Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Domácí kultura je v ČR hrozně zanedbaná. Nestydíme se otevřít v teplákách, někteří ani v trenclích. Pokud čekám famílii, obléknu se hezky.
Ale zase pantofle teda mám a nikdy by mě nenapadlo poslat partnerku převléct. Ono asi taky záleží na tom jak moc jsou rodiče hogo fogo, ale jelikož jsi dělala řízky, tak asi moc ne ![]()
@emo.law píše:
Domácí kultura je v ČR hrozně zanedbaná. Nestydíme se otevřít v teplákách, někteří ani v trenclích. Pokud čekám famílii, obléknu se hezky.Ale zase pantofle teda mám a nikdy by mě nenapadlo poslat partnerku převléct. Ono asi taky záleží na tom jak moc jsou rodiče hogo fogo, ale jelikož jsi dělala řízky, tak asi moc ne
jakoze risky jsou malo hogo fogo?
@emo.law píše:
Domácí kultura je v ČR hrozně zanedbaná. Nestydíme se otevřít v teplákách, někteří ani v trenclích. Pokud čekám famílii, obléknu se hezky.Ale zase pantofle teda mám a nikdy by mě nenapadlo poslat partnerku převléct.Ono asi taky záleží na tom jak moc jsou rodiče hogo fogo, ale jelikož jsi dělala řízky, tak asi moc ne
Tak pak nechápu, v čem „vlastně souhlasíš s partnerem“.
@Venetia píše:
Jo
@renduli Hm dobrá otázka
souhlasím s tím jak přemýšlí, ale samozřejmě je otázka jestli už to nepřehání.
@Venetia píše:
já osobně bych byla vděčná, že něco vůbec dostanu ![]()
@free333 píše:
já osobně bych byla vděčná, že něco vůbec dostanu
no, asi tak..jeste budu zkoumat jestli je to pro navstevu dost dobre ![]()
@Jancka_K píše:
Mu řekni, ať ti koupí boty, které by mu byly vhod…
Hehe to je dobrý nápad ![]()
@Jancka_K píše:
Mu řekni, ať ti koupí boty, které by mu byly vhod…
Přesně tak. Už jsem to sem psala. Místo urážení a vztekání bych si od něj „půjčila“ kreditku, a ohákla bych se, že by se mu panenky protáčely/hlavně když by zjistil, kolik to stálo
/.Když repre, tak repre, ale pěkně na jeho účet. Chytrá žena dokáže vytřískat pro sebe ze vztahu maximum. ![]()
Příště až příjde návštěva tak si obuj gumáky