinak děkuji moc
a ty sedačky no my máme 9-18 kg právě tak se ptám jak to pak chodí ale stejně asik pak koupíme holkám no jestli na to budeme mít nebo nám to uřad zaplatí speciální sedačky uvidíme :?: :nevim:

• načítám...
6.8.12 20:26

Ver jako ta paní mě naštvala nejprve jak ten kočárek hrozně chce a teď odpoledne že zase ne jako :( nakonec to dopadne tak že to dáme do bazaru za 4000 a budeme rádi a oni si to zmetci proají za 10000 jako :( :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m